Альтернатива!!! Це стосується всіх =)

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем mandrivnuk, 29 тра 2007.

1. mandrivnuk

mandrivnuk New Member

Кому небайдужа доля альтернативної музики у Львові є проблема яку необхідно обдискутувати:
    Хто буде хедлайнером фестивалю "Альтернатива" та "Рокотека" яки пройде восени у місті Львові?Та кого би хотіли бачити серед учасників :)
    не залишатесь байдужими,залишайте інфу про кумирів...
    ...альтернативна музика чекає на тебе

2. ArxangeluS

ArxangeluS Well-Known Member

Відповідь: Альтернатива!!! Це стосується всіх =)

Ще якщо б ця альтернатива була більш професійніша, тоді про неї і вартувало б писати. І можливо більше б людей цікавилось...

3. Meg

Meg Well-Known Member

Я не слухаю львівських бендів.Мені подобаються Інфаркт Фокус,бо вони грають бо просто грають.Була у вересні на Рокотеці-не сподобалося.А скільки шуму перед тим було!Прийшли-а там то шо завше.А про Руйнації я навіть не хочу говорити-дискотівка для всіх малюків-самі дітки ходять туди і "трушні" ньофари.Так шо...

4. Полковник

Полковник миється в бані

Тут никак нельзя быть байдужим!
    Думаю, что должны выступить ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО украинские АЛЬТЕРНАТИВЩИКИ, как то, Королева, Варум, ВИАГра, Сердючка и др. А денег-то хватит их пригласить?:rolleyes:

5. ArxangeluS

Я колись навіть в ЛЯЛЬКУ ходив, але коли мій вік почав ставати майже в два рази ві д оточуючих, мені це набридло... Особливо коли біля мене курило двоє дітлахів, хлопчику 9 років, а дівчинці 8.... Звичайно, я висловив своє ФЕ, але їм було начхати. Мабуть майбутні альтернативники...

• Подобається Подобається x 1
  6. Meg

Meg Well-Known Member

Ой,та в Ляльку нема чого йти.Там самі позери.Якшо хтось йде послухати живу музику,то хтось-шоб людям показатися.

7. vasili

vasili Well-Known Member

Куди можна поділіться вмінням.

8. ArxangeluS

Може в КУЛЬТІ? Там поки що "малолєтки" ще не можуть собі дозволити вхід... Але альтернативою по-моєму там і не пахне... :dance:

9. vasili

vasili Well-Known Member

Шо там грают психоделічний рок, транс чи реггі?

10. Meg

Meg Well-Known Member

А там все грають.
    Ваащєє,у Львові зара нема куди дітися.Я,наприклад,ходжу на деякі групи в Ляльку,а так,то надаю перевагу виставкам.

11. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Люди давайте тут обговорювати: http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=82920#post82920!

12. Мерелін

Мерелін New Member

Мені б найбільше хотілось побачити Аматорі і ТОЛ!!!!!!!!!!!!!А от 28 на Руйнації не буде ніяких цікавих груп!!!!!!!!!!!!

13. Meg

Meg Well-Known Member

Ти шо,на Руйнацію ходиш?А,ну та,легше спитати хто з ніхерів (звиняйте),туди не ходить.Та,до речі,шкода,шо Аматорі не приїхали на Руйнацію-в них є непогані речі,під настрій зовсім нічого

14. Мерелін

Мерелін New Member

Мда як би в них там хтось не помер вони б певно приїхали!!!!!!!!

15. Meg

Meg Well-Known Member

Гітарист помер.Правильно,шо не поїхали-то би зовсім певно його не поважали,якби приїхали.

16. Мерелін

Мерелін New Member

Та то ніц всі довбані гопники такі як ти (вибач) в яких мозги забиті лише шмотками , косметикою і Андрієм Губіним нічого не розуміють , а лише пишуть всякий бред(ще раз сорі):y: :y: :y:

17. Meg

Meg Well-Known Member

Йой,як мило таке читати!Спасибі!Я ше раз переконалася-яке щастя,шо я вже не ніхерка,а то би була такою ж дурепою!Ой,вибач!:D :D :D :D :D :D
    Спасибі,поржала!

Додано через 1 хвилину
    Шось не гальо на форумі.Тут "всякі" так висловлюються про форумчан,а адмін і модератори мовчать...

18. dArt

dArt Well-Known Member

Чисто ради информации, объясните кто такие "гопники" и Андрей Губин? :)

• Подобається Подобається x 1
  19. Meg

Meg Well-Known Member

Андрій Губін то шось типу Юри Шатунова)))
    А гопніки,то майже всі,кого ви на вулиці бачите.Я маю на увазі бритих хлопців років 20-25,в спортивних костюмах,з барсетками,в мештах і в кепках,які слухають голосно музику в маршрутках і тупо жують,плюють під ноги......і дівчат-в міні спідницях,жахливо намальованих,на вигляд,як ляфіринди....Ну,то шось типу того!))))

а де твій аватар? :)