архівний вінчестер

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Dell, 28 кві 2011.

1. Dell

Dell Active Member

прошу порадьте яку модель архівного вінчестера вибрати саме з метою зберігання а не таскання з собою ))

2. Andr

Andr Well-Known Member

Однозначно "Dell" :haha:

А я б узяв будь-який зі своїх старих, який вже деякий час нормально пропрацював, але ще не має бедів.

3. Dell

Dell Active Member

це був злобний прікол )))

4. Hacked

Hacked Active Member

Western Digital Caviar серии Green - хороши для хранения! Экологичные, бесшумные и прохладные.

5. android

android Well-Known Member

Є спеціальні НАС зберегачі візьми собі його ну і хард Сегейт ( він буде кращим якщо інформація пропаде легко відновити або запустити бери серія баракуда )

• Подобається Подобається x 1
  6. syavych

syavych копач

Тілько не 2-терабайтники - замучився міняти їх по гарантії. З 20 куплених тілько 6 працюють без заміни (правда ще й року не пройшло)

• Подобається Подобається x 3
  7. Engineer

Engineer ..........

мають проблеми з електронікою - прошивки летять. в знайомого два харда 250 і 320 ВД полетіли + ще на ноуті ВД - також прошивка пішла спати....

• Подобається Подобається x 2
  8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

5 міс-політ нормальний WD
    500 Gb 5400-7200 об 32 mb буфер

• Подобається Подобається x 1
  9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Може поміняти прошивку ;)

10. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

ну це ще не термін для харда
    до них часто чіпляється "муха ЦЦ", і це визнано виробником. А за перепрошивку, чомусь, хочуть великі гроші. Дивно, тому що на спайку плати ми потратили 20 грн, годину відсидки в НЕТі, і пару хвилин на перепрошивку

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Старі колекціонери рекомендують WD. Навіть при безперервній експлуатації за три роки пробоем не було.
    Щодо Сігейт Баракуди - і собі не взяв би, і нікому не раджу.
    Кожна нова модель має певні глюки.

А хто порадить конкретну модель 2ТБ? Мене влаштує і 5400 обертів, тільки Green я не хочу - вони після певного тайм-ауту з"їжджають на паркувальну доріжку і гальмують під час чергового звернення до диску.

Із власного досвіду: два роки експлуатую терабайтний Самсунг (модель зараз не вкажу - стоїть в офісі; 7200 обертів). Гаранттія 3 роки. З"їхали два кластери - вирубилося живлення під час дефрагментації. Не страшно.

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Як на мене - ВеДе, як для гальмів - не гальмує.:good:

П.С. В ноутах (якщо їх крутити не горизонтально) - Хто зна, як вони житимуть? ...:dntknw:

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Борис беріть з буфером в 64 мб грін недавно говорив з одним телепузиком то в них в всі 20 машинок з такими

14. Dell

Dell Active Member

я ось це HDD Hitachi 2Tb 3.5 USB 2.0 (HKSDEB20001BBB) збираюсь купувати. що скажете?

15. muravey

muravey Well-Known Member

Я некоторое время имел честь работать в компьютерном магазинчике в Киеве.

Могу сказать о винчестерах следующее:

1. Western Digital - у них хорошая серия была Caviar Black - быстрые, бесшумные, "экологичные" как Green, и главное - надежнее всех других серий - зеленых и синих.
    Хороший реселлер (ERC). Есть специальный софт для регулировки работы в зависимости от "образа жизни" винта. Лучше покупать отдельно от кармана - настольные хранилища WD Book почему-то тоже довольно часто оказываются недолговечными или изначально некачественными.

2. Seagate - после серии 7200.11, в которой была беда с прошивкой, начали подходить к производству "с головой", а не только с мыслью ,что возьмут рынок дешевизной. Однако, их приносили все равно чаще других на диагностику и обмен по гарантии.
    Не стал бы рекомендовать. Достоинства - низкая цена и малые габариты в некоторых сериях (они легче и тоньше своих аналогов от других производителей).

3. Samsung. Хорошие и надежные винты. Реже других приходили на возврат по гарантии. Из недостатков по личному опыту выделяю шум и скорость записи.

а де твій аватар? :)