Чи є тут люди які допомогли б розпочати навчання в 3d редакторах(3d max бажано)Від А до Я, можна ссилки на корисну інфу, але краще поради вже вміючих людеЙ!
Відповідь: 3d моделінг Починати з нуля? чи ви маєте вже навики? Хі хі.... то ви ще й майже з Тернополя.....Сорі за офтоп...
Відповідь: 3d моделінг гугля дала багато цікавого, але то я сам найшов, а хочеться відчути підтримку людей.... Розумэш?
Відповідь: 3d моделінг Coffe13, навиків немє, проте я начитався багато уроків, та я ше навіть макса не дістав, мені брат двоюрідний має дати........
Відповідь: 3d моделінг Тоді мабуть варто почекати поки буде Макс...А в якій галузі його плануєте використовувати?
Відповідь: 3d моделінг Анімація но то пізніше, ща хочу всякі цікаві сценки робити воно файно виглядає=)
Відповідь: 3d моделінг Ясно...ну анімацію я не використовую,але якщо щось вже конкретніше,то питайте...
Відповідь: 3d моделінг як на мене то це все буде треба пізніше, бо фотошоп для текстур і після ренду на обробку, загалом 3д тре освоєти, а фотошоп пізніше. І чому на "ви"?? Це мене насторожує
Відповідь: 3d моделінг Так я його аж в Суботу буду мати, ну якшо всь буде так як я думаю.... просто мій двоюрідний брат живе не в чорткові..
Відповідь: 3d моделінг Доречі, якшо тут є якіс професіонали , то ви пишіть не стидайтеся мені консультації не помішають
Відповідь: 3d моделінг levandivka, Це Ви про що? Загалом для початку мені буде вистачати текстур з рендера В-рея
Відповідь: 3d моделінг та то на майбутнє, я тут небуду постійно сидіти так як дома нету немаю і сижу в клюбі,тому коли мене не буде нехай все одно пишуть, я буду йти з школи то подивлюся
Відповідь: 3d моделінг Все розсмішили зовсім...Ви пишіть....а що, про що, навіщо?....Ви хоч питання сформулюйте чи що....
Відповідь: 3d моделінг Можу порадити підручник Марова - там все дуже гарно розписано і розмальовано на прикладі створення сценки. Як на початківця - саме те