Цікаво почути, що допомагає людям зкспокоїтися або просто розслабитися після стресової ситуації, важкого дня і т.д... Для мене таким способом є велике горня чаю з мяти...улюблена книга....
А для мене сон...або поговорити з Максом, а ще дуже заспокійливо діє ЛФ, особливо коли Мих починає приколюватись
О, бляха муха. А я думав що тільки мене сон заспокоює. Нас уже двоє. А ще заспокоює і знімає втому тепла ванна перед сном, і взяти туди почитати якусь книжечку з анекдотами. Оце лафа-а-а.
заспокоїтися допомагають діти або розмова з другом :empathy: розлабитися - музика, багато улюбленої музики...
до депресії часто призводить зверхнє ставлення до навколишнього світу і до себе в тому числі. Коли депресія атакує Миха, Мих не піддається, але коли настає певний рубіж, який грозить пару днів ввести Миха у депресію, тоді тре постаратися проблему вирубити "на корню" . Як це зробити? Просто відволіктися...не доводити до моменту, коли ту цьоцю депресію буде тєжко вигнати.
Але ж є інша тема про депресію. І там хтось казав, що найліпший спосіб від депресії - то троха потлумити писка комусь... І хто то таке казав? І пробувались-те той варіант? Шось помічне?
Ну. Не будемо пальцями показувати Але то там говорилося про юнацькі безтурботні роки. А зараз кажуть: "З роками приходить мудрість..." Але коли на старості хочеться все таки комусь двинути, то можна і перефразувати :"З роками приходить мудрість..., але буває що приходять тіко роки" )
ванна - поза конкуренцією секс коньяк залежить від типу стрсеу - можна все окремо, а можна і все разом
Ну от, а я той третій компонент не хотіла казати, аби Рибку якось не обурити... Спочатку до заспокоєння, а як збільшити... дозу заспокійливого - до сну.
то вже, як вийде... головне, що стрес знімає П.С. Витаке питаєте - а я думала, що особливо для чоловіків то є найкраще снодійне