Агресія

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Templar, 31 гру 2010.

1. Templar

Templar Дуже важлива персона

Як часто ви її відчуваєте, у яких випадках більше всього?

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Коли сі зденервую.
    Ото,дістанут мене мала,жінка,тьоща...вилечу надвір...а ту раз - і дітиска...
    Обкурені.
    Хоча то не агресія,радше,а викид надлишкового адреналіну....

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Коли за чотири години до Нового року пацан, якому б зараз, з гарненькою дівчиною спішити на вечірку до друзів, задає такі, не по сезону питання старим, поважним дядькам, яким вже їсти-пити хочеться... Бо їхні половини на них повсякчас гримають: - Не чіпай! То на стіл... Он візьми, я котові відрізала!!!

З новим роком! :)))

• Подобається Подобається x 5
  4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Направду, передноворічні питання... )))

Відчуваю агресію лише тоді, коли на мене спрямовується агресія. От бувший чоловік раз притиснув до стінки, керований алкоголем, не подумавши - і шпилька від чобота йому зробила дірку в голові. Реакція організму моментальна в мене у таких випадках.

А інакше я дуже мирне теля, вселюбляче, задумане і спокійне. :)

• Подобається Подобається x 3
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я вже і так крутив, і так... Він Вас що, догори ногами поставив? Бо як можна дотягнутись чоботом до кашкета? Особливо, коли він на нозі... о_О?

6. Romko

А ше,як вип"ю трошки спиртного.:sorry:
    Десь з грам сімсот-вісімсот.
    В мене зразу втоди виникають питання:
    - Слиш,а чо ти отак руку тримаєш?Ти шось тим хтів сказати?
    Братело,ти нєправ! Вийдем...
    Правда,вже з 15 літ не впотребляю.:nea:

7. Un.Known

От, загадка передноворічного вечора... )))

Ні, Михайловичу, чобіт в мене в руці був, я його саме зняла. А де можна до жінки чіпатися, якщо в неї в руці така зброя. Ще в такої неслабкої, скажемо, жінки. Є розум? :)

Але подіяло. :)

• Подобається Подобається x 3
  8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Взути хтів?
    І за це - по голові? о_О

9. Un.Known

Нє.

Не сказав "добрий вечір", як належить. )

• Подобається Подобається x 2
  10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Блін, не зліть мене!

• Подобається Подобається x 4
  11. nastinka

nastinka відсутня

коли сильно переживаю. і вже коли все закінчиться. мене ще продовжує трясти. тоді я йду на каву з десертом. і доброю музикою і попускає.

12. Чупага

Чупага Well-Known Member

Навіть у м'ячик граю без агрессіі.На НР в м'ячик грали на критому корті, сміялися багато. Для нанесення шкоди здоров'ю опонентові агресії не треба.
    Та будь-якого можна "дістати". Ось у китаї фраєра в метро ліквідували за те що чіхнув.Там якусь пневмонію або свинячий сказ змi розкрутили. Я сем теж такий полохливий на конт біо загорзи.

13. Кохана

Кохана LuBimaya

ги.. У Вас чобіт, а у мене чайник... щойно з плитки... вирубає добре! гематома не сходила з місяць...

14. Romko

зайвий раз підтверджуєцця аксіома:
    Протів лома нєт прийома....

• Подобається Подобається x 2
  15. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Ужас! брр:crazy: Готовы дураком сделать, но только не импотентом.:sorry:

16. Кохана

Кохана LuBimaya

дык.. кому ж нужен дурак-импотент...

---------- Додано в 16:22 ---------- Попередній допис був написаний в 16:21 ----------

а що робити? лікувати поламані ребра? зі мною таке пройшло тільки раз... вдруге вже сміливості набралася...

• Подобається Подобається x 4
  17. JustinaK

JustinaK миється в бані

Агрессия - это мое второе имя, такая последнее время неуравновешенная, просто в ужас, надо что-то попить.

18. bakster

bakster New Member

Дуже рідко. Я не та людина.

19. Finya

Finya enjoy the silence

Аналогічно.

20. Radistka

Radistka Rändaj

Я розумію, що глибинна природа будь-якої агресії - це страх. Той самий первісний, тому його так важко контролювати. Страх, що хтось кращий/розумніший/багатший/сильніший/везучіший/щасливіший/і.т.п., а значить більш придатний до виживання, страх, що щось загрожує нашому виживанню (що в останнє століття дуже залежить на становищі у суспільстві, матеріальному стані, і т.д.), страх, що хтось вас принизить/виставить дурнем, страх не впоратися зі ситуацією, страх, що хтось розхитує вашу систему цінностей, і т.д.

Навіть дуже глупі агресивні вчинки людей є завжди керовані страхом. Та все - мамці що луплять без причини дітей на вулицях, агресивно реагуючі продавщиці, неконтрольовані підлітки, вороже ставлення до переселенців, і.т.д. - це все види страху. Ієшуа Га Ноцрі казав, нема злих людей, є нещасні. Перефразовуючи, нема агресії без страху. Викоренивши страх зі серця, можна викорінити агресію. Інше діло, що ця справа провальна.

Отаке в мене ІМХО.

а де твій аватар? :)