давайте запишемо тут свої мрії (хоча би 3) на наступний рік... а через рік подивимося чи збулись! я от хочу 1. Щоб той кого я кохаю відповів мені взаємністю 2. Щоб я навчилася співати настільки добре, щоб самій подобалося. 3. Щоб моя робота була реально корисною і мала віддачу (і в матеріальному і моральному плані) а які цілі ви собі ставите на цей рік? (але такі над якими ви працюєте і дійсно збираєтесь виконувати)
Гарна тема! Я хочу і планую і саме в такій послідовності, бо інакше не вийде: 1. Отримати дотацію на фотостудію (кошти від країни на розвиток приватної діяльності). 2. Роз'їхатись зі свекрухою. 3. Зачати дитятко. :shy:
2. Быть счастливой в браке. 3. Нарожать и воспитать не менее 3 детей. ---------- Додано в 19:36 ---------- Попередній допис був написаний в 19:35 ---------- Пора. Да, и можно уже.
йой! за один рік це встигнути важко хоча я наприклад хочу трійнят! (щоб трьох але за один раз!) Солохо, а у вас як там з планами на рік?
??? Слово із минулого життя Але нехай А собі... Навіть не знаю... Щоби діти і внуки були щасливі... Щоби мама була здорова... І щоби риба лапалась
якщо говорити про те, що від мене залежить,то: 1 - якщо здобуду тут певну "бамажку", то отримаю вищу посаду - треба себе примусити це зробити; 2 - у вивченні французської хочу досягти хоча б першого рівня; 3 - відпустка у Львові і дай, Боже, нашому теляті вовка з'їсти
Прокинулась сьогодні... День як день... Є чекання від нового року, але навіть не хочу думати про них, а раптом щось не так піде... Чекаю вечора, то вечір покаже що бажати, а поки чекаю...