А що це таке у Криму діється?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 6 лис 2007.

1. zet

zet Дуже важлива персона

Народ, не знала куда прилепить тему, но что там в Крыму происходит? Может надо было бы, заодно, очистить землю не только от татарских самозахватчиков, но и от всех остальных так же резко и решительно?

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відповідь: А що це таке у Криму діється?

Зето,це вже було...Татар дуже "резко и решительно" посадили в "теплушки" і відправили освоювати нову "родіну".
    Хіба,може вартує в "теплушках" відправити назад всіх тих,хто поселився на цій землі?

• Подобається Подобається x 2
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Від інших - треба. А татарський ресторанний бізнес на плато Ай-Петрі - це роздинка Криму взагалі.
    А також - коні, автомобілі-баггі, інші розваги.
    Без цього Крим - не Крим.

Нічо, то остання агонія старого "керівництва".

4. zet

zet Дуже важлива персона

Это другое... Под марку татарских проблем, растаскивают Крымскую землю, причем, очень даже организованно это делают. И больше преуспевают как раз не татары, а другие...

5. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

Zet, а что там у нас происходит?

Додано через 49 секунд
    Вы о ком, Romko?

6. Полковник

Полковник миється в бані

Кто такие?
    Если не секрет?

7. zet

zet Дуже важлива персона

Полковник, все очень банально. Имею ввиду тех, у кого денег побольше...
    А потом, насколько я понимаю, выбирают кому именно проплатить, то ли тем же татарам за самозахват, а затем уже узаконить, то ли какой-нибудь другой организации (типа молодежного "Прорыва"), а результат один и тот же. Власти не хотят лезть между молотом и наковальней и дерибан благополучно продолжается...

Додано через 6 хвилин
    Новости посмотрите. Снесли бульдозерами самозастрой, помогал и ОМОН...

8. Полковник

Полковник миється в бані

Скорее всего боятся лезть...
    Как только полезут - сразу рассыпется идилия Бориса про шашлычки на Ай-Петри.
    Нет, аналогий приводить не буду.:ninja:
    Самому страшно. ИМХО,

9. zet

zet Дуже важлива персона

Уже власти вмешались, а во что выльется действительно страшно и подумать.. Раньше надо было не созерцать, а порядок наводить..
    У нас 2 дня не показывает российское телевидение, поэтому не знаю транслировалось ли у вас.. Посмотрите на 5-м канале или "Интере"..
    http://5.ua/

10. Mattilainen

Да не смотрю я этот ящик проклятый. :)
    Законно снесли? Если незаконно снесли, то плохо. Разбираться надо. Ежели по законным основаниям, значит по законным основаниям.

11. zet

zet Дуже важлива персона

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Полковнику, все одно в Криму, якщо є вибір - я обираю татарський, а не російський сервіс.
    Таксист-татарин не сяде за кермо з бодуна. І не буде глушити мотор на спусках, втрачаючи вакуум в гальмах.
    Кухар-татарин не підсуне лажу, офіціант-татарин не обрахує. До речі, офіціант-татарин не вважає западлом сказати "смачного!" українською мовою.

• Подобається Подобається x 5
  13. Mattilainen

Оттуда же:
    http://5.ua/newsline/232//45375/

Разбираться надо. А вообще, плохо это.

14. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

На 1+1 щойно був сюжет. Ситуація, по моєму, дуже зле пахне. ОМОН тупо покалічив людей. Омонівців було значно більше за татар. Можна відтіснити, приборкати натовп, але беззахисна людина лежить на снігу і її декілька людей у шоломах , зі щитами , б"ють кийками по голові і тракторними черевиками по нирках, то я не знаю як це називається, і до яких наслідків може пізніше призвести. Маю великі підозри, що калічити людей це був свідомий наказ, навмисна провокація на перспективу з метою дестабілізувати ситуацію в Криму. Я дуже боюся того, що в Україні дійсно з"явиться своя гаряча точка.

• Подобається Подобається x 4
  15. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

А мені відеосюжет сподобався - хоч щось наші правоохоронці в цьому плані роблять, а то вже дістало: хто що хоче те й захоплює.:y:

16. zet

zet Дуже важлива персона

Может вы и правы, но тогда нужно было не только с татарскими самозахватами разбираться. Там в заповедной зоне столько особняков налепили капитальных, то и туда б бульдозеры загнать. А еще в Киев, где около стадиона незаконная стройка процветает. Если браться, то за всех желательно, а не избирательно..

17. Danilo

Danilo Well-Known Member

Справа лише в тім, що російський кок не може уявити як це слівце яке в нього асоціюється лише з "смачним подзатильніком" може означати щось приємне.:)

18. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Одні будують на захопленій землі палаци, інші "собачі" буди з чотирьох цеглин. В залежності від товщини "преса". І хто б це не робив, це є порушення закону. Держава повинна примінити свої легітивні репресивні функції не зважаючи на особистості.

19. coolzak

coolzak Well-Known Member

те що інші захоплюють не дає права татарам теж захоплювати.зробивши протизаконно вони себе самі підставили.забагато їм позволяли.загравання з ними нічого не дасть.кельти теж колись запросили саксів захистити від піктів а чим кінчилось?

20. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Все правильно, але нащо калічити людей?

а де твій аватар? :)