вони наверно з перепугу, бо я знайшов собі подругу, бутилку красного вина... Вино червоне, чи не один напиток (після коньяку) який можу пити на одинці. Давно хотів розпитати в Otsoa про іспанські вина, Pedro якщо не помиляюся австралійські, та у всіх інших хто що доброго знає, бо вибір великий, а на дегустацію часу шкода. Часто купую чілійські, південно-африканські, якість французьких залежить від літа, тому краще не ризикувати і взяти каліфорнійське, італійські рідше... Німецьке не погане, шкода що біле. Otsoa <пью Риоху. Мiж iншим, купила саперавi грузинське, воно подiбне.> Всі грузинські вина, що продають у нас розливають у Нью-Йорку і вони нажаль дуже відрізняються від грузинських, мабуть підганяють під американський стандарт,чого не можу сказати про масандрівські. Melody, прошу Svedka(у) не пропонувати.:8:
Відповідь: А журавлі у небі кря, кря, кря, Дякую. Ніщо так не зближує чоловіка та жінку як кілька шатів горілки випитих на брудершафт. Шведське вино мабуть дуже дороге, якщо взяти до уваги те що тільки чотири виробники мають ліцензію на промислове виготовлення і на двох острівцях не дуже розженешся при такому кліматі, але маю надію що рано чи пізно побачу на полиці пляшку вина виготовленого в Швеції. Швидше ice wine.
Відповідь: А журавлі у небі кря, кря, кря, Віртуальний коньяк, як на мене, звучить більш оптимістично.:y: Модератор Ума, їй не до нас, і коньяку також...
Відповідь: А журавлі у небі кря, кря, кря, Rex Hill "Jacob- Hart Vineyard" pinot noir :y: до курки з грибами. A meal without wine is like a day without sunshine. Anthelme Brillat-Savarin. Їжа без вина як день без сонця.
Відповідь: А журавлі у небі кря, кря, кря, Вино та дощ найкраще снодійне... Виробник Alessandro Lunardelli (Italy). почав продавати Hitler wine в 1995 з слоганом "One People, One Empire, One Leader"
Відповідь: А журавлі у небі кря, кря, кря, Майже три тижні тому купив дві пляши вина Sea ridge, syrah (шіра) СА, по нашому ше_раз, два фужери, сьгодні відкрив, вино- ілюзія, як і все решта... і ніякі соціальні причини не є відобрженням діалектичного матеріалізму, чи відображення дійсності, з ранку буде ще гірше, а реального зовнішнього об'єкта немає, а може це тільки галюцинації.., :cowboy: Ше_раз..
Відповідь: А журавлі у небі кря, кря, кря, Угу. Наступне вони почнуть розказувати який вид сиру найкраще пасує до якого вина. А ми люди прості п*ємо вино кагор і їмо мишачий сир з дзюрками, той що встигли відібрати від мишей. :D
Відповідь: А журавлі у небі кря, кря, кря, Ілюзорність високих матерій..., текіла з галюциногенного кактуса найкращий спосіб це зрозуміти.:cowboy: Гурмани...
Відповідь: А журавлі у небі кря, кря, кря, Їздив подивитись Solven, містечко в сорока милях, там живуть вихідці з Данії, є памятник Г.Х. Андерсена та музей, гарненьке містечко з будинками в стилі тудор, маса туристів які тиняються по сувенірних та антикварних крамничках і звичайно винарнях. Купив в подарунок пляшку білого від Lions Peak’s під назвою Lulu. http://www.lionspeakwine.com/html/our_wines.html
Відповідь: А журавлі у небі кря, кря, кря, Я на винах багато не розуміюся , більше пиво різних гатунків люблю пити ... і з сильнішого, то віскі Single malt бажано. А з винів мені тип shiraz подобається з "смердючим" сиром. Hе люблю Sherry Wine і Ice wine.
Відповідь: А журавлі у небі кря, кря, кря, Залежить від компанії, але в основному горілка, скрудрайвер, маю товариша який п'є ром з колою, я за компанію. Айс вайн пробував від вас, також не сподобався, пиво тільки в жару не більше пляшки, до речі канадський голубий лабат часом купую до бастурми.
Відповідь: А журавлі у небі кря, кря, кря, Це не дивно , бо більшість американців пють і хвалять канадське пиво.labatt blue пиво може бути , але не найкраще.З массового пива попробуйте sleeman , там широкий спекр -від пілзнера до темного елю.Або alexander keith's - в червоних упаковках. Ну і щоб не оффтопити підбір сиру до вина дуже простий. Сильніше вино (на смак , не на градус) - сильніший сир. слабше вино - слабший сир. Калсифікація червоного вина від слабшого до сильнішого - Barber,Cabernet Sauvigon,Chardonnay,Shiraz.Це основні групи.Є ще менші підгрупи , але я їх не знаю.Це ціла наука.