А как часто, вы, уважаемые форумчане-автомобилисты, пропускаете пешеходов на пешеходных переходах и светофорах?
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? Завжди. По-перше, бо так треба. Не пропустивши пішохода , можна опинитися в тюрмі. По-друге, бо пропускати значно приємніше навіть , ніж коли тебе пропускають
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? А я ще й зуби чищу щодня! І завжди говорю "дякую"...
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? А дзвіночок роверовий, не пробували на самокат почепити? (щоб розбігалися вчасно)
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? Всегда пропускаю пешеходов с детьми, беременных и на переходах. Остальные пропускаются сами, под визжащий аккомпанемент моих многострадальных Пирелли
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? Права є,машини зараз нема.Коли їздив,пропускав. А стосовно тюрми,це просто сміх.Воділи з Донбасу в житті не пропустять пішоходів,зіб"ють,проїдуться по збитому і поїдуть далі,та яка там тюрма.
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? У І.-Франківську цікавіше. Пяний, в селі, зїхав з дороги, збив 2 підлітків, тормозного шляху немає. Суд дав умовно...
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? бррррррррр!!!!!!!! це одна з головних проблем Львова!!! БАРДАК НА ДОРОГАХ!!! як з боку пішоходів ,так і з боку водіїв!! я гість у вашому місті..тому це особливо кидається в очі!! варто частіше приділяти увагу таким питанням!
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? Був якось у Львові пару років тому,як не дивно тільки з"являся на пішоходному переході-зразу уступали дорогу. Дивно і приємно,хоча на той час я жив в Чернівцях,де уступали дорогу значно менше пішоходам.
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? То або не Львів, або десь в зоні видимості стоїть ДАЙішник
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? Всегда пропускаю на "зебре" и в случаях, предусмотренных Правилами дорожного движения, в остальных случаях НЕТ!!!
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? Прально, а то деякі понакуповують права, а потім всіх підряд пропускають і аварійні ситуації створюють.
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? В районе площади Рынок нет пешеходных переходов, там Пешая ЗОНА имени Садового
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? Тобто якщо ззаду хтось за тобою їде, то пішохода треба давити?
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? А иногда приходится вылазить из за руля и бить особо рьяным пешеходам нюх.
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? Десь там,може я помиляюсь,це точно було в центрі і давно,так що до слів не прискіпуйтесь