Афтер vs Самойлович сваряться

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем afterstep, 27 гру 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Самойлович - що з вами? Чого вам так від тої статті дах зірвало?
    ==
    Тільки не кажіть, що прочитали інструкцію, і самостійно настроїли модем - такі орли, як ви, такими сантиметровими справами ну просто не подужають зайнятися ;)

• Подобається Подобається x 2
  2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Відповідь: “Топорна” робота російського ведмедя

????????????????????????

афтерстеп, важай не лусни від злості...:D

3. afterstep

в жодному разі ;)
    німецький бюргер турківського походження - то лише привід для реготу - в жодному разі для злості ;)
    особливо такий обдарований "бюргер", що не в стані прочитати інструкції мовою країни проживання - німецькою ;)
    ==
    думаю, вам би вартувало для початку стратити дещицю часу на самоосвіту - а тоді вже до сантиметрів братися ;)

• Подобається Подобається x 1
  4. Samojlovu4

афтерстеп, за свої слова відповідати треба...

1. "німецікий бюргер",
    2. "турківського походження",
    3. "не в стані прочитати інструкції мовою країни проживання - німецькою"

1. я український "бюргер"
    2. корінний львів"янин, на відміну від тебе(принаймі так випливає з твоїх дещо проросійських і загалом завернутих арогантних дописів... хоча стверджувати не берусь...)
    3. от дійсно, я вчу в універі німецьке економічне право(а ти хоч знаєш, якої товщини книжечка з німецького кримінального права?) і не годен інструкції прочитати?!... мудрий ти хлопака...

І смайликів так багато можеш не розставляти(для читачів чи модераторів?) це тебе не врятує - гнилу натуру всеодно наскрізь видно...

• Подобається Подобається x 5
  5. afterstep

Відповідь: Афтер vs Самойлович сваряться

не лусну, самойловичу....
    далі говоритиму в основному цитатами - благо дата відповідна...
    Ви нігди не звертали увагу, жи "українці в екзилі" не пам'ятають українських дат.?
    Так я вам про всяк випадок (в Німеччині ж не знають, певно!) повім - Шевченківські дні. В глухому в порівнянні з Німеччиною селі - в Україні - але таки Шевченківські дні. "Та не однаково мені, що Україну злії люди...."
    Але вас особисто - самойловичу перлоносний - стосуються інші рядки....
    "Нема на світі України, немає другого Дніпра, а ви претеся на чужину шукати доброго добра!"
    І особисто вас - хоч тенденції зара троха інші....
    "В німецькі землі, не чужії, претеся знову... Як би взять і всю мізерію з собою, дідами крадене дорбро - тойді оставсь би сиротою з святими горами Дніпро! Ох, як би то сталось щоб ви не вертались, щоб там і здихали де ви поросли! не плакали б діти, мати б не ридала, не чули б у Бога вашої хули, і люди б не знали що ви за орли, та й не покивали б на вас головою..."

Перепрошую - все цитоване по пам'яті. Направду - для нормального українця не полінувався б знайти першоджерела, що містять інет-копію. Для вас, самойловичу - достатньо й цього:
    "Німець скаже - 'ви моголи'. 'Моголи, моголи!' - Золотого Тамерлана онучата голі! Німець скаже - ви слав'яне - 'Слав'яне!Слав'яне!' - славних прадідів великих правнукі погані!"
    ==
    Ото метайте в інтернеті
    не перли - а лише г...но -
    німецька школа не подужа
    змінити суть - якщо лайно....

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Афтере,вітаю з поверненням...і черговою порцією жовчі.

• Подобається Подобається x 8
  7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Афтере, моє шанованя!!!!!!!!!!!!!!!!!
    А я за вами кожен день заглядаю. От, таки дочекалася. :)

8. Samojlovu4

ПРИВІТ АФТЕРСТЕП!!!:radist: :clapping:

Я так і знав, шо то ненадовго... не витримуєте, бідний, жовч певно через вінця ллється, виходу просить... Форум - саме воно для вас!

А я вам, друже післякрок, весь той час вірним був, підпис, як бачите, не міняв... все вірив, що слово не стримаєте, повернетесь... :)

Чудовий нині день! :dance:

• Подобається Подобається x 7
  9. Капітан

Капітан Well-Known Member

С возвращением, Афтестеп :) Хотя, возможно Вы и никуда и не выезжали, "розбудовувати батьківщину" дистанционно ;)

10. Liliyah Romanova

Тепер ці самі слова собі прочитайте.

11. Samojlovu4

А шо, вам також сподобалось?! :) Думаєте, варто мені їх собі на підпис поміняти?!

12. Liliyah Romanova

Варто. І пам"ятати теж, що в інших дістає найбільше те, що є належить до власних мінусів. :)

13. Romko

Скажімо,оці слова я вважаю,стосуються не лише Самойловича,а й більшості закордрнних дописувачів,Олі,та й Вас Лілю...
    Бо не вперше.

14. Капітан

Не совсем. Оля и Лиля не указывают как правильно нужно себя вести на форуме, чтоб быть похожым на полного... патриота ;)

15. Romko

Капітане,слово патріот -це персональний плювок вам в душу?
    Помітно...
    Вибачатися не буду...

16. Samojlovu4

А взагалі, афтерстеп, маєте бажання - валяйте, вертайтесь! :cowboy:

Файно попали якраз. Я от останнім часом менше заходжу, "львів. форум" з "Ізбранного" на днях забрав... піднадоїло вже тут, з пустого в порожнє переливати. А основне - форум часу краде просто прірву! А в мне сім"я, діти дрібні, на урляуб он їхати зібрались...
    Правильно пупер писав: Інтернет - зло... Ми оце з жінкою надумали безлімітний Нет відключити, шоб менше спокуси було... :eek: :suicide: Краще той час малому присвятити...

Так що все Ок, добре співпало - вільніше дихати будете... А я хіба так, заходитиму деколи, як дістанете вже дуже, то й відповім може... ;)

Додано через 30 хвилин
    Цікава формула, може бути... :)
    Ну то згідно неї можна вивести, що вас найбільше в інших дістає... легка самозакоханість, несприйняття критики і стара, добра, хронічна хвороба викладачів, причому в загостреному вигляді - бачити світ лише через свої окуляри, призму свого неперевершеного авторитету і буцім непомильних думок... ;)

• Подобається Подобається x 4
  17. Оля

Оля Старожилка форуму

Гарне повернення!:rolleyes:

Додано через 4 хвилини
    Лілю, Ви мене ДУЖЕ здивували.... Здається Самойлович сказав ці слова на свій захист. А зауваження треба було зробити опонентові, який "так оригінально"зайшов на форум після двохмісячного мовчання. ;)

Додано через 9 хвилин
    А що, форум став нецікавим без сварок і виливанням бруду то на одного, то на другого форумлянина? :)
    Чи може Вам скучно стало, що нема до будь-якої теми цитування "Галицького синопсиса"? :)

Додано через 16 хвилин
    Я й не знала, що 7 березня Шевченківські дні!:eek: А "українці в екзилі" їх завжди святкують 9 і 10 березня. Певно чисто звар"ювали в тому "екзилі"!

• Подобається Подобається x 6
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Певно дехто заскучив за обгаджуванням "усіх галичан", або моїх батьків зокрема (шкода, що не можу серед моря дописів відшукати пост афтерстепа), а може не вистарчає конфліктів на форумі? Хай буде й так...

Повністю підтримую Олю, зокрема за прямоту, відвертість і справедливість .

Мих.

• Подобається Подобається x 7
  19. Капітан

И не нужно :) Я считаю себя патриотом - я живу в Украине, работаю в ней, плачу податки, здесь моя семья, мой дом, мой ребенок... Я не учу в виртуале например - немцев, - как нужно правильно жить и не пою хвалебных кармических од своим приспешникам.
    И был бы весьма благодарен, если бы аналогично относились и ко мне.

20. Кася

Кася Well-Known Member

хлопці,лиштесь того! ну як малі дітиська!

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)