Шукала по сайту, але побачила тільки три теми з рекламою, тому починаю нову тему про автоквест. Чоловік мій нещодавно дуже захопився тією справою. Знайшов в себе на території роботи товаріща з командою, і був на 2 іграх. В суботу їде на третю. Нічого не маю проти (хоч приходить додому вночі), най собі тішиться, я б теж не проти побавитись... А ви що думаєте про цю гру? Брали самі участь? Відгуки? На всяк випадок ссилочка http://www.autoquest.com.ua/city/lvov/
Відповідь: Автоквест в мене друзі реально на цих квестах помішані ще дітей не мають - от і бавляться а я пас
Відповідь: Автоквест бо квести вночі проходять, а я вночі маю погану звичку спати :D а серйозно, то справді в такий час з малою дитиною хіба чоловіка лишити, а самій на квест.. не получиться в мене так
Відповідь: Автоквест Мдя, дурне питання я задала, я й забула про дитину :o Додано через 57 секунд А може створитикоманду форумчан, здається, через три місяці починається новий сезон квесту.
Відповідь: Автоквест чортеня я скажу так твому чоловікові повезло шо в нього є дружина яка його відпускає на квест.
Відповідь: Автоквест мій чоловік теж був би не проти, ну а я з дитиною вдома б спала... сьогодні вдалося дитину в бабці залишити і піти в школу екстримального водіння, правда я лише була пасажиром
Відповідь: Автоквест Перед свадьбой отец проводит напутственный инструктаж сыну: - Главное, чтобы твоя жена всегда тебя отпускала играть в гольф с друзьями! - Что, и это всё? - Всё. Но ты будешь полным идиотом, если действительно будешь ходить играть в гольф с друзьями.
Відповідь: Автоквест ви б могли бути інформ-центром для своєї команди. інет є і біля дитини залишаєтесь, а участь в квесті берете!
Відповідь: Автоквест Коли мама дзвонить малий плаче де ти, я стаю екстремальним водієм. З-будь якої точки міста за 10 хвилин додому долітаю. Запрошую пасажирів, підробити можна
Відповідь: Автоквест Привіт!Я сама із задоволенням приймаю участь у цій грі і отримую масу приємних вражень та емоцій!не можу дочекатися наступного сезону!На перший погляд це втомлює,бо саме вночі проходить,деколи важко і фізично,і для мозгів,але це просто незабутньо,і краще пограти в автоквест,ніж піти тупо на пиво.:radist:
Відповідь: Автоквест Я йому передам, якщо що - дам першоджерело Додано через 43 секунди :p :p :p Додано через 1 хвилину Точно Додано через 3 хвилини Я уже уболтала чоловіка, щоб взяв мене на якусь з наступних ігор. у мене є козир в рукаві - ноут, правда, і один мінус - укачує, хоча кілька пігулок і укачувати не буде :radist:
Відповідь: Автоквест А за яку команду їздите? Додано через 8 хвилин Моя кохана дружина наплутала з датами. Новий сезон почнеться в кінці березня:radist:
Відповідь: Автоквест Ну от, трішки напросилася. Правда, зараз півфінал, і команда на бере у ньому повноцінної участі, зате сиджу в КЦ і пробуємо розв'язати шаради, і так до самого рання. Ееееех, ляпота.:radist: :radist: :radist:
Відповідь: Автоквест Ну от, класно було, правда додому приїхали по 6 ранку, і всю неділю була як поламана. Але так кльово, наступного разу хочу брати участь уже як член екіпажу. ЕЕЕх, треба таки збирати форумчанську команду!!!!!!! P.S. Щось ця гілка перетворюється на мій щоденник
Відповідь: Автоквест Дякую! То точно. Та от сиділи з двома Аркадовцями (Олегом і моїм чоловіком), а також з двома вашими (Сергієм та РОманом, якщо не помиляюсь) і допомагали Шкоднікам. Не знаю, чи дуже допомогли , бо вони приїхали передостанніми , зате було весело