52% немцев высказались за то, чтобы Меркель не ехала в Украину на матчи Евро-2012

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем White Snake, 29 кві 2012.

1. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

Также 50 процентов респондентов высказались за то, чтобы перенести футбольный чемпионат из Украины.
    о как.

2. olegp

olegp миється в бані

не стать теперь Германии ЧЕ:ireful:

3. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

а евро запросто можуть відмінити. Забрати у ЗК єдину рятувальну соломинку - цілком розумний крок. поки мотивація така: "ми терпимо труднощі"(звісно 99% українців, а не 1 :wacko:, але ж ЄВРО 2012 !!! чим будуть прикриватися у разі скасування?

4. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

как чем?
    тем что оранжевые (и ЮВТ лично) всё просрали

5. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

Ну ви зовсім народ України за дурнів вважаєте: хохма, тільки раз хохма, а це вже було і не раз.
    Ну от уявімо цілком реальну картину. Євро проводиться в Польші і ще 4 країни надають по стадіону - це взагалі не проблема. І у народа питання: НУ І ДЕ ? (АЛЕ УКРАЇНІ ОДНАКОВО НЕ ПОТРІБНІ НІ ЗК НІ ЮВТ, когось іншого з 42 млн можна вибрати)

6. Ворчун

нет. я не считаю народ Украины дураками.
    Дураками они, народ Украины станут постепенно, продолжая верить что чисто-конкретно новая власть не спит, не ест всё оБ народе своём печётся. А всё плохое в жизни Украины происходит только потому, что эти кляти оранжевые...

7. Ворчун

Что раньше появилось: курица или яйцо?
    Что раньше произойдёт: в Украине появятся нормальные Президент, ВР и КМ или начнётся Эра Настоящей Демократии?

8. Полковник

Полковник миється в бані

Раньше появились украинцы.
    А потом уже и курица, и яйцо.

9. Ворчун

похоже что нечто было наамного раньше.
    правда к сегодняшнему дню это нечто (или ничто?) изрядно поизносилось и поистрепалось. Отсюда фатальные сбои во всех системах.

10. ull9

ull9 Дуже важлива персона

я лично за то чтоб не только бойкотировать но и вообще перенести чемпионат из украины в другие страны.

11. bayard

bayard Дуже важлива персона

а я против

12. olegp

olegp миється в бані

изначально я тоже был против евро в Украине, но когда Харьков сделали принимающим городом- стал за

13. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

УЛЛ, Хм.. как давно вы были в Украине, чтобы говорить такое?
    Разочаровываете.
    Вы уже ТАМ - а вмешиваетесь в наши внутренние дела.
    А если мы будет критиковать за внутреннюю Политику Вашу Меркель?
    И обвинять Вас во всех ее решениях?
    Да, что нынешнаяя власть, что прошлая торговалась Украиной, чтобы сидеть на троне.
    Пусть сначала одни за это ответят, а потом к ответу придут нынешние
    Но это Вас вообще не касается.

Мне Евро 2012 до фени и я уезжаю из страны в командировку на большую его часть. Подгадала это специально.
    Я не люблю футбол.
    Но не Вам простите решать.

14. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Ідеально було б, щоб зараз, до початку цього євро, в Києві виступи проти синьожопої влади почались, щоб демонстрації зайняли хрещатик, замість тієї "фанзони" - це було б файно.

15. bayard

bayard Дуже важлива персона

это во-первых. а во-вторых я не знаю какой надо быть сволочью и антипатриотом, уж простите, за резкость, чтобы НЕ ХОТЕТЬ своей стране такого события.
    пусть хоть маленький, мизерный, но ШАНС, что Украину увидят те кто в ней никогда не был, Украину увидят иностранцы которые будут смотреть футбол по ТВ, тем самым привлекая к ней внимание рядовых граждан:ireful:

16. Ворчун

[OFFTOP]может ли СССР догнать и перегнать США?
    -догнать, возможно, да.
    -а вот перегнать - так нет...
    -???
    -если перегнать, то задница голая видна будет... (с) анекдот времён развитого социализма[/OFFTOP]

17. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

какой пафос!

весь вопрос - в цене вопроса.
    слишком высокая цена такого показа.

18. Mr. Blick

Для того, щоб залучити увагу до України не треба ніякого євра. Ось, про Туніс взагалі мало хто чув, а як там почали скидати свого президента-диктатора, так усі дізнались.

19. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Ви теж проти проведення Євро, а так як нічого не можете вдіяти - самі їдете з міста, де мають бути матчі.
    Мені байдуже, чи будуть матчі у Львові, бо сподіваюсь, що мене не зачепить ні "транспорті зручності" для городян [CENZ]ходжу пішки, і дорога на роботу не перетинається з основними транспортними напрямами уболівальників[/CENZ], ні натовпи біля фан-зон,... Чоловік футбол дивиться вдома, і не має бажання йти на стадіон, і теж весь червень працює...
    Що мене зараз хвилює - куди завезти дочку на час Євро[CENZ]до речі в школі на батьківських зборах представник адміністрації "дуже радила" саме так "потурбуватися" за дітей - відправивши їх зі Львова[/CENZ], щоб не сиділа весь день вдома, бо на вулицях будуть різні люди (в тому числі не дуже тверезі, бо футбол і пиво - майже синоніми), і не відомо, що в них в думках....

20. Mr. Blick

Занадто висока. От в багатьох торгівельних центрах зараз стоять такі скляні шухлятки, куди можна кидати гроші якійсь хворій дитині на операцію, яка коштує великі гроші. Кидають люди якійсь дріб'язок, хто десять гривень, хто сто. Така країна в нас, хвора дитина, а півста штук баксів на необхідну операцію немає - хай вмирає.
    А на реконструкцію того "олімпійського" витрачено 400 млн євро. Це вистачило б на 8000 дітей, яким треба по 50000 євро на лікування. Отаке.
    І питання - що таке "цивілізована країна" ? Це та, де сучасні аеропорти, та стадіони, і діти вмирають, бо в батьків немає грошей на їх лікування, або та, де стадіони старі, але держава забезпечує медицину, як треба ?

а де твій аватар? :)