Астрал. Позатілесний досвід. "Тонке тіло". Керовані сни та інше...

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Sashka-ua, 8 лис 2008.

1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Тема з якою не раз зтикався, про яку є куча літератури, яка широко обговорюється і досліджується.
    Хочу почути думки форумчан з цього приводу.

• Подобається Подобається x 3
  2. Я верю во всякие паранормальные явления.

3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Одним з найцікавіших моментів являється "тонке тіло" (та ж душа). За теорією вона може відділятися від фізичного тіла в моменти близькі до смерті та в шокових ситуаціях, але, крім цього, тако ж виходу можна досягти самостійно шляхом певних дій. При цьому свідомість залишається в відділеному "тонкому тілі", яке, вже не обтяжене фізичним, дає неймовірні можливості.

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

От все ТАК!
    Свідомість - у відділеному тілі, граматичні помилки - авторський стиль...
    Кажуть, оно природньо, виправдовуватися...?:pardon:

5. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А можна конкретніше вказати на помилку? Бо ж я її там не бачу.

6. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Тема більше з області психіатрії, ніж релігії :scratch_one-s_head:

7. levandivka

По просьбам трудящіхся... (с)
    Ви чули, як (наприклад) Кличко декламує Шекспіра?
    А, як на фортепіано грає?
    Нє? Не властиві боксерові ТАКі хоббі..?

Останнє редагування: 8 лис 2008
  8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ну, якщо Ви не чули як він грає чи декламує, то це ще не означає, що він цього не вміє. По аналогії і в моєму дописі.

І якщо вже Ви вбачаєте в цьому помилку, то вона далеко не в плані граматики.

Ось погуглив і знайшов статтю в Вікіпедії

http://ru.wikipedia.org/wiki/Внетелесный_опыт

Останнє редагування модератором: 8 лис 2008
    • Подобається Подобається x 2
  9. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну я особисто мав таке, за стандартним сценарієм, після найважчої операції.
    Прокинувся під стельою, внизу "я" на койці лежу, наді мною лікарі кіпішують. Потім прискорення - і я вже в собі, доктори в лице заглядають.

Але відношусся до того без фанатизму, мало кому й повідаю.
    Може то просто галюни були, наслідок 4 операцій, двомісячного лежання в напівкомі на інтенсивній підтримці і накачування ліками. Скоріше всього, що й так.

• Подобається Подобається x 7
  10. У моего дедушки при операции тоже такое было.

11. harmony

harmony Well-Known Member

Тема цікава, але проаналізувати суть напевно можливо лише при спілкуванні з тими, хто відчував подібне. Все решта просто пусті балачки та ймовірні версії, які можуть по своїй суті нічого не важити...

• Подобається Подобається x 1
  12. Ещё интересное явление - сила кундалини, когда в экстремальной ситуации у человека возникает сверхсила. Про это рассказывали в передаче "Необъяснимо, но факт". Люблю её смотреть.

• Подобається Подобається x 3
  13. levandivka

З кальяном? без? :)

14. Я, в отличие от некоторых, вообще не курю. Я же не обсуждаю передачи, которые любите вы.

15. levandivka

За відсутністю останніх...:lol:

16. Ну и что? Я сама редко смотрю телевизор.

17. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

Таких теорій "НЄМЄРЯНО" ,а ви конкретну якусь будете обговорювати чи так всьго по фразі? А чи є хоч одна загальновідома так теорія,до того ж висловленна авторитетними дослідниками ? А от що на цю тему говорять психіатри:
    « нетрудно понять природу "астральных путешествий в тонких телах", "осознанных сновидений" и прочих подобных вещей, так увлекающих сегодня большинство эзотериков. Суть проста: ваши желания формируют ваши видения. Материал для постройки модели видения берется мозгом из памяти, комбинируется в соответствии с заданной тематикой и транслируется, как готовое переживание.»
    Щось нецікаво ,банально.(поел грибов,смотрю ковер)

18. Razi

Razi Member

Тема відома, досліджувалась багатьма вченими, і описана в багатьох книжках. Питання звідки інтерес. Якщо просто цікаво то можна читати книжки. Для глибшого розуміння, і для появи власного досвіду потрібні довгі практики.

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А що говорять ці психіатри про випадки, коли люди під час виходу з тіла переносилися в інші місця і бачили події, які потім підтверджувалися? Як тут вони викрутять "примхи підсвідомості"?

20. Персі

Персі La mafia è immortale!

Є така галузь, як парапсихологія, яка власне і досліджує всілякі паранормальні явища.

а де твій аватар? :)