АХ, ОДЕССА...

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Уляночка, 21 лип 2008.

1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Ну от, вирішили ми з"їздити з малим на море. Вибрали Одесу, бо близько і думали ...дешево.:shutup: Але не тут то було: за 50 долларів не можемо знайти 2-х кімнатної хатинки, я не кажу ХАТИ, а хатинки-хибарки, щоб була кухня, холодильник, газ.плитка, душ, гар. вода, двір, де б можна дитині побавитись .... ну і близкість до моря 10 хв. Але де там - ніц нема:sad:. Домовились з одним дєдо по 13 долларів з людини (нас 4 + Любко), каже передзвоніть за день, щоб я знав, що ви будете. Я дзвоню за тиждень, а він каже, що все ЗАНЯТО!!!!!!!!!!!!!! От знову шукаю в неті. Може, хтось має координати, де в Одесі за такі гроші можна 13 днів відпочити. ДЯКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 1
  2. Pushystik

Pushystik Well-Known Member

Відповідь: АХ, ОДЕССА...

а чому саме Одеса???
    їдьте в Судак
    мені там подобається
    і ціни нормальні в приватному секторі

• Подобається Подобається x 2
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А на форумі не пробували пошукати?
    У нас і одесити є (зі своєю гілкою), і курортна гілка є... ;)

4. Pand@

Pand@ Well-Known Member

А у Евпаторію не хочете?Могла б багато чого розповісти і дати координати.Ми там 2 роки підряд з малою відпочивали на квартирі.Повно розваг і цікаво якщо тимбільше ще там не були

Додано через 56 секунд
    я 30 липня туди їду)))

5. Уляночка

в Судаку були минулого року - мені НЕ сподобалось: солдепівщина, пляж брудний, у воді нема, як розвернутись, не то що поплавати, людей маса (займали місце в 7.00)...Але основна причина - боязнь, як Любко дорогу перенесе...

Додано через 2 хвилини
    Де та гілка, де ті одесити...Підскажіть!!!!!!!!!!!!

6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=34935 - отут тусуються наші одесити:)

7. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Ню! Ню! Бізнесмен!

8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Тю...
    Свій до свого по своє! (с)

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ліпше в ряснянський ліс...
    Но на псів вважайте!

• Подобається Подобається x 5
  10. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Одесса большой промышленный город, советую если с малым в Затоку или Коблево

• Подобається Подобається x 5
  11. bora

bora Well-Known Member

В Затоці хіба що в частині Кароліна-Бугазу я бачила пристойні будиночки і чистоту (відпочивала там у знайомих пару років раніше). Решта - там де санаторії ці всі - страшненько.

12. Kasia

Kasia Well-Known Member

Уляночка, в Коблево були? Там не так вже і погано, в кінці української зони досить тихо. До центру ходить автобус з 1-2 грн, якщо захочете дискотек і т.д.
    Раджу Пансіонат Тетяна. Він з 3-х рах. харуванням. я там була 2 роки тому. Звичайний, але досить чисто,є дитячі гойдалки, і т.д. До моря хв 7-10 повільно. Ну почитате собі. http://www.koblevo.com/tatiana.html
    Там до речі було багато людей з дітьми.

13. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Підтримую, можна ше в Рибаківку, там хоч і совдепія але дешевше і чистіше як в Одесі

14. Princess

Princess Well-Known Member

під Одесою, типу пригород - Совіньон. база одеського університету, хоча студентів мінімум, переважно сім*ї з дітьми. 100 грн/день 3-разове харчування. + 10 грн/день (дитина - 7 грн) НОРМАЛЬНИЙ пляж поряд. правда в горку треба спускатись/підніматись, хоча пенсіонери не скаржились. єдина проблема на базі - тепла вода, яка є тільки вдень, а не ввечері (коли після пляжу хочеться змитись), і лише в душовій - одній на всю базу, але черг не помітила. 8(048)2398492
    якщо хтось схоче - можу розписати детальніше :)

15. Уляночка

Дуже дякую, але ми шукаємо без харчування, бо Любкові тільки 2 рочки, то з "загального" столу ще йому боюся давати ....

16. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

О,то я в Рибаківку 28.07 їду..:)

17. Муму

Муму Well-Known Member

А я за последние два раза как в Одессе был, так ни разу и не искупался в море :)...

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В Одесі купатись можна але чи варто? ) Забагато забрудненя.

19. An-77

An-77 New Member

Добрый день, хочу посоветовать поехать вам на море с палаткой. Это недорого и летом удобно. Мы с компанией друзей отдыхали в Форосе у них две дочьки 2 и 5 лет и мы прекрасно там отдохнули.
    Приезжаете в Форос, нужно пройти через санаторий "Форос" там шикарный ботанический сад, (в сильную жару, мы отдыхали в нем, брали карематы и лежали в тенечке деревьев.) пройдя через бот сад спускаетесь вниз на дикий пляж там есть площадки с зеленкой (кусты деревьев) где можно разместить палатку (дрова можно брать наверху, либо лучший вариант горелка) наверху, в 150метрах есть родник. на пляже, относительно не много людей, которые ездят постоянно. Единственно там есть люди, нудисты, все конечно добровольно, каждый купается как ему больше нравится. Я напимер купалась только в трусиках, мне муж строго запретил большее ;) Но там очень чистое море, субтропический климат, еще на побережье есть месторождение полезной грязи.
    Возьмите с собой теннисные ракетки, мяч, летающую тарелку. В ботаническом саду можно найти площадку поиграть в игры.
    И на крайний случай, если отдых с палаткой вас не устраивает, смело можно ехать в любой приморский городок, там все устроено для сдачи жилья, так что, приезжаете, садитесь с детьми в кафе, отдыхайте, а муж пусть пока поищет налегке жилье. Найти будет гораздо дешевле и удобнее так как вы будете видеть все плюсы и минусы сразу.
    Удачного отдыха. :)

• Подобається Подобається x 4
  20. Melisa

Melisa Active Member

Тиждень назад приїхали з Коблево. ДУУУУУУУже задоволена. Водичка чистенька, тепло. База просто супер. (Назва "Чайка2"). Територія вся в квітах, фонтани,а харчування просто нема слів . Годували на убой. І було дуже смачно. Іжа не була ніби із совдепівської столовки , а вже було щось наближене до ресторану. Були з малою на екскурсіях в миколаївському зоопарку та в одеському дельфінарії. Море позитивних вражень.

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)