Arctic Monkeys

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем Rock-boy, 5 вер 2007.

1. Rock-boy

Rock-boy New Member

Шановні львів'яни, та просто гості, а також всі-всі-всі небайдужі до рок-н-роллу громадяни:
    Хочу поспілкуватися з вами про одну з найпопулярніших сучасних британських рок-груп, ім'я якій Arctic Monkeys!
    Вважаючи Oasis своєю кращою групою, ще донедавна я не знав про цих молодих парубків із Шеффілда(всім 4 тільки перевалило за 20), яким судилося заполонити мій розум, душу і серце.(Нехай вибачать мене Oasis:),але вони в моїх очах ховаються перед Arctic Monkeys.)
    В 2006 р. їх дебютний альбом Whatever People Say I Am, That's What I'm Not зайняв 1-ше місце в популярній премії Mercury Prize.Також групу було визнано кращою групою року. Альбом поставив національний рекорд по швидкості продавання компактів!...
    Пісні слухаю, правда, тільки з концертів, так як з альбому трохи важко відчути їх обєзбашені звуки:)
    Один з останніх-в Glastonbury я слухаю і дивлюся майже щодня..Не уявляю і дня без їхньої музики!
    Можу дати посилання на творчість, кого зацікавило-пишіть!!!

2. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Arctic Monkeys

Arctic Monkeys- Leave Before The Lights Come On[youtube]SEukS2YN9B8[/youtube]

3. Rock-boy

Rock-boy New Member

Вибачте Адмін,але не знав як добавити це до вже написаного...
    Мої найулюбленіші пісні-
    When The Sun Goes Down- http://www.zaycev.net/pages/1385/138512.shtml а чули б ви її коли публіка це на концерті співає...
    I Bet You Look Good on the Dancefloor- http://www.zaycev.net/pages/908/90881.shtml
    Diamonds Are Forever(Live From Glastonbury)- http://www.zaycev.net/pages/1369/136956.shtml
    У них всі пісні класні! Якщо маєте змогу-скачайте їх концерт в Glastonbury 2007 з торрента http://thepiratebay.org/tor/3734787/Arctic_Monkeys_-_Glastonbury_Festival_2007_-NTSC- там 715 Mb Не пошкодуєте-Даю Слово.
    Або цей же концерт в mp3 http://thepiratebay.org/tor/3756718/Arctic_Monkeys_Live_at_Glastonbury_2007 Там 21 пісня-ВСІ КЛАСНІ!!!75 Mb
    Звичайно якщо вам сподобались попередні 3 пісні.На концерті така атмосфера, що просто п.....:)

4. Meg

Meg Well-Known Member

На інфосторі повно їхньої музики
    [youtube]30w8DyEJ__0[/youtube]
    [youtube]ePg1tbia9Bg[/youtube]
    Це дві найкращі.Ше,правда,класна Mardy Bum

5. Rock-boy

Rock-boy New Member

2Meg
    Я б не говорив про 2 найкращі.Просто коли ви слухаєте з альбому-і з концерту-це трохи різні речі.Наприклад,When The Sun Goes Down з альбому вони співають дуже повільно...Інша річ на концерті.Тому я віддаю перевагу прослуховуванню концертів у форматі mp3, правда не всіх пісень.
    А взагалі-то у них практично усі класні(25 точно).2 це замало,Meg

• Подобається Подобається x 1
  6. Meg

Meg Well-Known Member

Та звичайно,шо концерт краще.В альбомі все чистенько,вирізано.А на концерті зовсім інше.Плюс атмосфера яка!Хоча,то тре там бути!

7. EntOther

EntOther Well-Known Member

На мій смак їхній альбом "Whatever people say i am thats was i not" вражає та альбом Oasis "Stop the clocks" and "Heathen Chemistry" всерівно кращі:radist: :radist: :radist: , а як ви ввжаєте?

8. Meg

Meg Well-Known Member

Я Оейзіс не дуже люблю.Хоча вони такі молодці!Скіко вони зробили для розвитку цього напрямку!А група Pulp і Джарвіс Кокер?О!
    Так,цей альбом кращий,ніж новий.Може тому,шо в новому я нічого нового не почула-Манкіс та й Манкіс.Свіжого нічого.

9. EntOther

Мене цікавить ше такий нюанс , чи це в мене одного на інфосторі якісь глюки шо не завжди закачує всі мені потрібні пісні, чи може то все ФлешГет , га?(Відпишіть якшо в когось теж є чи була така проблема)Вірус зжер пісні круті а тепер інфостор глючить шо за (вибачте) мура??

10. Meg

Meg Well-Known Member

Ага,я знаю У мене теж така проблема.Але не завжди.До речі,на інфосторі з тею енергією заморочки,може через те?
    Я,наприклад,хочу одну пісню з альбому-вона не скачується,а решта йдуть.Єдиний вихід-шукати в іншому місці

11. EntOther

Таке хороше місце як інфостор я не можу знайти , може ви мені підскажете , га?Вже шукав де хоч але інші сайти (вибачте) лажові:n: !!!

12. Meg

Meg Well-Known Member

Та,краще інфостора в тому плані намає.Чесно!Це я з різних сайтів по одній скачую.Одного такого сайту не знаю

13. Rock-boy

Rock-boy New Member

Качайте все з торрентів.Там є практично все.Я так і роблю. Любимий www.thepiratebay.org

14. EntOther

Дякую ,чуваче, класний сайт підказав!!!:y:

15. Meg

Meg Well-Known Member

Не можу з торренту качати-дуже вже нервує.Ну,з Артік Манкіс проблем в неті немає-вони таки досить відомий бенд,майже без проблем скачується.А от такі групи менш розкручені,але з цікавим матеріалом то ше тре пошукати!

16. EntOther

А що вас саме нервує коли ви з торренту качаєте?Мене наприклад нервує те що от закачав альбом Green Day а там виявилось шо то хтось на концерті записував.....Звук такий неякісний якесь просто (вибачте за таку лексику) гамно:ireful1: .А от на інфосторі все так круто було тіки та проблема з закачкою:download: .А що до Arctic Monkeys то ви праві вони дійсно досить відомі та їх можна закачати майже в будь -якому місці:) ...

17. Meg

Meg Well-Known Member

Ну,інфостор рудлез-іншого не признаю!))))

а де твій аватар? :)