Яким був цей рік? Чим він запам"ятається для вас, для країни, для світу. Чого ви досягли? Що втратили? Що не вийшло чи збулося? Коли мине 10-20-30 років і вас спитають, яким був 2012, що ви відповісте?
Надія...уповання на ЧУДО...напруга,аж до задубіння жил...і...падіння в прірву... І...очікування кінця.
А можна скопіпастити з ДП? Для мене то був цікавий рік. Я б назвала його Роком змін. Подорослішала, помудрішала, стала впевненішою в собі. Рік запам"ятається неймовірно теплим і приємним спілкуванням з друзями (старими і новими набутими), новими емоціями та відчуттями. Це й ще рік втрат, бо пішли з життя близькі люди.. Рік мінливого настрою - від ейфорії до відчаю, від радості до смутку. Не все задумане збулося, але, сподіваюся, що наступного року дві мої найзаповітніші мрії стануть реальністю Для країни рік, напевно, запам"ятається повсякчасним пакращенням, Євро - 2012 і всіма тими футбольними та навколофутбольними емоціями, вболіванням за збірну України на Олімпійських іграх в Лондоні.. Для світу - це рік очікування кінця світу і всієї істерії, пов"язаної з тим, рік різноманітних природних катастроф (урагани, повені, виверження вулканів).
Для Чорнобильця, чи Луценка? Для України це був рік навіть не тупцювання на місці. Це був рік падіння у прірву, рік ще більшої небезпеки втрати незалежності. Рік ще більшої втрати свободи (Крім Василя і крім Стрия).Рік політичних репресій. Рік рейдерства (Шувар, Південний, ФК "Металіст") Це був рік футболу і рік фальсифікацій виборів. Рік економічного падіння під керівництвом Януковича-Азарова. Коротше, нічого доброго 12 рік не залишив 13-му. Що буде далі? Один Бог знає. Буде митний союз - буде повний кінець такому утворенню, як Україна.
Я вже на такому рівні, що дай боги хоч гірше б не було. Подивилась знов ціни на львівські кватирки, троха подепресувала, але я вже давно розумію, що втратила все. Далі немає надії ніякої, тільки що вижити, і за то дякуй.
Чудовий рік! Ми з дружиною завагітніли. Це - дивовижно! Все інше - дрібниці. Та й якась постійно кармічна рівність... Закрилася газета, де працював, взяли в інший, щойно відкритий видавничий проект, відмовився від частки в пабі, запустив інший бізнес, забанили на одному форумі - розбанили на іншому Таке життя
Вдома нормальний, у роботі важкий, але накінець-то успішний. Насидился по Сибірі, як ще николи... Маразм, рік з життя лемінгів Як співають шльонзаки А йо му годолех, годолех, п"єроне не пий тиля А вон, дурх пил.
про чемпіонат Европи по футболу 2012 Прошу не подумати що це підковирка - просто цікаво дізнатися про точку зору.... прочитав на форумі таку негативну: http://inosmi.ru/ukraine/20130605/209740021.html але думаю що не все так погано?