Книга-альбом з такою назвою вийшла у видавництві Піраміда. Автори - Андрій Содомора, Маркіян Домбровський і Андрій Кісь. Знайти можна буде на форумі видавців та у львівських книгарнях. Детальніше з ілюстраціями дивіться тут: http://leomarek.livejournal.com/15733.html
я свого теж два місяці чекала. правда, наскільки я знаю, співавтори самі їх бачили лише на презентаціях, весь перший наклад розпродали в перші два дні форуму. А другий вийшов і з'явився в книгарнях лише нещодавно.
І я тішуся цією книжкою. Колись водив турка по Львову і щось розказував про напис біля турецького ядра на Латинському костелі, а тепер маю дослівний переклад напису.
Мені теж книга сподобалась (Подруга подарувала на день народження) А щодо змісту книги хочеться прочитати одного з авторів:"У твоїх руках,Читачу,особливе видання-книжка,що допоможе Тобі зупинитися,придивитися і дослухатися до того тихого і стриманого Львова,що його майже не видно за сліпучим блиском сучасності,майже не чути серед невпинного гулу моторів"-М.Домбровський.