літо на носі. нагадав собі що по дорозі на море їхав попри заповідник Асканія Нова. а був там хтось? чи варто туди поїхати? що там є цікаве? після відвідин Софіївки в умані є бажання ще щось цікаве для себе відкрити в Україні
Та чому б не заїхати? Не скажу, що захопило, та все ж один бодай раз можна відвідати. 70 км від траси, якщо я не помиляюся...
Мені дуже подобається дендропарк в Асканії. Ну і тваринок подивитись теж можна От тільки на таку територію треба досить багатенько часу. Моя бабця живе в Чаплинці, а це зовсім недалечко від Асканії. Так що ятам була частенько.
власне і розраховую на те що можна зупинитися по дорозі на море (лиш би вдалося з новою роботою). просто уяви не маю скільки то може зайняти часу. варто на два дні? що саме там вартує побачити. і чи є де зупинитися з 3х річною дитиною? доні дуже подобаються звірі. а в софіїївці вона бігала так що я ледве встигав за нею.
Думаю, що готельчик знайдете де можна переночувати. Містечко саме паршивеньке , крім заповідника там більше нічого цікавого немає. Звірі там всі у вольєрах а павичі ходять як кури скрізь. Тільки багато з них є без хвостів. Хвости (пір"їни ) всі на базарчику Єдине, що я там не люблю, так то хижі птахи......там тааак воняє..беее. За один день обійте все дуже важко фізично.Тому краще дендропарк подивитись в один день, а зоопарк залишити на другий. Ось тут можна подивитись трохи фото http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=35888&page=4