а якщо пiдроблять вибори?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hatrexis, 29 жов 2012.

1. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

Есть три позиции:
    правящая партия выиграет честно
    правящая партия получит 50 на 50 с оппозицией
    правящая партия слегка подправит результаты
    -------------
    что будет если правящая партия получит 50 на 50? я скажу что!
    -политический паралич
    -законы не принимаются
    -торговые законы не принимаются экономика падает
    -отношения с Россией застывают не развиваются
    -сотрудничество с Россией тоже.

Это политический, экономический и моральный упадок.
    вывод: если уж выбирать - пусть подделывают. даже если это так - надо закрыть на это глаза ради стабильности, ради блага общества!

2. kitana

kitana Banned

От і добренько.
    Нехай отримують свою депутатську з/п за те, що не заважають народу жити.
    Ми вже в плюсі :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Hatrexis

моя мама анархия мой папа стакан?:mocking:

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це останні 2 роки.

Ідіть, я вам закрию.

• Подобається Подобається x 2
  5. Hatrexis

Ідіть, я вам закрию.:)))

---------- Додано в 11:54 ---------- Попередній допис був написаний в 11:53 ----------

последние два года все великолепно. хотя бы два факта
    флот продлили. цену на газ немного но уменьшили. опять же русский приняли
    завод по производству обогащенных ядерных материалов построили. недавно открыли

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Як ці два факти вплинули на розмір хабарів, які вам носять студенти? У вас що, студенти - моряки і працівники того уранового заводу? :)

• Подобається Подобається x 3
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я стільки не вип'ю.

8. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Благие дела грязными руками не делают. (с)

9. Hatrexis

не делают! а вот грязные дела(подделка результатов) чистыми руками делают!

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А чому Янукович чмо, а Азаров - гальмо? Мене дуже непокоять ці запитання.

11. Hatrexis

еще бы не беспокоили! клевета такая!

12. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Опора на кримінальне мислення і методи - основа ідеології ПР.

13. Hatrexis

ерунда какая

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Думаю тільки одним можна виправдати власника руки, яка ставить галочку в бюлетені навпроти "Партія Регіонів" , це сильний інтоксикоз головного мозку, спричинений систематичним вживанням коктейлів з гальмівної рідини і тосолу. Медицина в нас поки що платна, тому не можна судити бідних і хворих людей.

• Подобається Подобається x 3
  15. Hatrexis

я вообще не пью. а голосовал за регионов.

16. tanna

tanna Дуже важлива персона

Не судіть надто суворо. Он в мене цих власників повно зараз сидить за сусідніми столами. З багатьма із них працюю поряд вже 10 років. Спілкуємось, товаришуємо і не тільки на роботі. Нормальні люди. А щодо політичних вподобань...тут багато факторів. Дуже великий фактор землячества це насамперед. Що з цим робити - я не знаю. І не знаю, хто знає.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну по інерції, так заведено. Тим більше безальтернативно. Саме кумедне, що комуністи як єдина альтернатива, наростили 10% за рахунок Регіонів, а тепер Регіони будь дерибанити комуняцькі голоси як захочуть, бо більше ні в кого красти. А потім комуністи попри цей дерибан голосів в парламенті будуть триматися Регіонів, голосувати за їх закони, і потпри те саме-собою, що буржуазно-олігархічна ідеологія несумісна з комуністичною. Це якісь чисто тваринно-біологічні стосунки.

18. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Підробка результатів виборів не дає стабільності. Це злочин проти народу України і її конституції!
    Якщо ПР не можуть домовитись не з ким з УДАРу чи ОО, щоб прийняти дійсно користний закон, то копійка ціна такий партії!
    Просто якщо ПР змущені будуть домовлятись, то і ОО чи навіть Свобода має шанс протягати свої закони! Так що політична конкуренція буде, а будь-яка конкуренція краще за монополію!

• Подобається Подобається x 4
  19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Омивайку забули. У ній таки спирт, а не етиленгликоль. А розчинники та "Момент" зараз випускають без прекурсорів.

---------- Додано в 11:43 ---------- Попередній допис був написаний в 11:41 ----------

Про які домовленості Ви говорите? ПР тупо накрутить собі й комунякам півтора результати. Вже накручує - хто би сумнівався. Без Майдану не обійтися.

20. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Этот фактор есть, но не он определяющий.
    Ни одна из оппозиционных политсил не работала, и не работает на нашей территории.
    А то, что на Донбасе можно потеснить ПР доказала в 2006 СПУ - бросила все силы на проведение кампании, работала в каждом, даже самом маленьком селе - получила результат и в области и на местах. не везде, но первый шаг был сделан. Если бы Мороз не переметнулся к ПР, а продолжал бы работать по удачному сценарию 2006 (они шли, как альтернатива ПР) на следующих выборах результат был бы лучше... Политика - это стратегия, тактика и неизменность правил игры на продолжительном отрезке времени.

Знатоки были, но кто же их спрашивал, кто их слушал? После разочарований и постоянного предательства многие из толковых аналитиков отошли от политики и политиков. Особенно после того, когда оппозиция, практически с первых дней, сдала Майдан.
    А, подписав меморандум, Ющенко подписал приговор демократии и благословил ПР на царство.
    Что интересно, НИКТО не приехал после таких непростых выборов на Донбасс, не пообщался с людьми, не прояснил ситуацию, настроение жителей Донбасса, кроме Тимошенко, но это был очень смелый, но неконструктивный поступок, который мало на что повлиял.

а де твій аватар? :)