Арешт Януковича.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 4 жов 2011.

?

Арешт януковича

Голосування закрито 24 жов 2011.
  1. Так. Повинен

100,0%
  2. Ні не повинен. Бо він ні в чому не винний.

0 голосів
    0,0%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Виходячи з того, що поки Янукович обіймає найвищу посаду і безпосередньо керує всима (недо)правоохоронними органами та судовою гвлкою влади арешт цього пахана злочинного донецького угрупування представляється неможливим. Тому треба зпрогнозувати та визначитись, чи повинен бути заарештований Янукович після того як буде усунений з посади, підданий суду та засуджений на тривалий термін ув"язнення.

2. ГРАНД

За логікой речей він повинен бути заарештований ще вчора.

3. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

"Повинен" використовується дещо некорректно до запитання.

4. Оникс

Оникс Well-Known Member

Какой арешт? :))
    В Луганске лик святого Януковича проступил на коробке из-под конфет

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Так Ісуса ж теж арештували!

6. bars

bars Well-Known Member

Звичайно має бути арештований. Навіть без обвинувачення! Бо ми всі знаємо, а хто не знає, той відчуває, що він винен! То навіщо обвинувачення, суд, адвокатура і інші атрибути цивілізованої країни?! Дядько Лінч рулить!:yahoo:

7. ГРАНД

Он і пані Северінсен теж не проти арешту Януковича.;):rolleyes:

Северінсен натякає, що Януковича за харківські угоди можна судити, як Тимошенко

Вівторок, 04 жовтня 2011, 15:36

"Я, наприклад, можу сказати, що угоди Віктора Януковича, підписані в Харкові, були не на користь інтересів України", - заявила європейський політик.

http://www.pravda.com.ua/news/2011/10/4/6638618/

8. bars

bars Well-Known Member

А Тимошенко судили? Я маю на увазі, невже той балаган можливо назвати судом? І якщо ви пропонуєте так само судити Януковича, то я проти!

9. ГРАНД

Не перебільшуйте друже. Я лише озвучив арешт для Януковича, як міру запобіжного заходу. А всі решта атрибутів слідства та судочинства повинні бути присутні апріорі.
    арешт для Януковича необхідний. Бо він таки демонстрував схильність до втечі за кордон після так званого Сіверодонецького шабашу.

10. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Треба повчитися Україні,як арештовувати президентів...як то арештовували Милошевича і як лінчували Саддама Хусейна!
    То файна школа,направду!

11. bars

bars Well-Known Member

Это же не наш метод! (с):))

12. bars

bars Well-Known Member

Та я взагалі пропоную, щоб всіх кандидатів у президенти до виборів садили в Лук*янівку. А той, кого виберуть, хай вже сам вирішує, випускати інших, чи хай сидять далі. Просто щоб не шукати їх і не садити поодинці...;)

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та він же вже заарештований. Жінка-Людка посадила його на трон прИзидента і сказала - "сиди там і нікуди не рипайся". Боїться Яник своєї жінки, тому й сидить на цьому "арешті".

14. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

угу...
    камнями забросать...

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Барс, а хіба Гранд настоював на суду Кірєєва. Він не казав про якість суду.

16. bars

bars Well-Known Member

А що, у нас є інші суди? Ото ж я і згадав про дядечка Лінча. Зараз економічні статті декриміналізують і Янека, крім пограбунку шапок, і обвинуватити буде ні в чім... Так, винен трішечки державі, відшкодує зо три мінімуми...

17. Heartland

Heartland Well-Known Member

И не просто арестован, и еще привлечен к пыткам, думаю верховная рада дожна сделать поправку к конституции. Чтобы в исключительных случаях разрешить применять пытки к арестованным экс президентам.

18. bars

bars Well-Known Member

Угу... :ireful: Медленно-медленно отбирать и национализировать золотой унитаз...:yahoo:

19. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Но разрешить (во всех случаях) пытку регулярного показа снятого на камеру процесса изъятия бабла (пусть только частичного).

20. Антон РАКИТИН

Антон РАКИТИН Well-Known Member

Со временем дважды несудимый Янукович всё-таки неизбежно сядет на скамью подсужимых, а затем и в тюрьму в ТРЕТИЙ раз.

Ведь сказано же в Библии:

"Мельницы Господни мелят медленно, но верно."

а де твій аватар? :)