Активний чи пасивний відпочинок?

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем Mavpysuk, 30 лис 2008.

?

Якому відпочинку надаєте перевагу?

1. Море,пляж і нічого більше

22,4%
  2. Екскурсійний тур

53,1%
  3. Круїз

22,4%
  4. Відпочиваю вдома або на дачі, природі

26,5%
  5. Немаю часу або змоги відпочивати

4,1%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Цього літа перед мною,як і перед кожним з Вас напевно, повстало питання про відпочинок....Не могла визначитися чи хочеться мені всю відпустку просто полежати під сонечком біля моря чи всетаки екскурсійний тур по кількох країнах....Зупинилася на другому варіанті...а Ви?

• Подобається Подобається x 2
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У мене зовсім немає вибору:sad:Мене чекає море:sad:
    А , ні! Ще Львів!:yahoo:...гори...ліс

• Подобається Подобається x 7
  3. gryvul

gryvul Well-Known Member

ненавиджу море і взагалі бабратися в воді. але малим треба на море. так що починаю збирати грошенята і контакти. а їхати по різних країнах вже надоїло. Хочу в гори!!!! якраз на наступний тиждень ломануся, дай Боже, на Лопату і по хребту, допоки день буде

• Подобається Подобається x 5
  4. le cowboy

le cowboy Active Member

Горы спасли мне жизнь в свое время, горы - моя жизнь.

• Подобається Подобається x 8
  5. Багіра

Багіра Well-Known Member

вигрітися на сонці треба - корисно для здоровя і менше потім взимку хворієш, але від туру по різних країнах важко відмовитися)))

6. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я якби могла то жила б на пляжi пiд пальмою бiля океану. Менi бiльше нiчого у вiдпочинковi не потрiбно. Хiба що деколи перекусити.

• Подобається Подобається x 9
  7. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

а чому немає у варіантах відповідей "ГОРИ"? я би проголосувала за них. гори і ще раз гори. побільше руху:)

лежати аморфно біля моря на сонці - не для мене. хіба що при цьому якимось віндсерфінгом зайнятись чи ще що подібне.

8. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Вода-моя СТИХІЯ! Мандрівки-моє хоббі,а гори-місце повної релаксації.:give_rose:

9. MEFIS100

MEFIS100 Well-Known Member

Якось вибрались в Крим великою кумпанією, 15 днів не виділи моря, зато облазили кримські гори, а саме плато Четир-Даг, кримські пещери та інші цікаві місця, і аж по тому взяли курс на південний берег Криму, Ялта, Гурзуф...мандрівка запам’яталась надовго

Останнє редагування: 22 січ 2009
    • Подобається Подобається x 11
  10. Geograf

Geograf Меломан

Тікльки в гори, жалко що бував тільки в наших Карпатах, але вони такі файні, що про інші й думати не хочеться:good:))) а на морі нудно, ніц крім великої калабані:sad:
    А у Львові файно можна провести час на Високому замку, Лисій горі, в Шевченківському гаї:i-m_so_happy:

• Подобається Подобається x 12
  11. Mariya

Mariya Well-Known Member

Море, пляж і більше нічого - це на днів 10-12 добре, потім нудно стає. Екскурсія - це гуд, гуд, гуд. Круїз - так само незле. Одним словом - і тогого і другого по целой тарєлкє. :girl_blum:

12. А я никуда ездить не люблю. Даже на море с родителями два раза отказалась поехать. Дача - это супер! :good:

13. Vetta

Vetta Well-Known Member

я тільки за рух....не люблю як сільодка перевертатись на сонці.... має бути маса вражень, фоток, сміху, люблю подорожі. В морських круїзах була і загар і мори і океани і країни.... все привезла додому, облазила гори, замки, поля, ліси. І шось мені ше мало ))

14. illia

illia Well-Known Member

море + гори = все що потрібно для відпочинку

• Подобається Подобається x 6
  15. klen

klen Well-Known Member

Для мене також відпочинок то тільки море. У крайньому випадку річка. Обожнюю плавати, жити без води неможу. Гори то теж добре, а от єкскурсійні туру того я не розумію. Трястися у автобусі 2/3 відпочинкового часу і по півгодини на кожну "достопремеечательность". Якщо вже їхати у якусь країну то не з єкскурсією а самому і щоб пару днів походити і не тільки по туристичних місяцях. Щоб атмосферою країни подихати.
    А круїзі ніколи не була, тому ніц не скажу.

16. Vetta

Vetta Well-Known Member

Ну приїдеш в "якусь країну" візьмемо Францію......висадишся...ну допустимо сказавши назву таксістові до готелю доїхати можна... а далі? Як знати куди піти? Куди поїхати? Що подивитися? ну добре, путівник...і шо з ним ходити все читати? Ні тобі слова до когось сказати,ні щось запитатися... прийшов до того музею...добре якшо там є ті навушники де вибираєш мову і вони тобі все росказують а як шо нема? То шо був шо просто проїхався по тій Франції...бо часом і не всюди можна сфоткатись, не в кожен храм можна зайти.... а є ікони як от наприклад Чорна Мадонна в Барселоні вона відкрита для доступу лише пару годин на день... все таки з гідом їхати в сам раз... тим більше якшо країна зовсім чужа.

І маленька порада...ніколи не міняти гроші в аєропортах,вокзалах і в зонах найбільшого скупчення туристів...там най не вигідніші курси.І міцно тримати паспорт і сумку...бо без них то біда.До речі і валюту без документів не поміняєте.

Останнє редагування: 23 січ 2009
  17. Lika20

Lika20 Well-Known Member

А я надiюсь побувати у Францii,у Парижi:)подивитись на Ельфелеву вежу,скоштувати iхню кухню i посмакувати iх вино,та хоч би побачити справжнiх парижан:hi:А нархунок визначних мicць,то мабуть спершу в iнтернетик загляну:yes:

18. Geograf

Geograf Меломан

Я теж думаю, що якщо за кордрн то тіки у Францію, але хотів б поїздити по провінціях... найбільше напевно в Гасконь, Орлеан, Блуа (там замок файний є, туда напевно найбільше хочу, там стільки людей цікавих побувало), а ще в Анжу теж цікаве містечко, там ще й справжнім анжуйським вином можна посмакувати:)

• Подобається Подобається x 3
  19. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

а я марю Великобританією...

20. Geograf

Geograf Меломан

В мене сестра дуже захоплюється Великобританією, я й сам не проти б туди попасти, але чось в Шотландію. А в Лондоні хотілось б побувати на Бейкер-стріт...:)

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)