У міжнародному аеропорту «Казань» під час посадки зазнав аварії літак Boeing рейсом «Москва – Казань» Читати публікацію повністю на www.gazeta.lviv.ua
52 людини. Черговий приклад некваліфікованих дій російських пілотів. Як відомо переважно це алкоголіки і люди які згідні працювати з досить малою зарплатнею, оскільки інші при першій ж можливості переїжають забугор.
А наші дуже кваліфіковані, у наших зарплата велика? Ну для чого це писати, для чого лайном закидати вже загиблих людей? Яка різниця українці , поляки, росіяни чи індійці? В першу чергу це людське горе! Земля пухом загиблим.... Ну не можете щось нормальне написати, краще вже мовчіть!
У нас мало хто літає. Ой як негарно комусь казувати що робити. Мій коментар написаний після того як я пошастав по профільним російським авіа-форумам і почитав людей залучених до авіації. Дякуйте богу чи в кого ви там вірите що падають раз в півроку, бо по прогнозам вищезгаданих людей має падати кожен день. Оскільки сінька чмо. ---------- Додано в 23:06 ---------- Попередній допис був написаний в 22:39 ---------- Попереджали. В Росії так завжди - поки не станеться щось жахливе, ніхто не зверне увагу. Так було завжди і та буде. А це реакція російських КВНщиків
господа, безусловно, проблемы есть и в украинской авиации и в русской, а где их нет? безусловно, можно вспомнить и локомотив, и польского президента и наверняка на украине тоже самолеты падают, только погибшие здесь ни при чем. и семьи погибших тоже. рассказывать про беспробудное пьянство летчиков - тоже как по мне несколько странно, с таким же успехом можно рассказывать про беспробудое пьянство водителей городского транспорта, хирургов и т.д. Единственное что мне хочется сказать - мне очень жаль погибших, их семьи. это 50 разрушенных жизней и семей. это ужасно. а люди - люди разные и мнения разные. если хочется Степану и Зезе рассуждать о проблемах авиации - велком, возможно, мысли правильные - неправильное место и направильная форма изложения.
Як я зрозуміла з новин, то на борту серед пасажирів були син голови Татарстану і начальник з СБУ ( якого, не зрозуміла ). Може це не просто так ? Мої співчуттся рідним загиблих.