Ось така темка.Мабуть у всіх в дитинстві були якісь "обзивалки", можливо, що й донині вони залишились.А ще ж бувають і "спадкові", це ті, що переходять із покоління в покоління.:smile: Я , наприклад , в садочку була Петрушкою, а в школі вже клоном, в інституті називають простоблізняшка
У селі по прадіду - Моментова, в школі боялись, бо могла гримнути книжкою, максимум - по прізвищу У старших класах намагались похідне підібрати, та не прижилось. Бора, єдине псевдо, що причепилось звідси до мене надовго
А надо мной в школе очень издевались где-то с 6 по 8 класс. Могли обозвать, ударить... Сложно защититься, когда на тебя прёт 3-4 пацана. Я никому в этом не признавалась, даже родителям.
У школі називали по прізвищу. В інституті по імені. А на роботі колись називали Галинка-Мандаринка, бо співзвучно і колір волосся жовто-білий. Так і до тепер іноді Мандаринкою називають. Ще був час, коли я одночасно працювала на декількох роботах і ще вчилась, то прозивали Пчьолка або Бджілка (типу трудяга) :smile:
Поназивав мене один однокласник у школі пару разів цюцею, і все:girl_mad:. І ще деколи таке: Слава-держава:girl_cool: (той же однокласник). А в дворі у нас усі були біляві-русяві, а я одна брюнєтко:pull-pigtails:. Один сусід дражнив, як міг: свободу неграм Чили, черным слова не давали:girl_cray:. Але то було недовго. На роботі називали бджілка-трудівниця:girl_curtsey:.
В школі носила окуляри, відповідно і дражнили, ще прізвище перекручували, ну а я за таке в чоло ..... В інтитуті називали Льольою, мене це дуже нервувало. На роботі якось ніхто не додумався прізвиська давати.
у садочку та школі "пальчиком" обзивали і я страшенно ображався... у школі ще певний час називали "паля"... в політехнікумі було інше прізвисько... одразу після політехнікума з’явився "дункан", бо мав я довге волосся і "хвіст", як у дункана маклауда...
О, а для мене "Дункан" - це першзавсе "Діти капітана Ґранта"... Пам"ятаєте безсмертне "Там-там-таратам.... Тарата-та, тарата, таратарам! Тарара-тарам, тарара-тарам, таратата-тарата-таратараам!"
а мене в школі називали манюня або мацьопа...бо ростом була сама маленька в класі...і в універі так називали і на роботі....ну маю я зросту 1 м57 см...це ж вже не так і мало...в дитинстві висіла на турніку, думала поможе...ні...а мені подобається бути мацьопою
Ой,мене жахливо в школі мордували однокласники - то ше з молодшої школи пішло...грубою називали,свинею,ше по всякому((( в старших класах книжковим хробаком(бо я завжди була однією з кращих учениць в класі, любила читати книжки)..взагалі давали жахливі прізвиська та й знушалися добряче,тому й дуже не люблю згадувати шкільні роки( а в універі як прозвали на першому курсі Іспанкою,так і досі нею залишаюся - в житті і у віртуалі
У школі часто давали прізвиська образливі тому хто гарно вчився..і списувати не давав мабуть і Рибка через то страждала, га? Рибко? запальна і весела...