Ахтунг!!!! Паразити...

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Forpost, 14 вер 2007.

1. Forpost

Forpost Стоїк

2. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Ахтунг!!!! Паразити...

Паразиты (Особо впечатлительным не смотреть!)
    В каждом из нас есть паразиты, вопрос только в каком колличестве.Эпидемия паразитарного заражения достигла угрожающих размеров. По данным ВОЗ треть всех смертей в мире вызывают бактерии, вирусы, грибки (те же паразиты, только маленькие) и гельминты (проще говоря, черви – то, что можно потрогать). В Европе каждый третий носит в себе гельминтов http://www.myvi.ru/ru/videodetail.aspx?video=ba79ef232ef1477ea85d76178dfd73b4&ap=0

3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Шреку,
    а чи не видається Вам, що готується грунт для реалізації товарів фармкомпаній!

• Подобається Подобається x 5
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Не, лучше не знать....

• Подобається Подобається x 1
  5. Тіріон

Тіріон Active Member

Точно! Аж на душі спокійніше стало.

6. Forpost

Forpost Стоїк

видать Ви маєте рацію ,бо ось ще один фільм
    http://rutube.ru/tracks/182790.html?v=603553b930cb0aa284c8a99e97fec839

7. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Моя знайома місяців 2 назад купила собі два диска з цими фільмами. УжОс! Тільки про це й розмов! Якась дієта, іншої теми для розмови немає... Чепуха все це. Ніякого "нашестя" немає.

• Подобається Подобається x 2
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Моя мама вже два роки має "фобію" на паразитів.
    Начиталася Сємьонової,очищається пижмою,полином,поганками,ще якоюсь холєрою.
    То не жарти,я вам скажу...

9. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

Паразити були, є і будуть, в стерильних умовах жити нереально і непотрібно, а от елементарної гігієни варто дотримуватись. Фільми гидотні...

• Подобається Подобається x 6
  10. Forpost

Forpost Стоїк

Скільки в процентному відношені людей миють руки по- вашому

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

А,що є такі,що не миють?!

• Подобається Подобається x 4
  12. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я мию постійно....
    щокілька годин......

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Сидять глисти (ну ясно де).

1-й: - Слухайте, "наш" ходив до лікаря, завтра буде нас труїти!
    2-й: - Молодий, не метушись! Він не вперше ходить до лікаря, а нам по барабану!
    1-й: - Ну ви як хочете, а я з ранковим (ну ясно, що не автобусом) звідси з"їжджаю!

• Подобається Подобається x 6
  14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ага, після туалету і йдуть подавати вам обід:scare:

Що до паразитів - це невід*ємне явище кожного живого організму. Просто коли деяких там забагато в людини появляється потяг до солодкої їжі чи до хліба. Розгрузочні дні!?!?

- Їжте куме легке!
    - Дякую, ковбаса також не тяжка!
    :radist:

15. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Маю знайомих поляків. Два рідні брати. Теж прочитали Н.Семенову і вирішили почиститись. :dance: Горіховою горілкою (Ореховка чи якось так). Один випив 250 гр на голодний шлунок - зранку 8 штук вилізло, напевно, аскариди, бо казав, що великі.:scare:

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Фобії не треба мати, але час від часу оргінізм треба чистити. :) Полин, до речі, ще й ракові клітини вбиває.... ;)

Додано через 3 хвилини
    То як, зелені горіхи настояні на горілці?

А хто пам"ятає, як колись давали їсти дітям якесь цитварне насіння? :) Мій брат був худющий, як трастя, то мама йому його пхала. Думала, що глисти має. Я раз спробувала, яке воно, то плювала цілий день. Здається, що то гіркіше навіть від полину.

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

... Моя мама починала своє навчання на біологічному факультеті. Потім, після переїзду до батька, перевелася до медичного.
    А на біофаку їх дуже симпатизував професор кафедри паразитології і подарував їй (з дарчим написом) свою брошурку "Воші свійських тварин" (так і називається. Брошурка українською мовою). :)

А мамині дві однокурсниці працювали в рибному інституті (за Святошиним, початок Житомирської траси). Кажуть, там був спеціальний ставок, де рибу заражали глистами.
    Даниле, Ви там рибалили колись ?

18. Туся

Туся Well-Known Member

Паразити є в усіх. І в таких всяких органах - шо і не снилося. Питання в іншому - А шо толку взнати що вони там є, як їх нереально вивести? Наприклад, з нирок, печінки, серця, мозгу? Краще вже не знати

19. Tequila

Tequila Well-Known Member

Хто знає де у Львові роблять обстеження організму на гельмінти? Банальним аналізам в поліклініці навряд чи можна довіряти...

20. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

За готелем Дністер є лабораторія, там вивіска велика з вас 150 грн і 2мл крові з вени

Додано через 3 хвилини
    А чому це нереально, цілком реально,наразі поки я знаю лише один з видів який нереально вивести "трахінели" бо вони роблять закриті цисти і можуть в такому стані бути декілька десятиліть, решта має переважно певну фазу перебування в певному органі, можна влаштувати велике полювання

а де твій аватар? :)