Сьогодні ввечері президент США Джордж Буш із дружиною Лорою Буш прибувають із візитом до України. У заяві прес-секретаря Білого дому зазначено, що мета поїздки Джорджа Буша – “підтримати просування свободи й демократії та зміцнити Північноатлантичний альянс у його протистоянні викликам ХХІ століття”. Повний текст
Відповідь: Американські снайпери в Києві Коли до Києва приїздив Ніксон (1974), відбувалися дивовижні речі: - привели до ладу трасу Кмїв - Бориспіль. Це плюс. - Зруйнували паркан парку КПІ. це нуль. - Знесли кілька одноповерхових будиночків - протягом робочого дня. Мешканці ввечері приходять додому - а там латка асфальту. І менти охороняють майно. Звичайно, вручають ордери на нові квартири (тільки у дідька на рогах). Кого треба - тимчасово "закрили" або вислали. Але декому (за 2 тижні до візиту) прискорили видачу дозволу на виїзд до Ізраїлю. І ще багато чого цікавого, всього не пам"ятаю.
Відповідь: Американські снайпери в Києві В 59р. , коли Хрущов мав візиту в Торонто.Українська діаспора виступила з протестом і хотіла передати йому листа. Був великий кордон поліції і поліцейський кінь одному чоловікові розбив окуляри і коли чоловік впав , кінь копитом наступив на руку. Потім були позивання в суд.Поліція з одного боку мала своїх адвокатів.Українці своїх.Це тягнулося мало не 2 роки. Але таки українські адвокати виявилися сильнішими.Суд виніс рішення на виплату цьому чоловіку грошової компенсації.
Відповідь: Американські снайпери в Києві Я перепрошую, але КОГО Х...? в моїй країні будуть робити військовослужбовці іншої держави зі зброєю, та ще й матимуть право на постріл без попередження у разі, якщо "раптом щось"
Відповідь: Американські снайпери в Києві Якщо Ваші батьки хоч раз в житті ходили на парад (напр. 7 листопада) в Москві або Києві, у них було більше шансів бути застріленими вовками з "дев'ятки" (що охороняли членів ЦК і лічно догрогих).
Відповідь: Американські снайпери в Києві А де дівся мій вчорашній допис??? Ну слава Богу, на парадах ми були не в столицях Але все одно, це були свої снайпери, внцтрішні. Я розумію, заходи безпеки і т.д. Але ж не снайпери з іншої країни, які мають право стріляти по людях з мого народу.
Відповідь: Американські снайпери в Києві Ага. У пейнтбол грають. Чортеня, а Ви колись бачили направлений на Вас ствол ? І не бандитський, а "свій, совєтський" ? (Якщо хибне спрацювання домашньої сигналізації, то ті стволи не рахуються).
Відповідь: Американські снайпери в Києві Здається пора Донбас подарувати Росії. Тоді Україна і газу почне споживати 20-30 млрд кубів замість 75 і менше от такох непорозуміннь буде. А то Україна зараз як корабель з розпущеними вітрилами і спущеним якорем.
Відповідь: Американські снайпери в Києві Борисе!!!! Свят, свят, свят. Ви чіво? А до чого тут гамериканські снайпери?
Відповідь: Американські снайпери в Києві Давно пора було, ще в 91-му... І час це лише підтверджує... Ще з початку 90х був і залишаюсь галицьким сепаратистом...
Відповідь: Американські снайпери в Києві 7ю11/1977 я підійшов до телекамери перед самою трибуною (площадь октябрьской рєволюції) щоби відремонтувати об"єктив (засунути руку у кожух і вивільнити кінцевий мікроперемикач). Два "дев"яточники" вели мене стволами крізь кишені плащів. Один був маленкий, азійський фейс, звали Володя. Другий - слов"янський мордоворот, імені не знаю. Якось неприємно було, чесно скажу. Заради того, щоби писок Щербицького показати крупним планом, міг отримати кулю в спину. Нашу, совєтську кулю з маузера нащадків "фелікса желязного". Тоді ж і викурив першу сигарету.
Відповідь: Американські снайпери в Києві Ех, не хотілося б мені мати подібних вражень Але все ж, чому ви за гамериканських снайперів?
Відповідь: Американські снайпери в Києві Я - за ? Просто гамериканські снайпери, на відміну від совєтських - навряд чи вийдуть на роботу "з бодуна". І розуміють усію міру відповідальності на чужій території. Ви думаєте, наших снайперів там буде менше ? Ось мій сусіда, в якого "копійка" іноді стріляє в глушник, сьогодні поїхав не метро.
Відповідь: Американські снайпери в Києві В Іраку вони теж розуміли усю відповідальність, але таки застрелили нашого оператора, нє? Я все ж проти пристуності на нашій території озброєних військ іноземної держави з правом стріляти. :naci:
Відповідь: Американські снайпери в Києві Це тепер слово "терорист" асоціюється з бородатим асасіном у чалмі. А ще зовсім недавно терористом №1 у світі вважався пан із дивним іменем - Ільїч Рамірес Санчес. Який здоюув вищу освіту у Москві. І ще - один з його братів. А братів повністю звали так: Владімір Рамірес Санчес Ільїч Рамірес Санчес Лєнін Рамірес Санчес Класно їх батечко виховав, НЄ ?
Відповідь: Американські снайпери в Києві І скількох застрелили? На парадах, за усі роки радянської влади. Та й не тільки на парадах. Хоча на мою думку, правильно, що американці своїми силами забезпечували безпеку СВОГО Президента. Це нормально.
Відповідь: Американські снайпери в Києві Хто ж Вам такі дані видасть ? Хіба що в архівах КГБ. Але принаймні про двох підмосковних ДАІшників, застрілених "дев'яткою", яка сприйняла їхні радари за рушниці, "голоси" передавали. Нормально. Бо американці можуть (небезпідставно) вважати, що в іноземних силових службах можуть бути люди по-перше, зі своїми політичними переконаннями, а по-друге - із психікою, деформованою, скажімо, в "гарячих точках". ================================= Сявич та Іспанка підтвердять, що навіть після від"їзду Буша на Майдані продовжується совкова дискотека социків. Тільки гасла без "факів". А пісні чудові - "я рожден был в савецкам саюзе", "не нужен мне берег турецкий" і щось про загрозу війни.