Зарядник La Crosse BC-900 або 700 - для пальчикових аккумуляторів (ще відомий як Alfa Power або Tehno Line) Може хто підкаже де можна дістати у Львові? Дякую
Відповідь: Зарядник La Crosse BC-900 У Львові навряд чи знайдете. Сам якраз зараз підбираю собі зарядне. От не знаю який брати...
Відповідь: Зарядник La Crosse BC-900 Не маючи жодного досвіду - взяв швидкісне UFO на 30 хвилин. Через 10 циклів 3 з 4 аккумів вилетіли (UFO 2500)... З того, що вичитав на ixbt - треба брати La Crosse - і крапка. В Києві вроді є: http://www.meteomaster.com.ua/other_id_14.htm Там тест, рефреш, замір ємності, зміна току зарядки... До 80$ Цікаво, хтось мав справу з тим Метеомастером? Або замовити в якомусь західному каталозі - можна до компанії - то доставка буде дешевша...
Відповідь: Зарядник La Crosse BC-900 Швидкісні не дуже добре - більше 500мА/год не рекомендують. Тут тяжко сказати хто винен, бо що зарядне китайське ге... що акумулятори... УФО ніколи не вирізнялося неглючною продукцією.
Відповідь: Зарядник La Crosse BC-900 Я на радіо-базарі взяв за 50 грн. Самсунгівський Pleomax KN-960A (зовнішній БЖ + автомобільний адаптор). 2500 (4 шт.) за 3 год. зарядив декілька циклів. Дасться чути... Але в умовах марафонських зйомок - зручно.
Відповідь: Зарядник La Crosse BC-900 І я вважаю що ганятися за супер-дорогущими зарядками не варто. Є в мене зараз наша рідна Енергія (ЕН-101 вроді). Претензій до якості не маю, але хочу поміняти бо: 1. тільки 2 аккуми заряджає, 2. малі вихідні mA - надто довго заряджає. Мабуть візьму ту ж Енергію, але новішу модель, або в крайньому випадку GPшку.
Відповідь: Зарядник La Crosse BC-900 Як на мене можна обійтись і простішою зарядкою. Моя 4 акуми 2300 заряджає за 4-5 годин, є функція розряду. Я задоволений, акумулятори куплені 2,5 роки тому працюють прекрасно.
Відповідь: Зарядник La Crosse BC-900 Оскільки La Crosse у Львові не добути - довелося самому майструвати. Начитався на ixbt про NiMh акумулятори, потім зробив собі простий розрядний пристрій - з двома ланцюгами навантаження - на 300 mA і 900 mA. Суть в тому, що для правильної експлуатації акумів їх треба перед зарядкою розрядити до 1В. Тоді зарядка (в мене швидка на 30 хв), знову розряд-заряд - і так 3-5 циклів. Мої аккуми тепер вийшли на максимум - навіть той, що мав 0 В (раніше мали різний час зарядки, різну ємність). Тепер La Crosse не шукаю, бо мій "розрядник" собі раду дає, а вартував 2 грв на запчастини
Відповідь: Фотоапарат Шановні панове фотографи допоможіть, будь-ласка, у виборі акумуляторних батарейок до фотоапарата. сьогодні трошки ознайомлювався з пропозицією. найшов комплект 4 АА Соні 2700 + зарядник (розрядник, індикатор заряду, швидка зарадка (5год.)) - 250 грн. це топова модель так би мовити з того що бачив. бачив окремо енерджайзери 2500 - 27 грн. штука. соні і ватра (чи варта) - 2700 - по 30 грн. штука. зарядники ще бачив: енерджайзер + дві АА 2500 - десь 160-170 грн. (тобто ще треба буде 2 батарейки докупити). Що варто придбати? То все в центрі було - шукати деінде? Наперед вдячний!
Відповідь: Фотоапарат /*початок імхо*/ Питання в основному я б поставив "а чи варто ганятися за топовими аккумами і зарядниками?" Теж нещодавно вирішував цю проблему для себе (десь на форумі навіть про зарядники згадували). Порадившись з власною жабою, зупинився на китайцях (UFO). Зарядка зі всіма понтами (http://ufo.ua/ru/shop/733/793/200005.html) - 76грн - поки задоволений; аккуми 46грн (4х2300) - також без проблем. Так, вони мабуть скоріше "накриються" ніж сонька/варто-подібні, але можна купити 2 за ціною 1. /*кінець імхо*/ Купував все в Пріоритеті, тоді було найдешевше там. Як зараз не знаю. П.С. Мій шеф також недавно там же вкупив ці ж зарядник + 4х2300. Також задоволений (при тому що міг собі дозволити купити топові соньки). П.П.С. Я не працюю на UFO
Відповідь: Фотоапарат Я на радіобазарі брав кілька місяців тому за 50 зарядку 2 годинну, і акуми соні 2500 по 15 грн. Працюють справно і активно.
Відповідь: Фотоапарат В мене зелено-оранжеві. Вони кращі, ніж зелено-жовто-оранжеві :shy: /* зелено-оранжеві = "GP" зелено-жовто-оранжеві = "EVER" */
Відповідь: Фотоапарат Соньки по 15? Прямо там на базарі мабуть виготовляють GP файні аккуми, але кажуть для спалахів не найкращий варіант (типу не люблять різкі розряди, блаблабла...).
Відповідь: Фотоапарат "безмарочні" акумулятори тоже бувають нормальні, я от 1,5 роки тому коли купував цифровик взяв комплект зарядка + 4*2400 (щось типу "Media tech") за 135 грн. і досить пристойно працюють .... Так точно не заміряв, але десь мінімум 500 фото (~30% зі спалахом) витримує пара акумів ... В роздріб тоді вони коштували 18,5 грн/штука. "Зачем платить больше ..." (с):cowboy:
Відповідь: Фотоапарат варта. купив я якісь акумулятори і зарядник тої ж фірми... так частенько заряджав.... а скоро вони потекли, бо своєчасно не виключив зарядник.... а потім купив акумулятори Панасонік... дивувався... коли ж вони сядуть... в разів 5-7 довше тримають. я задоволений.