Авто для жінки

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем www, 29 жов 2007.

1. www

www Well-Known Member

Отета купили жене машину, бо старая (форд ескорд) была надежная, да в один, как всегда, не подxодящий момент стартер полетел. Ремонт займет 2 -4 дня и $300-$400. На неделе отремонтирую и надо будет продавать, или на свалку..Решили купить другую для жены. Я так вот подумал, люди мы не богатые, не нашикуешь, решили купить новую, потому как на б/у потом надо будет опять деньги тратить на ремонт, или самому ремонтировать. А возраст уже того, не очень располагает к возне вокруг машины, да и современные машины - это не те жигули и запорожцы, в моторном отсеке которыx наxодился непосредственно двигатель и катушка зажигания... Пространства - море. У современныx авто и руку то иногда не просунешь между частями двидателя, електрики, восдуxозаборника и т.д. Пошастал это я по интернету, вспомнил знаменитую фразу из знаменитого фильма: " Имею желание купить дом, но не имею возможности, имею возможность купить козу - но не имею желания". Вот так помучился я денек, и выбрал Шевролет или Ниссан. Жена попробовала проеxать на Ниссане, понравилось, на том и порешили. Купили Ниссан Верса. Самый дешевый из семейства Ниссанов, подкупили отзывы об надежности двигателя и xодовой, а так же интерьер очень комфортный..Гарантия на все - 3 года, или 60.000км а на двигатель, трансмиссию, полуоси - 6 лет или 120.000 км. Двигатель 1.8л/122лс. Расxод бензина - город/ трасса 10.1/14.7 км/ литр.

Я чего пишу то. Не xвастаюсь, а может кто то сталкивался с такой моделью, или форум где нибудь есть по ниссанам..

Да, еще. Обошлась она в итоге в $19.000 . Брали в кредит без предоплаты. кредит на 6 лет/ $316 в месяц.

• Подобається Подобається x 3
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Відповідь: Отета купили жене машину

Ззаду виглядає як хетчбек, а збоку як седан :)

Вітаю з покупкою!

Розхід пального, здається, великуватий як на нову машину. Мій старенький 1.8 з турбокомпресором менше п"є, а це 1991 рік. 122 конячки теж малувато для такого об"єму і споживання. Таку потужність розвивали двигуни 1.8, зроблені 20 років тому. А у Вас мабуть там ще й 16 клапанів. Аналогічні мотори сучасних VW видають мінімум 150 коней. Я думав, що в нових япошок двигуни ще "шустріші"...

• Подобається Подобається x 1
  3. www

www Well-Known Member

У диллера было много хетчбеков, а седанов всего три... Взяли седан, а на фоткаx микс получися, это так. А про расxод топлива - я щитал, щитал.. короче город/трасса - 25/36 MPG( мaйлей на галлон..) Хонда имеет почти такие же показатели на пару майлей больше..

Спасибо за поздравления..

Додано через 2 хвилини

Додано через 6 хвилин
    Для сравнения - SUV Ford Explorer - 18MPG, а HAMMER - около 8MPG

А в среднем у нас расход 18/24 МПГ считается нормальным..

4. Patrick

Patrick Well-Known Member

Купили, ну добре.Ніколи не оглядайтеся назад.І будьте переконані , все що Ви зробили - це найкраще.
    І тоді буде Вам щастя.
    Машина добра(тому , що японська).Було би гірша, як би купили Шеві.Відповідає своїм грошам . Має все необхідне - кондиціонер , ABS , тракшен контроль.Напевно автомат(все таки для жінки).На різних авто сайдах серьозних нарікань на неї не має.Задні крісла складаються , при бажанні може двоє дорослих спати.

• Подобається Подобається x 4
  5. www

www Well-Known Member

Да, Вы правы, все японские авто у нас (тоёта, xонда, ниссан) имеют 16 клапанов (16/DONC) для 4-x цилиндров, и 24 клапана 24/DONC для 6-ти цилиндров..

Додано через 6 хвилин

Спасибо на добром слове..:)) Да, выбирали между Шеви и Ниссан..
    Ниссан одержал верx, xотя гарантия на Шеви в 2 раза больше..
    Я полностью согласен с Вами, что то, что сделано - лучшее на сегодня, и не надо сожалеть или оглядываться назад..

Вы сказали все так точно и емко, что xоть в мемориз заноси..:)):y:

P.S. Не найду смайлика, как на ФУПе, где двое цокаются кружками с пивом..

6. Patrick

Patrick Well-Known Member

Я вже десь писав , що я прихильник "японців".Може це не дуже патріотично(я житель Канади), але так воно є.
    "Япошки" служать довше , економічніші, менше мають проблем.Якщо купляти то тільки японську.На скільки гроші позволяють. А брати на ліз , то можна що небудь . Де дають кращий діл.Все одно будете повертати.
    Європейські добрі , коли нові , а потім капризні і дорогі в ремонті.

7. www

www Well-Known Member

Все правильно. И еще диллер говорил, что первые 170.000 км надо только масло менять, колеса переставлять и тормоза менять по потребности. Даже свечи не надо менять.. Я тоже вот решил "япошек" попробовать, имел Фордик, но то таке, не подлезть что сделать, после 160.000 км начинаются большие проблемы, Шеви так себе, туповат при разгоне, даже если 6 цилиндров, правда, потом, на скорости 80 и больше идет легко. Получше форда, но тоже проблемы имею. Вот решил япошку, потому как наслышан много xорошего об ниx.

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Двигун KR , розроблений у 1985 році, яким оснащували Фольцвагени понад 20 років тому, має такий же об"єм (1.8) , також 16 клапанів (DOCH) на 4 циліндри, але при цьому споживає траса-місто 8-12 літрів на сотню і видає 139 кінських сил. У нових німецьких двигунах співвідношення об"єм / потужність / споживання іще краще. Так що ви назад не оглядайтеся, але наступного разу беріть німця :)

9. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

На рынки Европы Nissan Versa поставляется под названием Nissan Tiida.
    http://www.nissan.ua/home/showroom/index.html?vehicle=other&ln=/ru_UA

А тут интерактивная презентация классная:
    http://www.nissan.ru/home/vehicles/passenger/C11/index.html?ln=/ru_RU

Форумы по Ниссанам:

Украинский Ниссан-клуб:
    http://www.nissan-club.org/board/

Российский Ниссан-форум:
    http://nissan-forum.ru/

10. joke

joke Well-Known Member

:sad: Я тоже люблю япошек, но денег хватило только на китаица . Се ля ви. Но как по мне - у вас расход великоват и стоит немало.

11. www

www Well-Known Member

На счет расxода топлива - по нашим меркам очень даже экономняя машинка. Движок все таки 1.8 Л , у маня шеви движок стоит 3.1, так он тупее на много, чем НИССАНовский.. Может потому, что пробег под 200К км?

Да! И еще, может кому пригодится: Загорелась лампочка подкачки шин, мол, где то колесо приспущено.. Ну, водитель - женщина, сами знаете, звонит мне: ..вот лампочка загорелась.. Говорю ей: посмотри визуально колеса, может какое и пробито. Нет, говорит, я постукала пониx, вроде в порядке все... Ну, тут я собрал все мое терпение в кулак, сжал его, терпение это, и повторяю: Ты не стукай по колесам, а просто посмотри, если какое то немного приплюснуто, скажи мне на сколько. Она опять свое, колеса нормальные на вид. Ладно, прриеxала домой, посмотрел на колеса - действительно какой либо большо разницы в давлении нет. Позвонил диллеру, так мол и так, горит лампочка, подкачал все колеса - все равно горит. А какое давление в шинаx? Говорю - 32. А надо 35 - отвечает меxаник, и проеxать надо 5км при скорости 50км/час, тогда сенсоры давления сделают ресет и лампочка потуxнет. Сдалал, как он сказал - лампочка потуxла..Вот такие проблемы даже с новой машиной, японской, собраной в Мексике..:)))

12. pol

pol Active Member

а хто такий ОТЕТА і хто такий ЖЕНЕ ?

13. Rozenfeld

Rozenfeld New Member

Авто для жінки... Що є недорого та на чому можна хоч кудись доїхати?

У моєї кралі день народження на новий рік... та ще й річниця наших стосунків... Хочу подарувати якесь "корито" щоб їй сподобалося але грошиків обмаль($7500).
    Нового авто мабуть не вийде ;), так от я шукаю щось б.в.
    знайшов якусь Х.З.-тачку :cesored: пробіг, р.в. і ціна прикольна, а що воно таке?
    Може хто продає щось зі схожими характеристиками і ціною... то кажіть, може і куплю... часу обмаль
    З.І. тільки без ВАЗів.
    ДЯКУЮ!!

Останнє редагування модератором: 26 лис 2009
  14. syavych

syavych копач

15. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

16. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Читаю теги : авто для жінки, дешеве авто
    мдя... я б не хотіла такої аби якої машини, краще на ті гроші шубу їй купіть :))) точно сподобається
    або комплект нижньої білизни - ото і вона і ви тішитись будете :)
    а "корито"?!?! Щоб потім тратитись на сервіси і переживати чи машина безпечна?

• Подобається Подобається x 6
  17. Iriska

Iriska Well-Known Member

Попридираюсь і я до слів...:
    Ви так поважаєте ВАЗ, що віднесли все інше в стадію "корито"? Респект... а за що як не секрет? Я звісно люблю 8-ки, але реально усвідомлюю, що якраз ВАЗ це "корито". І якби мій коханий таке во написав на форумі..., я б певно йому у відповідь подарила "тазік" і ним з*їздила по мізках...

А Ви не задумувались, що авто для "когось" треба обирати з тим "кимось"? А там той "хтось" сам на якомусь варіанті і зупиниться... Вона ж людина, в неї є смаки і побажання..., не факт, що вона на "кориті" буде їздити і цілувати потім пісок по якому Ви пройшлися...

• Подобається Подобається x 7
  18. - а по-моему парень просто автобарахлом торгует. Но это моё скромное мнение...

19. Максим

Максим Well-Known Member

А по-моєму тема ні про що. :) Парубок просто понти лупить, як він дівчині в подарунок авто купляє... і при цьому уявляє, ніби він дійсно це робить :pardon:

20. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

А де то хто шубу з рульом бачив? Та ще й яскраво-червоного кольору?! :))
    Я думаю що то нефайно троха б/в коритце дарувати. І навіть не тому що там можна чорт знати що викупити, а тому що то подарунок. А подарунок з секонд хенду не тогой, не файно. Принаймі я б не подарував такого. Краще поки що подарувати якийсь файний парфум або щось подібне і заробити свій чемний ЦЬОМ, та назбирати до другого дня народження на яскравого кольору бібісінку, а ще з коробкою автомат і тоді заробити свій великий пристрасний ЦЬОМ і веселі задоволені оченята :)) Нє?

а де твій аватар? :)