Усі, мабуть, уже знають про Автомайдан - одну з найбільш ефективних структур Євромайдану. Думаю, вони заслуговують на окрему тему. До того ж, віднедавна Автомайдан створено і у Львові. Долучитися можна тут: https://www.facebook.com/amaidan.lviv
Оригінальний Автомайдан, наскільки я розумію, не створювався ніякими рішеннями ніяких рад. Люди зібралися і зробили. А тут вже попахує якоюсь бюрократичною фігнею
А є вже якісь плани дій львівського Автомайдану? Коли і що робити? Є ідеї конкретних акцій? Бо в принципі я готовий долучатися, але не дуже собі уявляю, що це могло б бути.
Ну вже на Жденієво на дачу Медведчука їздили, там львівських було більше, ніж закарпатців. Наступні, наскільки я знаю - хатки Писарчука, Сала, Барана, Рудяка...
Писарчук - Тракт Глинянський, Сало - Солонка (одна з, є інфа про інші, але невідомо наразі, де), Баран - Підбірці, за Рудяка ще не в курсі.
Я б сказав - організаційною. Це - нормально, навіть добре. Хаос - точно толку не буде. До прикладу, про блокаду магазинів - дізнався випадково тут, від Бамбука. Автомайдан - бачив якось кілька авто, чув, що хтось, десь, колись не то планує, не то збирався. Бардак!
Але насправді так воно і працює, громадянське суспільство. Я дізнався на ФБ, ви - тут, хтось - від вас. Наступні акції будуть краще організовані, бо вже більше людей в курсі. Хоча з Автомайданом треба трохи більше організації, бо все має бути більш швидко і мобільно.
Звісно. От тому і потрібна ОДНА координаційна (організаційна) сторінка. Щоб ЛФ не їхав на свій бойкот, ще там хтось - на свій і т.д. А вже з цієї сторінки, чим більше людей по різних форумах, блогах про це дізнається - тим краще.
Це дуже принципово? Чи так, щоб сказати щось паскудне? Бо Гугл легко дає багато народних автомобілів.
Бамбуче, Ви такі обізнані, залучені в організацію? Бо справді, сторінка замість групи, збираються персональні дані невідомо ким. Ми з мужем наразі утрималися від заповнення анкети, хоча до поїздок би може й долучилися, поки муж не в Києві.