Потрібні усі офіційні альбоми "Аліси" в mp3 , може десь траплялося на торентах, киньте лінком, можна в приват
ні , перебір кількох торентів На одному таки знайшлося. Що дуже дивно, багато дискографій неповних, або з купою концентних записів, а ще у форматі .флак , в mp3 не так просто знайти
Ну слава Богу! Я уж думал, здесь поклонников "Алисы" нет. Уже лет наверно 20 не пропускаю ни одного концерта.
А кто сказал, что я фан? Просто ни на одном концерте нет такого единения людей, такого мощнейшего энергетического заряда, выходишь из зала счастливый и пьяный (нетрезвых в зал не пускают и внутри не продают), когда 20 тысяч человек наизусть знают его песни и поют, когда он замолкает. И умен Константин Евгеньевич, очень умен, я уважаю это в людях. Никогда не договариваемся о месте встречи с теми, кто ходит на его концерты, по жизни тоже не пересекаемся, но всегда встречаемся на одних и тех же местах что в Юбилейном, что в СКК.
Не видел. Я опасаюсь ходить на кумиров молодости, разочарования боюсь. Вот сейчас по городу афиши "Deep Purple" - нет, не рискну.
хех....ну якшо подивитись останні концерти Метли то вони ше добре тримаються....а вот Deep Purple думаю вже тре на пенсію, вони своє відіграли..також бачив їхню афішу на концерт в Києві
Повз Алісу пройти не змогла) Колись це була одна з моїх найулюбленіших груп: Акваріум, Кіно, Аліса (Сияние, Магнетизм, Энергия) І поетика Кінчева була найближчою. 2013х лун, вставки з Бодлера...красное на чёрном.. Може, не тільки самі вірші -а я дуже чутлива до слів - скільки їх поєднання з пристрасним виконанням, харизма в Кості була ще та)) Час від часу він давав лулзи, пафосно римуючи кон"юнктурні алюзії, але потім знов проривався на рівень щирого Доктора К. Поки я не побачила кліп, змонтований із старих і нових записів. Панфілов там сміється з себе самого. І все, я зрозуміла, що це людина недалека и "тёмная весьма". І порівняти його творчість, ще навіть до Театру теней, з пізнішими проізвєдєніями)) - просто неможливо. Бо далі почався суцільний мрак. Я десь рік тому, щось ностальджі накатила, вирішила слухнути Алісу) То очі на лоба полізли. Небо славян, извините))) Патетичний старий дурень, з футболкою в черепи і... хрести, з "православними" закликами. ПГМ в стадії загострення. Багато тоді про нього почитала, подивилася відео))) Видалила всі посилання на Алісу і всі кліпи в компі. Помер Кінчев давно. Лишився малорозумний і обмежений Панфілов.
Я принял. Молча. Вы просто не знакомы лично. Это душа, которая будет беситься вечно. http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=mCk6ax7cjMg&NR=1 ---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:09 ---------- В Петербурге есть небольшая и мало кому известная улица Панфилова. Почему не известная? Табличек с названием нет. Тырят. У меня тоже есть. Я оценил и принял Вашу позицию. Отчасти даже согласился. Просто я предавать не умею, поэтому слушал и буду.
В Петербурге есть небольшая и мало кому известная улица Панфилова. Почему не известная? Табличек с названием нет. Тырят. У меня тоже есть. Я оценил и принял Вашу позицию. Отчасти даже согласился. Просто я предавать не умею, поэтому слушал и буду. ---------- Додано в 13:27 ---------- Попередній допис був написаний в 13:21 ---------- А у нас Полтавченко. Наследник Матвиенко, блин. А. Садового в губернаторы Петербурга! Первый проголосую! ---------- Додано в 13:38 ---------- Попередній допис був написаний в 13:27 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=9PIqyZ-i7LA&feature=related
))) Саме про це я і говорю. Соромно і смішно)) Це - колишній "наш" КК??))) Дочка на сцені - вже само по собі жесть отвратітєльна))), траурно "співаюча" псевдопатріотичну галіматью (згадується Гребенщиков: "Стоя по стойке "смирно":girl_haha: кааазлы), Панфілов, чомусь як чорт з табакерки - не вписуючись в жанр геть чисто, там треба виходити кроком руш, со свои постпинкфлойдом, сорри))), флагом андреевским, в руке))) и не забути ще людину в рясі збоку поставити. Прорусскость - это и есть национализм, панславизм - это национализм. Кондовый)) Концентрация на приоритетности своей национальности, этноса, расы - свидетельство неразвитого и агрессивного ума. http://www.youtube.com/watch?v=8kveDp9bAlk&feature=related "У себя в ауле" - Панфилов, они у себя! У вас федерация! " А у русских нету...ничего...А ведь титульная нация...." ТИТУЛЬНАЯ............. У татар есть Татария, у башкир - Башкирия))) Цікаво, так?)) Чому ж у русскіх нема Руссії)
Finya, а я знаю, что Вы правы. Драться будем? Не умею с женщинами. Такова уж у России судьба, большая и неудачливая. А наш КК - все мы заблуждаемся зачастую, хороший мужик. Не судите за "Небо славян". Он там как раз не при делах.
А колись колеги путіна ламали йому пальці і кинули на асфальт його вагітну дружину. Чули? И Нікіті Джигурді ламали. Зовсім скурвився, на відміну від свого брата Сергія. Сергій не забуває, що він козацького роду. про Макара навіть згадувати не хочу - маріонеткою був, нею і залишився. Ще на початку 90-х (не пам"ятаю хто) про нього сказав - "цей закінчить тим, що буде рекламувати харчові продукти". Шевчуку (мати татарка, батько українець) - респект!
А при чём Россия?) Я говорила о конкретном товарище, Косте) Не воспримите лично, но почему русские постоянно отождествляют себя с "Родиной"? Это понятно в мейнстриме формирования властными структурами общественного мнения - так легче управлять массой - но неужели это так въелось?) По Кинчеву, кстати, это видно очень сильно: вещает, как с трибуны ЦК КПСС)) Напыщенный глашатай единоправильного мнения: Родина/славяне/православие. Русский, тоже мне)), нашелся))) И как "мужика" я его не рассматриваю)) Как знаковую - для себя, и не только - фигуру, да. Что значит, сошёл на псы Костя. Удивительно, но так бывает. Всё изменила революция) Небо славян - это так, в качестве примера. После года 95 у него, в принципе, нечего ни слышать, ни видеть. Помните?) http://www.youtube.com/watch?v=J-r8RpwzoQo&feature=related Когда-то он был настоящим) А счс, к сожалению, УГ