Алярмові справи!

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем Peri, 27 гру 2009.

1. Peri

Peri Well-Known Member

Як терміново привернути увагу шановних форумчан,коли є невідкладні справи?:)
    Пропоную тему,яка покликана мобілізувати на допомогу.

Завтра закінчується голосування за фото нашої Нірванки,а бракує ще 500голосів!

Будь ласка,допоможіть!:give_rose:

• Подобається Подобається x 4
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Peri,
    для тих, хто не стежить за темою - лінк треба дати:

Натиснути "Glosuj" тут

Нема кнопки "Глосуй" ? Почистіть куки або спробуйте інший браузер. Нажаль, з одного айпі спрацьовує раз на добу.

Маєте динамічну адресу, яка змінюється з кожним конектом ?
    Перезапустіть модем, почистіть куки і знову "Glosuj" !

Останнє редагування: 27 гру 2009
    • Подобається Подобається x 5
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дякую! :preved:
    Борисе, можна простіше! Якщо на компі стоїть якийсь браузер, який не вживається (наприклад, стоїть ІЕ і Мозілла, ІЕ не вживається), то відключити в ньому запис куків і після переконекту вистачить перегрузити сторінку з фоткою! Таким чином я голосую через Хром - там відключила куки і можна голосувати завдяки змінному ІР :).

• Подобається Подобається x 1
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Нірванко, вранці я проголосував з одного браузера, зараз - з іншого. Після чиски куків знову бачу "Глосуй".
    Вперед? Чи це може "не так" зарахуватися ?

• Подобається Подобається x 1
  5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я теж так пробувала, але так не рахується. Можна навіть з одного ІР так голосувати хоч 100 разів, чистячи куки, але кількість правильно відданих голосів (число під фоткою) не змінюється. Очевидно там перевірка і по ІР і по куках.

• Подобається Подобається x 2
  6. А ще не забувайте голосувати за Коффі!

• Подобається Подобається x 5
  7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Колись читав - є проксі сервери, що підмінюють IP, через які можна вийти на будь-який сервер. Якщо є знаючі, може підкажуть...

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Знаємо, проходили :). Але через такі штучки можуть дискваліфікувати, якщо перевірять. Тому краще таким не бавитись :)

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)