я холодний, купляю уже не вперше цукор, а він просто ніякий. написано, що розфасовано в Україні, але який він український -- білий, дрібний. найгірше те, що в кількох магазинах він однаковісінький. така підозра, що цукор вивезли закордон і продали, а нам завезли польську хімію..
все что я могу сказать, это что я стал пить чай без сахара отвратительное дело скажу я вам, но! пропив его месяц, мне теперь пофиг "качество" сахара, я кладу одну ложку туда куда раньше клал 3,5 (или вообще не кладу) и отличный чай теперь возник другой вопрос, оказывается не весь тот чай, что я пил - вкусный
як вихід з данної ситуації -- використовую мед! ну та ясєн пєнь. гидота: - чай в пакетиках, за виїмком "грінфілд"! - увесь ліптон. - бєсєда. - переважно дрібнолистовий (таких, як порох) за виїмком "ахмад", але то не весь. - прінцеса [STRIKE]дурі[/STRIKE] нурі, чи гіта, чи зіта, чи щось таке (помаранчева коробка). - гранульований.
спробуйте 1001 і одну ніч Шехерезади, або "Альпийский луг" - не люблю, но моя жінка та друзі стверджують що смачний
Мне майский крупно листовой нравится если нет Новороссийского, хотя я больше по кофе ударяю, не спец.
Сахар сейчас в ассортименте...Захожу в "Копейку" - выбирай- не хочу. И белый, и коричневый. Да и белого два - три варианта есть.
я заметил, что хороший чай исключительно только крупнолистовой, но лучше всего брать не фасованный, а на развес
бывало по всякому .... иногда он желтый, но мокрый и с неприятным запахом....белый, сухой но не очень сладкий, а бывает и на хороший попадаешь....по всякому
у нас найліпший був радехівський (містечко коло львова, молокопродукти звідти також супер), не чітко білий, скоріше жовтуватий, крупний... польський одразу можна було визначити за: - паперовим довгим мішком (на лотках ті, хто працював, пересипали в українські поліетиленові мішки, бо люди, коли бачили паперовий мішок, не купляли, навіть не підходили) - сліпучобілим кольором і дрібнистістю... кажуть: від нього бджоли дохнуть, люде ніби ще живуть
В Американии, при всей любви к пластику, сахар встречается только в бумажной упаковке. У нас дома такой расфасовки(один фунт, 450 г), хватает на годы. А в чай - мёд. Вот мёда, самых экзотических видов - сотни сортов.