А чи потрібен нам президент?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Andzhej, 14 лис 2009.

1. Andzhej

Andzhej Well-Known Member

Декілька років назад суттєво обмежили владу президента. Зараз на президентський пост створили потужну чергу. І чого раптом, повноважень ніяких. Чи може це нова афера - прийде до влади і конституційний переворот замутить. Може варта зараз вже відмовтися, щоб черговий раз Україну не розвели.

2. Gron

Gron тафгай

Бажаєте самі створити констітуційний переворот?
    Бо зараз вибори констітуційни.
    А зробивши, подивитись хто в черзі на пм буде?
    Та тіж самі.

• Подобається Подобається x 4
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А чи потрібен нам президент?
    Такий як є - НІ!

• Подобається Подобається x 2
  4. Patrick

Patrick Well-Known Member

...десь кілька років назад мелькнула інформація що одній з африканських країн ( ті що побагатіші ) обявився нащадок українських монархів ( якщо є такі) - Омелько ІІ . То може його закликати ?

• Подобається Подобається x 4
  5. Gron

Gron тафгай

Якщо вживає смалець, та не знає що таке корупція, то можливо і замислитись.
    Велкам, Омелько!

• Подобається Подобається x 5
  6. Полковник

Полковник миється в бані

Наш в Сингапур рванул!
    А Ваш был?
    Что-то но телеку не увидел.

7. Istrebliatel

Istrebliatel Well-Known Member

наш уже всё ценное в канаду вывез ( ремонт у него , а самая ближняя дача , чтобы хлам скидывать в канаде)
    можем по примеру Эстонии полковника из США поставить , ото демократию тут наведёт , а вобщето президент нужен стране для чего ? чтобы с новым годом людей поздравить ,поэтому если б была нормальная сиськастая тёлка в кандидатах я б за неё голосовал

• Подобається Подобається x 1
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм...:scratch_one-s_head:
    А чо?о_О

• Подобається Подобається x 3
  9. Arthur

Arthur Well-Known Member

Може Вам Богословська підійде. Вітренко би мабуть точно підійшла, але її не зареєстрували.

10. Istrebliatel

Istrebliatel Well-Known Member

неее , тока не богословская , я ещё молодой и со вкусом у меня всё в порядке , Руслану можно былоб , но сиськастой её не назовёш , кароче нету у нас в политике достойных кандидатур , та и Юля наверно не захочет на новый год сиськами крутить

11. pozytyvchyk

pozytyvchyk Well-Known Member

йой люди..хто про шо думає...:dntknw:
    Президент нам точно потрібен, бо як президента небуло б, ну хоч такаго як маєм, то ж капєц би нам вже був тут би вже знов панщину запровадити встигли...а шо до змін внесених до КУ у 2004 то мені ся здає шо вони взагалі неконституційні...а шо до тих хто там на крісло президента пхається, то майже всі з них такі, шо якби можна було б відкупитися від смерті то вони б нас всіх затоптали

12. Romko

І я кажу,що президент потрібен. Але не ющенкотимошенкоянуковичзісвоїмиклончиками. І не пунінмєдвєдєв. Карочє,то сі каже:"Шось хочу,а кого не знаю"...:dntknw:

13. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Мне тоже кажется, что президент нужен. Чем больше центров власти, тем больше вероятность того, что не придет Корпорация.

14. pozytyvchyk

Нє центр влади має бути 1, бо як буде їх багато то небуде України, хоч нічого не маю проти влади на місцях вона потрібна, але з 1 центром не інкше.

Та добре ми знаєм кого хочем, тіки нема такого, як нам тре але вибирати когось тре, кого хто хоче, але тіки не жидів чи жидівку ту шо "вона - переможе" і не комуняк!

15. Romko

Ото,Позитивчику.народите...вибавите..виховаєте...:)
    То,надія.що,може це і буде..то....;)
    Не раніше...:nea:

16. pozytyvchyk

Я взагаліто говорила про людину яку хочем БАЧИТИ на посаді президента:)А Ви про що???

17. Andzhej

Andzhej Well-Known Member

Ну раз більшість дописувачів не бачать себе без президента. Тоді слід сказати, що президент повинен бути зрілим, здоровим, проукраїнським, патріотичним політиком. Як на мене то його слід обирати серед кандидатів національного забарвлення, які мають виражену українську позицію. Я не хочу бути агітатором і не буду називати конкретних осіб на мою думку достойних бути на цьому місці. Але однозначно відчуваю, що леді Ю. і містер Ю. та ще ряд відомих нам осіб - це не достойні представники еліти - в них не відчувається прагнення захистити свій дім, швидше побалансувати за для свого політичного майбутнього.

18. Romko

Про тє ж...:dntknw:

19. zet

zet Дуже важлива персона

Хм..Я уже давно предлагала выбирать президента строго по внешности, т.к. это единственный критерий в котором трудно обмануться... А так если бы каждый из кандидатов выполнил только то, что сейчас обещает, то нам бы ЕС позавидовало..Вывод: точно брешуть...

20. Arthur

Arthur Well-Known Member

Так для цього проводять конкурси красоти! :)
    Красота врятує світ, так?

а де твій аватар? :)