Арешт Тимошенко. почалась заварюватись нешутєйна каша.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 5 сер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Народ не на жарт захвилювався і рішучість діяти на остаточне вирішення питання з донецькими вже очевидна.

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вся проблема в тому, СКІЛЬКИ цього народу.

3. ГРАНД

За будь яких умов, осінь для Януковича може стати насправді останньою.

4. ange ou?

ange ou? Well-Known Member

тільки виходить, що вирішується питання долі Юлі, а не українців. люди від цього втомилися, тому й не буде нічого найдзвичайного. доки не буде змінена основна лінія- боротись не за долю якогось політика, а за свої права - доти й будемо ходити по колу.

5. ГРАНД

Згоден. але для будь якого полум"я потрібна іскорка. може і пнадто пафосно сказано, але дуже багато народу вважає долю цієї жінки як ту іскру.

6. ostrov_Rabin

ostrov_Rabin Well-Known Member

У народа сохранилась память по прошлым "Искрам"
    тогда им несколько десятилетий поспиль пришлось грется у костра...
    http://www.youtube.com/watch?v=ohkmQfiwpZY

7. Оникс

Оникс Well-Known Member

Поки що не очевидна... Нажаль.

8. ГРАНД

Лідер Європейської партії- Януковичу: Терпіння Європи дійшло до краю

П'ятниця, 05 серпня 2011, 19:46

Президент Європейської народної партії (ЄНП) Вільфред Мартенс заявляє, що арешт Тимошенко свідчить про повернення до радянського авторитаризму.
    Про це йдеться в його заяві, поширеній прес-службою ЄНП.
    "Я не здивований, що сьогодні суд арештував Юлію Тимошенко. Протягом останніх місяців було абсолютно очевидно, що режим Януковича готує політично мотивоване рішення суду", - заявив він.
    "Мотив ясний - усунення основних перешкод для повернення до радянського стилю авторитаризму. Сьогодні Україна стала до нього на один крок ближче ", підкреслив президент ЄНП.
    "Я звертаюся до Віктора Януковичу, щоб негайно покласти край цьому фарсу - терпіння Європи досягло своєї межі", - звернувся Мартенс до Януковича.
    Міністр закордонних справ Швеції Карл Більд у своєму мікро-блозі написав "Судовий процес проти Юлії Тимошенко в Україні - це ганебний спектакль. Він наносить серйозну шкоду великій країні".
    Українська правда
    Все про: Тимошенко

9. ГРАНД

Посол Європарламенту: влада злякалась впливу Тимошенко

П'ятниця, 05 серпня 2011, 19:44

Арешт екс-прем’єра Юлії Тимошенко є явищем симптоматичним, яке свідчить про переляк нинішнього керівництва України перед опозицією.
    Про це заявила посол Європейського парламенту Зузана Ройтова, передає "Радіо "Свобода".
    "Я здивована, що взагалі дійшло до взяття під варту пані Тимошенко, тому що це однозначний симптом того, що сучасний український естаблішмент боїться її впливу перед виборами, які для України будуть вирішальними", - зазначає посол.
    "Тобто те, що сьогодні колишнього прем’єра України заарештували з причин, які не є цілком зрозумілими, а швидше створюють враження цільових, так це є недоброю для України новиною", - додала Ройтова.
    "По суті, це ще один доказ того, що сучасна влада не хоче мати жодної конкуренції на виборах, які наближаються, що вона прагне перешкоджати опозиції спілкуватись зі своїми виборцями", - вважає посол Європарламенту.
    Все про: Тимошенко, Європа

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Оце невизначене "може" вже висить півтора роки.
    Та до раба це не доходить. Він лиже свого "Мерседеса" чи думає про врожай картоплі.

11. ГРАНД

Це на Донбасі не очевидно. А там де донецька шобла обсіла місцеві владні кабінети вже давно очевидна. Місцева громада чекає на відповідний сигнал, привід. І янукович не забарився з цим приводом та сигналом.

12. Оникс

Оникс Well-Known Member

На Донбасі очевидно, але страшно, давно страшно...
    Очевидно , але вже багатьом страшно.
    Громаді потрібен лідер... Хто?
    Привід є. Єдності немає. Лідерів немає... Страх є.... Його треба побороти...

13. ange ou?

Гранде, на мій погляд, іскр вже достатньо, вже навіть в очах іскриться. Питання в доцільності. А наразі виходить так, що ми свідомо ведемося на нав"язаний нам вибір - або за одне, або за друге. Якби була інша мета, окрім боротьби за благо певного політика, був би й інший результат, й інша "мобілізація".

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Лідерів та "єдність" - це пряме завдання ЗМІ.
    Та мета одна - не допустити бандитський тоталітаризм. Невже не ясно?

15. ГРАНД

Що Ви заладили страшно-страшно. Висуньте носа за межі донбасу і побачите, що страшно лише Вам в донбасі. І цей страх Ви екстрапалюєте на решту українських областей. Лінь мабуть таки присутня. але не страх. Особливо в Києві лінь привалює на всі 100% Ну аж ніяк не стах.

От і боріть свій страх там у себе і не нав"язуйте його іншим. Особливо тим кому і=він не нав"язується.

16. Оникс

Оникс Well-Known Member

А докладніше?

17. ГРАНД

Перестаньте боятись того, хто сам ВАС боїться. Затямте головне. Вам в порівнянні з ними втрачати майже нічого. І вони це чудово розуміють.

18. ange ou?

на мій погляд, ви ідеалізуєте.
    мені очевидно, що мета сьогодні - вийти на вулиці, щоб захистити Тимошенко.

19. ГРАНД

Це привід. Хороша нагода із іскри роздмухати полум"я. Бо іншої нагоди доведеться чекати більше року.

20. Оникс

Оникс Well-Known Member

Та висовую постійно - не бачу... Так, на кухні погомоніти...
    Краще страх, ніх лінь... Боятися надоїсть - лінуватися - ні.
    А я ніколи, нікому, нічого не нав'язую - я констатую факти... Хотілось би помилятися, але... :pardon:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)