Відповідь: А що це ся діє? Думаю, ви радше були неуважні. Жовті - попередження. Червоні - покарання. Набираєте 13 балів - і в баню.
Відповідь: А що це ся діє? Що значить "не у всіх"? Хто чемний, тому не дають. Бо чемний. А хто нечемний - тому різочка.
Відповідь: А що це ся діє? А що ся діє? Дівочі посиденьки винесли в окремий форум? А на загальному що тоді лишається? Сама політика? Фііііііііііііі.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cowboy:
Відповідь: А що це ся діє? Це схоже на "Дєвочкам -налево, мальчикам - направо" Роздвоєння форуму мені зовсім не подобається
Залишилося все, крім посиденьокі дитячих тем. Не сперечаюся, але в Посиденьках надто багато "форумлянок", що не підозрюють про існування інших розділів.
Відповідь: А що це ся діє? Мені теж. Заходив на форум, як до хати. І все було на місці: і коридор,і вітальня, і кухня, і спальня. Куди хто хтів - туди направлявся. А тепер, думаю, такий перерозподіл прикінчить форум. Буду рада помилитися. :ninja:
Відповідь: А що це ся діє? Чому? Вони самі автономізувалися: і вітають, і їдять, і... Логування спільне, ніби.
Відповідь: А що це ся діє? Д4умаю, що в політичних релігійних і інших серйозних розділах теж вистачає таких форумлян про які інші навіть не підозрюють , і кому від того зле? Нехай собі тусуються кожен там де кому цікаво.Що тут поганого? Хоч вбийте, але я не розумію для чого це зроблено.
Відповідь: А що це ся діє? "Жіночий" напрямок на форумі виявився ДУЖЕ популярним і "востребуваним". Дійсно на форумі чимало форумлянок, які живуть у двох розділах, і у тих двох розділах вже сотні тем, суцільна каша. Бо в рамках загальнотематичного форуму організувати повноцінну структуру і навігацію для такого напрямку важче. Тому вирішили піти назустріч інтересам публіки і протягом двох недоспаних ночей організовано повноцінний структурований жіночий форум із детальною рубрикацією (до речі, за рубрикацію окреме дякую Лілі_Романовій). Хіба це не краще, ніж дві захаращених гілки на ЛФ? Усе найкраще - для Вас