Авіакатастрофа в Казані – 50 загиблих

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 13 лис 2013.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

У міжнародному аеропорту «Казань» під час посадки зазнав аварії літак Boeing рейсом «Москва – Казань»

Читати публікацію повністю на www.gazeta.lviv.ua

2. Слава російській авіації!

3. Zeze

Zeze Well-Known Member

52 людини. Черговий приклад некваліфікованих дій російських пілотів. Як відомо переважно це алкоголіки і люди які згідні працювати з досить малою зарплатнею, оскільки інші при першій ж можливості переїжають забугор.

4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А наші дуже кваліфіковані, у наших зарплата велика?
    Ну для чого це писати, для чого лайном закидати вже загиблих людей?

Яка різниця українці , поляки, росіяни чи індійці?
    В першу чергу це людське горе!

Земля пухом загиблим....

Ну не можете щось нормальне написати, краще вже мовчіть!

• Подобається Подобається x 11
  5. Zeze

Zeze Well-Known Member

У нас мало хто літає.
    Ой як негарно комусь казувати що робити. Мій коментар написаний після того як я пошастав по профільним російським авіа-форумам і почитав людей залучених до авіації. Дякуйте богу чи в кого ви там вірите що падають раз в півроку, бо по прогнозам вищезгаданих людей має падати кожен день. Оскільки сінька чмо.

---------- Додано в 23:06 ---------- Попередній допис був написаний в 22:39 ----------

Попереджали. В Росії так завжди - поки не станеться щось жахливе, ніхто не зверне увагу. Так було завжди і та буде.

А це реакція російських КВНщиків

6. redfox

redfox Well-Known Member

господа, безусловно, проблемы есть и в украинской авиации и в русской, а где их нет?
    безусловно, можно вспомнить и локомотив, и польского президента и наверняка на украине тоже самолеты падают, только погибшие здесь ни при чем.
    и семьи погибших тоже.
    рассказывать про беспробудное пьянство летчиков - тоже как по мне несколько странно, с таким же успехом можно рассказывать про беспробудое пьянство водителей городского транспорта, хирургов и т.д.

Единственное что мне хочется сказать - мне очень жаль погибших, их семьи. это 50 разрушенных жизней и семей. это ужасно.
    а люди - люди разные и мнения разные. если хочется Степану и Зезе рассуждать о проблемах авиации - велком, возможно, мысли правильные - неправильное место и направильная форма изложения.

• Подобається Подобається x 6
  7. Konfeta

Konfeta Well-Known Member

Як я зрозуміла з новин, то на борту серед пасажирів були син голови Татарстану і начальник з СБУ ( якого, не зрозуміла ). Може це не просто так ?

Мої співчуттся рідним загиблих.

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Як передали в новинах, версія теракту не розглядається поки що.

9. Locke

Locke невиправний реаліст

10. redfox

redfox Well-Known Member

да, на борту был сын презедента татарстана и глава фсб Татарстана
    все это очень печально

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

12. agent K

agent K Well-Known Member

...

13. morze

morze Well-Known Member

Пілот перший раз заходив на друге коло!(РТР)

а де твій аватар? :)