Якби у жителів України був вибір, 8 із 10 людей воліли б жити у приватних будинках замість квартир Читати публікацію повністю на www.gazeta.lviv.ua
За словами голови Української федерації роботодавців у сфері охорони здоров'я Володимира Загороднього, вибір на користь власного будинку продиктований не тільки ціною, а й можливістю контролювати якість будівельних матеріалів. «60% житлового фонду України потенційно небезпечні для здоров'я людини через неякісні матеріали, використані забудовником при спорудженні дому. У групі ризику – азбест, мінеральна вата, лаки, фарби і низка інших матеріалів, які можуть бути небезпечні для здоров'я людини», – зауважив Володимир Загородній. -------цілком згідні що пора за місто вибиратися , враховуючи екологію в місті. Так що квартири у місті з часом мусять подешевшати
За ті гроші,що я стратив на ліки,давно міг б такий ж особняк збудувати. Навіть на Ряснянській. Але мушу постійно дякувати смердячим пабєдітєлям за їх пабєду. І їх дастіжєнія,особливо медичні.