Головне, щоб навколо були люди, лояльно до мене настроєні, тоді тарілка своя. Тоді можна навести сякий-такий порядок навколо (в разі потреби) і це я назву комфортом. Подумала, і дописую: мені треба небагато, в основному, світло, відсутність погано пахнучих речовин і можливість змінити обстановку. Всі ці речі я в змозі собі забезпечити, а лояльність людей -- проблематичніше.
главное в комфорте для меня - наличие душа с горячей водой и кровати, от сна на которой не болит спина. ну и еще чтоб насекомые всякие-разные не ползали и не летали вокруг.
+1... урбанізація -- це можу назвати комфортом... транспортні мережі, гаряча\холодні вода в крані, ватерклозет, інтернет....
элементарные удобства: горячая вода, чистая постель и одежда. Плюсик к этому - кофе и молоко)) Потом уже можно добавлять от баловства или необходимости, например, бокал хорошего вина, интернет ))
в ранньому дитинстві було цікаво жити на дачі, де палили грубу дровами, носили воду з криниці.... але зара більше трьох днів в таких умовах жити важко якось...
люблю комфорт,а хто ж его не любит.. я так само, долго не продержусь.... Для меня комфорт- это большое пространство тепло и светло....чтоб душик тепленький,чтоб кухня большая и светлая со всей утварью.....рядом близкие здоровые и веселые,нежные и ласковые...
ну... все зависит от того, на сколько долго я задержусь в деревне... Если я там на пару дней - я потерплю. А если на половину жизни - построю дом с канализацией
да это понятно, мне в деревне на пару дней комфортно, но на неделю уже не комфортно,т.к. не могу сделать этот комфорт своими руками,не от меня многое зависит- сбежала, хотя и не хотелось уезжать ......
ой, згадав два основних чинники, без яких почуваюся не надто файно -- відро міцного чаю і абсолютна тиша! чай -- це як пальне в машині, без якого працювати неможливо, а тиша -- тиша і є...
А я би мріяв жити десь в субтропічному кліматі в наметі з коханою в колонії таких як ми спартанців, вирощувати їстівні рослини та ходобу. Але щоб був інтернет, супутникове телебачення, більярд, корти, футбольне поле. І ніяких грошей.І щоб можна було подорожувати на джипі навколо світу