Є тепер таке файне явище як промоакції, люблю їх... Недавно wellaflex розпочала свою, з роздачею тижневих призів (набір засобів для догляду за волоссям) і місячним призом - фотіком. Фотік так собі, посередній, але дареному коню... Так про що я... вислала фотку, набрала вона найбільшу кількість голосів, і в переддень оголошення переможців фотка просто щезає без пояснень, як і не було((( і перемагає інша (треба розуміти підставна?). Форуму на сайті нема, адресу зворотнього теж - не оскаржиш. Так що вирішила розказати чесному люду "же би знали" і не велися
Відповідь: Антиреклама Я в акції не вірю. Хіба-проводять знайомі і кажуть точно як все відбувається. Але маю факт інший з досвіду - двоє знайомих виграли в лотерею машини. Очевидно, що випадково.
Відповідь: Антиреклама :eek: :eek: :eek: круто))) А я вірю... пару дрібничок вигравала, пробувала системник і фотік виграти - не получилось(((
Відповідь: Антиреклама У мене сестра дуже полюбляє приймати участь у всяких акціях.Але вигавала різні дрібнички.від Олейни -фартушка, від сметани "Президент" блокнотики, щось там ще, рюкзачок вже не пам"ятаю від чого і футболки від якихось сухарів.А по-крупному -нічого
Відповідь: Антиреклама якби то ще знати телефони))) на сайті нема ні мейлу, ні телефонів, ніц... я тільки тепер на то увагу звернула)
Відповідь: Антиреклама тут є адреси і телефони магазтнів в Києві та телефон інформаційної служби http://www.cosmo.ua/actions/86/20/47/
Відповідь: Антиреклама Текіло, то номер інформаційної служби Космо( з Веллафлекс глухо. та бог з ними...
Відповідь: Антиреклама Я так розумію, що виробник Велла. Ви можете пошукати в інтернеті контактні телефони, і звернутись бажано до бренд-менеджера. Переважно вони керують всякими акціями! За свої права треба бортись! Додано через 2 хвилини Виробник Procter & Gamble по ідеї це їх продукція велла. Ось їх сайт. Ви моежет запитатись чи це їх продукція і вияснити питання. http://www.pg.com.ua/main.htm Додано через 4 хвилини "Компания Procter & Gamble была основана в США в 1837 году. В 2003 году P&G приобрела контрольный пакет акций компании Wella AG,"