А скільки вам потрібно для щастя, Шура?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Hyligan, 30 гру 2015.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Вчора задумався скільки хотів би заробляти грошей "в ідеалі" і прийшов до висновку що хочу преблизно 1000 доларів на день :). Це космічно далеко від мого теперішнього рівня, і так само Дуже далеко від справжньог багатства, але думаю мені б хватило :).

За ці гроші я зміг би повністю забезпечити свої побутові потреби, мандрувати світом кілька раз в рік, спонсорити речі які мені хотілось би змінити в світі, точніше в Україні, ну і в панчоху було б що відкласти :).

А скільки грошей потрібно для щастя вам, і на що саме?

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

- Я не хочу більше заробляти, я хочу більше получати. (с)

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мазохіст чи шо.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Заробляти - то робити треба. А робити не хочеться. Як зробити шоб не робити?

• Баян Баян x 1
  6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Впринципі це хриново, бо жити тоді страшно нудно, 4-6 годинний робочий день, і то щоб хоча б 1-3 години фізичної роботи на день для хорошого самопочуття було б просто прекрасно.

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Частково цю тему розкриває Тімоті Феріс в своєму труді " Чотиригодинний робочий тиждень, але я більше схиляюсь до іншої філософії в роботі...

8. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Муки великих львівшьких революціонерів і європейців - як би то так би всьо мати і шоб з дивана млять не вставати!
    Сакральний бадилізм.

• Смішно Смішно x 1
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Взагалі не нудно. Самі ж написали
    і т.д., багато всяких цікавих речей.
    Та ну його нафіг, шуфльов махати. В мене після такого погане самопочуття.

• Тупо Тупо x 1
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та то стереотип шо треба плуга тягнути висолопивши язика. Самуїловичі, в тебе стереотипне мислення. Мізки зацементовані.

• Баян Баян x 1
  11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Такі мрії є в людей по всьому світі, але особисто я вже той етап пройшов, тепер хочеться створити малий, але суперприбутковий бізнес, так щоб працювати кожного дня, але з задоволення а не на ізнос...

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

2-3 рази в рік то не цілий рік. Справа в тому що я вже пробував щось подібне, ми працювали 4 місяці в році, при чому тільки два інтенсивно, а заробляли грошей на цілий рік, тобто 8 місяців для заробітку грошей нічого не робили, нудно пісець...то раз, по друге бізес чахне, а ситуація змінюється, і можна залишитись з носом.

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Кожен живе як хоче.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То хоббі собі придумайте. Хто вам винен, дивні проблеми в людей.

• Тупо Тупо x 1
  15. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Купи ровер або мотоцикл, ніколи скучати не будеш :)

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

На селі у всіх є мотоцикл. Не буде ж на другий кінець села 5 км пішкарусом гаратати.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ви не повірете, але я страшно люблю ходити пішки, нині десь 7 км пройшов мінімум.

Але тема взагалі то про гроші, от вам Дзеко скільки треба для щастя?

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це вже вираховували дослідники з інституту. Рівень життя при місячному доході від 4000$ на місяць дозволяє людині підніматися вгору по піраміді Маслоу.

• Баян Баян x 1
  19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я питав про ВАШ ідеал, а не про те що там порахували дослідники.
    В нас в Україні в даний час і 500 доларі на місяць дозволять вам підніматись по піраміді...

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я з ними згоден. Який ідеал може бути, я скажу "Я хочу трицять сім тисяч мульйонів", а Коля скаже "А я хочу сорок чотири тисячі мульйонів". Людині гроші насправді не потрібні, людині потрібне те, що вона хоче купити за них.

Та ладно. В нас шо, люди з доходом 500$ займаються особистісним зростом? Займаються тим шо бігають цілий день як навіжені шоб кредити оплачувати.
    В нас взагалі унікальна країна. Наче бідні всі нещасні, а у всіх євроремонти вдома, машини непогані, телефони, квартири в новобудовах розхапують як пиріжки.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
Tags:
а де твій аватар? :)