Всім привіт! Підскажіть адрес сайту де можна глянути ціни на автомобілі в німеччині. Буду дуже вдячний
Відповідь: Авто продаж Що ліньки два слова набрати в Гуглі? http://www.google.ru/search?complete=1&hl=ru&q=авторынок в германии&lr=&aq=t&oq=Авторынок в Гер Додано через 1 хвилину Авторынок Германии www.auto-m.com Более 200.000 предложений новых и подержанных автомобилей Додано через 4 хвилини За речкой телушка -полушка ,да провоз пятиалтынный
Відповідь: Авто продаж ну і ціни в вас на україні-шевроле астро ван 1995 250000 тис км 10000 дол-тут таку радість зя 1000 продати буде важко
Відповідь: Авто продаж Бо у нас люди багато грошей мають І подивіться на вулиці, з кожним днем все більше машин з"являється, а в пробках все довше доводиться стояти
Відповідь: Авто продаж підСказую: В Німеччині в основному послуговуються 2-ма сайтами: mobile.de та autoscout24.de Є ще Ібей, але машину я б там не радив купувати, хіба маєте можливість поїхати і подивитись.
Відповідь: Авто продаж ...і autoscout.de можна виставити на укр. чи русску мови... Але як на мене, то ціни там трошечки завищенні... пів східної Європи і північної Африки там сидить, файне авто знайти не просто... Краще по газетах, а ще краще по невеличких регіональних газетках в рубриці оголошень - там більше шансів зустріти доглянуту "лялечку" з перших рук... пенсіонери з Інетом не дуже дружать...