Нашо робити окрему тему з українськими анекдотами і при цьому писати в ній анекдоти суржиком? Є ж купа тем з анекдотами
На прийомі у психотерапевта: - Лікарю, я – невдаха! - Людину, здатну платити за мої послуги, важко назвати невдахою.
На побаченні хлопець запитує дівчину: — Ти, мабуть, малювати любиш? — Так, а як ти дізнався? — По бровах видно!
Дуже п'яний молодик намагається дійти до дому. Але це йому дається важко: крок вперед - три назад. За ним спостерігає бабуся. Не витримує: - Синку!... Іди задом - швидше дійдеш...
-Куме маєте таку файну жінку,як на неї гляну,то мушу собі тихенько казати "і не введи мене у спокусу..." - Ой братчику, якбисьте пізнали її ближче, то б казали голосно "визволи мене від лукавого..."
Зустрічаються двоє друзів. Один говорить: - Хочу собаку купити, дружина не дає.. - Думаєш, собака дасть?
- Вовочка, а чому в тебе такі великі вії? - Марічка, це тому, що в дитинстві я багато плакав. - Вовочка, краще б ти в дитинстві багато пісяв..
Ніч.Чоловік у ліжку починає приставати до дружини. Вона:-Ой, та не можу. У мене голова болить! він:- А Я, ЩО, ТЕБЕ ДУМАТИ ПРИМУШУЮ?!!!