Власне, все у назві. Завжди мав проблеми з апострофом, переключавси на англійську або лапки " використовував. Тепер усьо добре. Замість "Ё" - апостроф. Отут воно
Відповідь: Правильна українська розкладка. Питання від чайника (себто мене). Чіво з тим робити, скачати і встановити? чи ще щось? П.С. Поки що скачала, бо на роботі (не маю прав адміністартора)
Відповідь: Апостроф для клавіатури А яким чином то набирати? І може хтось підкаже як писати літеру ґ?
Відповідь: Апостроф для клавіатури я колись набирала альт-0146 для апострофа: ’ альт тримаєш і набираєш цифри, а тепер "Ё" і виходить: ' коротше різні з вигляду апострофи
Відповідь: Апостроф для клавіатури альт + 0146 -- ’ (апостроф) альт + 0151 -- — (довге тире) альт + 0150 -- – (коротке тире) альт + 0147 -- “ (відкрити лапки) альт + 0148 -- ” (закрити лапки) до речі, щодо "лапків".... їх добре використовувати у програмному коді..... інтерпретатор на них не свариться.....
Відповідь: Апостроф для клавіатури Йой! А нашо того клопоту? Беріть http://rapidshare.com/files/105308916/apostrof.rar, виконайте інструкцію, і не сушіть собі голову. Працює і ґ і '
Відповідь: Апостроф для клавіатури ґ - це правий Alt + буква г але тут на форумі при цьому пропонується друкувати підкреслений тест і ще - правильним апострофом вважається ’ , тобто [Alt + 0146], так радили поліграфісти
І мене ця проблема дістала... Замучився на англійську перекидатись кожен раз... Всі ссилки в цій темі биті. Ось знайшов вирішення. Всередині інструкція по встановленню. Все просто та зручно. Крім того додається багато нових символів при зажатому правому alt та alt+shіft.