Пропоную нову гру. Які у Вас виникають асоціації, коли Ви дивитесь на аватар форумчанина. Чекаю на асоціацію до мого аватара від форумчанина А, потім форумчанин В пише асоціації до аватарки форумчанина А і так по ланцюжку. Спробуємо?
Відповідь: Асоціації до аватарок ні, ну скільки ж можна? це вже третя тема подібна. є в нас гілка спеціальна... "аватари, які могли б у мене бути...", де все це обговорюється...
Відповідь: Асоціації до аватарок Я думаю, що це щось зовсім інше, хороша ідея. Зенкор асоціюється у мене з м"якою подушкою
Відповідь: Асоціації до аватарок у маюнки хороший аватор: дівчина тримає писок вовка, якого болять зуби. у полковника песик, який готовий накинутися, але зубів-то в нього нема. кобіта з ріжками - то ми знаємо...
Відповідь: Асоціації до аватарок дійшло..... а як бути з Пупером, він то міняє як шкарпетки, для нього то вічна гра.... Додано через 41 секунду а ш-ш-ш....
Відповідь: Асоціації до аватарок Якщо "по ланцюжку" - Сатир їсть шаурму, боїться, що м"ясо вивалиться. А в Миха - коти тр*****ся в дивній позі (знято згори). Додано через 1 хвилину а Ромко: мусульманин п"є горілку з чашки, щоби усі подумали, що то мінералка.