Як терміново привернути увагу шановних форумчан,коли є невідкладні справи? Пропоную тему,яка покликана мобілізувати на допомогу. Завтра закінчується голосування за фото нашої Нірванки,а бракує ще 500голосів! Будь ласка,допоможіть!
Peri, для тих, хто не стежить за темою - лінк треба дати: Натиснути "Glosuj" тут Нема кнопки "Глосуй" ? Почистіть куки або спробуйте інший браузер. Нажаль, з одного айпі спрацьовує раз на добу. Маєте динамічну адресу, яка змінюється з кожним конектом ? Перезапустіть модем, почистіть куки і знову "Glosuj" !
Дякую! Борисе, можна простіше! Якщо на компі стоїть якийсь браузер, який не вживається (наприклад, стоїть ІЕ і Мозілла, ІЕ не вживається), то відключити в ньому запис куків і після переконекту вистачить перегрузити сторінку з фоткою! Таким чином я голосую через Хром - там відключила куки і можна голосувати завдяки змінному ІР .
Нірванко, вранці я проголосував з одного браузера, зараз - з іншого. Після чиски куків знову бачу "Глосуй". Вперед? Чи це може "не так" зарахуватися ?
Я теж так пробувала, але так не рахується. Можна навіть з одного ІР так голосувати хоч 100 разів, чистячи куки, але кількість правильно відданих голосів (число під фоткою) не змінюється. Очевидно там перевірка і по ІР і по куках.
Колись читав - є проксі сервери, що підмінюють IP, через які можна вийти на будь-який сервер. Якщо є знаючі, може підкажуть...
Знаємо, проходили . Але через такі штучки можуть дискваліфікувати, якщо перевірять. Тому краще таким не бавитись