Anno Domini. Латинські написи Львова.

Тема у розділі 'Книгарня', створена користувачем Ука, 10 вер 2008.

1. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Книга-альбом з такою назвою вийшла у видавництві Піраміда. Автори - Андрій Содомора, Маркіян Домбровський і Андрій Кісь.
    Знайти можна буде на форумі видавців та у львівських книгарнях. Детальніше з ілюстраціями дивіться тут: http://leomarek.livejournal.com/15733.html

• Подобається Подобається x 8
  2. Юліан

Юліан Active Member

Нарешті один із співавторів :) подарував обіцяний примірник, за що йому щиро дякую! :good:

• Подобається Подобається x 1
  3. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

я свого теж два місяці чекала.
    правда, наскільки я знаю, співавтори самі їх бачили лише на презентаціях, весь перший наклад розпродали в перші два дні форуму. А другий вийшов і з'явився в книгарнях лише нещодавно.

4. romhavr

romhavr Well-Known Member

І я тішуся цією книжкою. Колись водив турка по Львову і щось розказував про напис біля турецького ядра на Латинському костелі, а тепер маю дослівний переклад напису.

• Подобається Подобається x 4
  5. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Мені теж книга сподобалась:good::good::good::good::good::good:
    (Подруга подарувала на день народження:))

А щодо змісту книги хочеться прочитати одного з авторів:"У твоїх руках,Читачу,особливе видання-книжка,що допоможе Тобі зупинитися,придивитися і дослухатися до того тихого і стриманого Львова,що його майже не видно за сліпучим блиском сучасності,майже не чути серед невпинного гулу моторів"-М.Домбровський.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)