На ФБ проводять акцію: конкурс на макет для наліпок "Європі - так! Путіну -фак! " перше місце приз 500 грн. Друге 300, третє 200. Усі активні учасники отримають заоохочувальні призи у вигляді патріотичних книжок. Свої слогани на цю ж тему тільки вітаються. Конкурс до 1 листопада. Адресу, на яку скидати, можу через ПП... Шанси на перемогу хороші, бо поки що креативом роботи не вражають.
Слоган просто шедевр, я проперся! А шо таке ФБ? ---------- Додано в 15:05 ---------- Попередній допис був написаний в 15:04 ---------- Він тільки факами і оперує в своїй політиці. І не тільки Україні.
"Європі - так! Путіну -фак! "- думав козак, З Европи - прууу, вiд Путiна - нуууу, Будьмо знов за "Так!"
А шо таке Facebook? В нас в сільраді лиш інтернет, сьодні буду йти з другої бригади - спитаюся на пошті.
Не вмієте читати між рядками? Це ФсБ ---------- Додано в 16:21 ---------- Попередній допис був написаний в 16:18 ---------- А я ще придумав... Путіну зад, а Європі шоколад!
А рисувати малюнки в векторі треба? ---------- Додано в 16:23 ---------- Попередній допис був написаний в 16:22 ---------- Тоді вже - Путіну в зад, і буде нам у Європі шоколад! )
Вы посмотрите по Гуглу опросу..ЕСли бы Путин вы ставил свою кандидатуру на пост Президента УКраины.Стал бы Президентом. Где там остальным Вот уж фак так фак полный..
зарекалось теля вовка з'їсти ... мне инетерсно авторы подобного осознают сосбственную убогость? при чем Путит к Европе? Европе класть на Украину, она середешная кроме нищинствующего населения и насквозь корумпированной власти ничего не может предложить, а в России газ, нефть и т.д. мы же как придурки ставим целью не достижение уровня жизни европейского а "Влезть в Европу" пофиг как, думаю после опыта Греции страны "недоделанного социализма" в ЕС уже не попадут .....
І що? Кінець світу настане? І все це добра Росія давала і дає Україні задарма...Ну може трішечки дорожче , ніж Європі...
добрая? не думаю ..... при чем тут дороговизна или нет "давания" Украине я о генеральном курсе Европы говорил ....