А ви знаєте, як...

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Un.Known, 17 гру 2012.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

... приємно, коли чужий чоловік зробить те, що хочеш, навіть коли ви обидва усвідомлюєте, що це лишень твоя забаганка, коли він розуміє, що це така собі його слабинка, але добровільно робиться слабим?

Коли ти розумієш, що десь тут вже знаходиться межа солодкого гріхопадіння, і туди не мож - ані ногою, ані півпальцем, бо то курча мать, затягує, а бажання робити приємне і бути слабим все росте, та й росте?

Коли ти знаходишся на грані фолу між люб'язністю та таким тонким фліртом, коли вчепитись нема за шо, бо бажання старанно замасковані у галантність?

:)

• Подобається Подобається x 1
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ця тема часом не заблукала? Розділ Про ЦЕ за нею плаче :)

3. Un.Known

Не знаю, не знаю. :)

Я, коли писала, "про це" не думала. Більше посміхалась. :) Але, подивимось, в яку сторону буде розвиватись.

До речі, а ти знаєш, як приємно, коли чужа дружина виконає твою забаганку? ;)

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

і не дуже добре виходить коли ти не можеш відповісти взаємністю.............
    знаєм....

5. Un.Known

То від забаганки залежить. :)

Я про милі дрібнички, взагалі, писала. А Ви про що? :)

• Подобається Подобається x 1
  6. Полковник

Полковник миється в бані

Что такое забаганка?

7. poetka

poetka Дуже важлива персона

По вашому - прихоть!

---------- Додано в 19:00 ---------- Попередній допис був написаний в 18:59 ----------

Та певне кожен про своє...:)))

• Подобається Подобається x 2
  8. Well, тільки вчора відвезла машину до механіка. Кажу: зроби мені тут це і це. А він мені: а ще я зроблю оце. Але воно буде коштувати ще стільки ж :facepalm:
    Нащо мені такі приємнощі? :sad:

а де твій аватар? :)