А вас дражнили?:)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 14 лис 2008.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ось така темка.Мабуть у всіх в дитинстві були якісь "обзивалки", можливо, що й донині вони залишились.А ще ж бувають і "спадкові", це ті, що переходять із покоління в покоління.:smile:
    Я , наприклад , в садочку була Петрушкою, а в школі вже клоном, в інституті називають простоблізняшка

• Подобається Подобається x 13
  2. bora

bora Well-Known Member

У селі по прадіду - Моментова, в школі боялись, бо могла гримнути книжкою, максимум - по прізвищу:) У старших класах намагались похідне підібрати, та не прижилось. Бора, єдине псевдо, що причепилось звідси до мене надовго:)

• Подобається Подобається x 9
  3. А надо мной в школе очень издевались где-то с 6 по 8 класс. Могли обозвать, ударить... Сложно защититься, когда на тебя прёт 3-4 пацана. Я никому в этом не признавалась, даже родителям.

• Подобається Подобається x 6
  4. Alias

Чому ? Невже ніхто з дорослих не бачив і не міг захистити?

5. Учителям было, откровенно говоря, всё равно.

6. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

У школі називали по прізвищу. В інституті по імені. А на роботі колись називали Галинка-Мандаринка, бо співзвучно і колір волосся жовто-білий. Так і до тепер іноді Мандаринкою називають. Ще був час, коли я одночасно працювала на декількох роботах і ще вчилась, то прозивали Пчьолка або Бджілка (типу трудяга) :smile:

7. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Поназивав мене один однокласник у школі пару разів цюцею, і все:girl_mad:. І ще деколи таке: Слава-держава:girl_cool: (той же однокласник). А в дворі у нас усі були біляві-русяві, а я одна брюнєтко:pull-pigtails:. Один сусід дражнив, як міг: свободу неграм Чили, черным слова не давали:girl_cray:. Але то було недовго. На роботі називали бджілка-трудівниця:girl_curtsey:.

Останнє редагування: 14 лис 2008
    • Подобається Подобається x 11
  8. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

В школі носила окуляри, відповідно і дражнили, ще прізвище перекручували, ну а я за таке в чоло ....:aggressive:. В інтитуті називали Льольою, мене це дуже нервувало. На роботі якось ніхто не додумався прізвиська давати.

9. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

То напевне тому і нік у Вас Льолік :smile:

• Подобається Подобається x 3
  10. Alias

Згадала мультик такий був прикольний про Льолика і Болика:)

11. У меня была рыбка лялиус. Я её называла Лёлик:)

• Подобається Подобається x 1
  12. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

у садочку та школі "пальчиком" обзивали і я страшенно ображався... :)))
    у школі ще певний час називали "паля"... :)))
    в політехнікумі було інше прізвисько...
    одразу після політехнікума з’явився "дункан", бо мав я довге волосся і "хвіст", як у дункана маклауда... :)))

• Подобається Подобається x 13
  13. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

О, а для мене "Дункан" - це першзавсе "Діти капітана Ґранта"...
    Пам"ятаєте безсмертне "Там-там-таратам.... Тарата-та, тарата, таратарам! Тарара-тарам, тарара-тарам, таратата-тарата-таратараам!"

• Подобається Подобається x 2
  14. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

а мене в школі називали манюня або мацьопа...бо ростом була сама маленька в класі...і в універі так називали і на роботі....ну маю я зросту 1 м57 см...це ж вже не так і мало...в дитинстві висіла на турніку, думала поможе...ні...а мені подобається бути мацьопою :)

• Подобається Подобається x 11
  15. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Угу, на згадку про веселі студентсьскі роки :)

• Подобається Подобається x 4
  16. Alias

а яке? коліться, пупер:))
    от би фото подивитись з таким хаєром:)

• Подобається Подобається x 5
  17. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ой,мене жахливо в школі мордували однокласники - то ше з молодшої школи пішло...грубою називали,свинею,ше по всякому:sad:((( в старших класах книжковим хробаком(бо я завжди була однією з кращих учениць в класі, любила читати книжки)..взагалі давали жахливі прізвиська та й знушалися добряче,тому й дуже не люблю згадувати шкільні роки:sad:( а в універі як прозвали на першому курсі Іспанкою,так і досі нею залишаюся - в житті і у віртуалі:):):)

18. Alias

У школі часто давали прізвиська образливі тому хто гарно вчився..і списувати не давав
    мабуть і Рибка через то страждала, га? Рибко?
    запальна і весела...:give_rose:

• Подобається Подобається x 7
  19. Как раз я списывать давала. А издевались надо мной так, что лучше не вспоминать.

20. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

човен мав наголос на другому складі.. ;)

кумедне воно було.. ;)
    але яке -- не скажу....

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)