"АлисА"

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем MARTINI, 22 січ 2009.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Потрібні усі офіційні альбоми "Аліси" в mp3 , може десь траплялося на торентах, киньте лінком, можна в приват

2. MARTINI

Знайшлося
    Кому цікаво - є тут

• Подобається Подобається x 1
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Невже Гугля? :yahoo:

4. MARTINI

ні , перебір кількох торентів :) На одному таки знайшлося. Що дуже дивно, багато дискографій неповних, або з купою концентних записів, а ще у форматі .флак , в mp3 не так просто знайти

5. Algebrator

Algebrator New Member

6. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Ну слава Богу! Я уж думал, здесь поклонников "Алисы" нет. Уже лет наверно 20 не пропускаю ни одного концерта.

7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ну здрастє...

8. Algebrator

Algebrator New Member

ну...я не є їх фан...просто може комусь повна дискографія треба....

9. NorthWind

А кто сказал, что я фан? Просто ни на одном концерте нет такого единения людей, такого мощнейшего энергетического заряда, выходишь из зала счастливый и пьяный (нетрезвых в зал не пускают и внутри не продают), когда 20 тысяч человек наизусть знают его песни и поют, когда он замолкает. И умен Константин Евгеньевич, очень умен, я уважаю это в людях.
    Никогда не договариваемся о месте встречи с теми, кто ходит на его концерты, по жизни тоже не пересекаемся, но всегда встречаемся на одних и тех же местах что в Юбилейном, что в СКК.

10. Algebrator

Algebrator New Member

не сказав би....ви напевно ще не бачили концерти Металліки...

11. NorthWind

Не видел. Я опасаюсь ходить на кумиров молодости, разочарования боюсь. Вот сейчас по городу афиши "Deep Purple" - нет, не рискну.

12. Algebrator

Algebrator New Member

хех....ну якшо подивитись останні концерти Метли то вони ше добре тримаються....а вот Deep Purple думаю вже тре на пенсію, вони своє відіграли..також бачив їхню афішу на концерт в Києві

13. Finya

Finya enjoy the silence

Повз Алісу пройти не змогла) Колись це була одна з моїх найулюбленіших груп: Акваріум, Кіно, Аліса (Сияние, Магнетизм, Энергия:mocking:) І поетика Кінчева була найближчою. 2013х лун, вставки з Бодлера...красное на чёрном.. Може, не тільки самі вірші -а я дуже чутлива до слів:music: - скільки їх поєднання з пристрасним виконанням, харизма в Кості була ще та))
    Час від часу він давав лулзи, пафосно римуючи кон"юнктурні алюзії, але потім знов проривався на рівень щирого Доктора К. Поки я не побачила кліп, змонтований із старих і нових записів. Панфілов там сміється з себе самого. І все, я зрозуміла, що це людина недалека и "тёмная весьма". І порівняти його творчість, ще навіть до Театру теней, з пізнішими проізвєдєніями)) - просто неможливо. Бо далі почався суцільний мрак. Я десь рік тому, щось ностальджі накатила, вирішила слухнути Алісу) То очі на лоба полізли. Небо славян, извините))) Патетичний старий дурень, з футболкою в черепи і... хрести, з "православними" закликами. ПГМ в стадії загострення.
    Багато тоді про нього почитала, подивилася відео))) Видалила всі посилання на Алісу і всі кліпи в компі. Помер Кінчев давно. Лишився малорозумний і обмежений Панфілов.

14. NorthWind

Я принял. Молча. Вы просто не знакомы лично. Это душа, которая будет беситься вечно.
    http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=mCk6ax7cjMg&NR=1

---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:09 ----------

В Петербурге есть небольшая и мало кому известная улица Панфилова. Почему не известная? Табличек с названием нет. Тырят. У меня тоже есть.
    Я оценил и принял Вашу позицию. Отчасти даже согласился.
    Просто я предавать не умею, поэтому слушал и буду.

• Подобається Подобається x 3
  15. NorthWind

В Петербурге есть небольшая и мало кому известная улица Панфилова. Почему не известная? Табличек с названием нет. Тырят. У меня тоже есть.
    Я оценил и принял Вашу позицию. Отчасти даже согласился.
    Просто я предавать не умею, поэтому слушал и буду.

---------- Додано в 13:27 ---------- Попередній допис був написаний в 13:21 ----------

А у нас Полтавченко. Наследник Матвиенко, блин. А. Садового в губернаторы Петербурга! Первый проголосую!

---------- Додано в 13:38 ---------- Попередній допис був написаний в 13:27 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=9PIqyZ-i7LA&feature=related

16. Finya

Finya enjoy the silence

))) Саме про це я і говорю. Соромно і смішно)) Це - колишній "наш" КК??)))
    Дочка на сцені - вже само по собі жесть отвратітєльна))), траурно "співаюча" псевдопатріотичну галіматью (згадується Гребенщиков: "Стоя по стойке "смирно":girl_haha: кааазлы), Панфілов, чомусь як чорт з табакерки - не вписуючись в жанр геть чисто, там треба виходити кроком руш, со свои постпинкфлойдом, сорри))), флагом андреевским, в руке))) и не забути ще людину в рясі збоку поставити.
    Прорусскость - это и есть национализм, панславизм - это национализм. Кондовый)) Концентрация на приоритетности своей национальности, этноса, расы - свидетельство неразвитого и агрессивного ума.
    http://www.youtube.com/watch?v=8kveDp9bAlk&feature=related
    "У себя в ауле" - Панфилов, они у себя! У вас федерация!
    " А у русских нету...ничего...А ведь титульная нация...." ТИТУЛЬНАЯ.............
    У татар есть Татария, у башкир - Башкирия))) Цікаво, так?)) Чому ж у русскіх нема Руссії)

• Подобається Подобається x 2
  17. Finya

Finya enjoy the silence

Если оперировать такими категориями)...То Кинчев себя сам предал давно. Превратился в дракона)

18. NorthWind

Finya, а я знаю, что Вы правы.
    Драться будем? Не умею с женщинами. Такова уж у России судьба, большая и неудачливая.
    А наш КК - все мы заблуждаемся зачастую, хороший мужик. Не судите за "Небо славян". Он там как раз не при делах.

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А колись колеги путіна ламали йому пальці і кинули на асфальт його вагітну дружину. Чули?
    И Нікіті Джигурді ламали. Зовсім скурвився, на відміну від свого брата Сергія. Сергій не забуває, що він козацького роду.

про Макара навіть згадувати не хочу - маріонеткою був, нею і залишився. Ще на початку 90-х (не пам"ятаю хто) про нього сказав - "цей закінчить тим, що буде рекламувати харчові продукти".

Шевчуку (мати татарка, батько українець) - респект!

Останнє редагування: 5 сер 2012
  20. Finya

Finya enjoy the silence

А при чём Россия?) Я говорила о конкретном товарище, Косте) Не воспримите лично, но почему русские постоянно отождествляют себя с "Родиной"? Это понятно в мейнстриме формирования властными структурами общественного мнения - так легче управлять массой - но неужели это так въелось?) По Кинчеву, кстати, это видно очень сильно: вещает, как с трибуны ЦК КПСС)) Напыщенный глашатай единоправильного мнения: Родина/славяне/православие. Русский, тоже мне)), нашелся)))
    И как "мужика" я его не рассматриваю)) Как знаковую - для себя, и не только - фигуру, да. Что значит, сошёл на псы Костя. Удивительно, но так бывает. Всё изменила революция)
    Небо славян - это так, в качестве примера. После года 95 у него, в принципе, нечего ни слышать, ни видеть.
    Помните?) http://www.youtube.com/watch?v=J-r8RpwzoQo&feature=related
    Когда-то он был настоящим) А счс, к сожалению, УГ:bad:

а де твій аватар? :)