2010 Новий очільник львівської обласної державної адміністрації ..

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем Deus igrok, 18 кві 2010.

?

Яке Ваше ставлення до гового губернатора

  1. Горбаль - крутий чувак

    4 голосів
    25,0%
  2. Немаю чіткої позиції щодо цієї людини

    8 голосів
    50,0%
  3. Вважаю керівництво Горбаля нефаховим

    1 голосів
    6,3%
  4. Я б в жодному разі не працював із цією людиною

    3 голосів
    18,8%
  1. Deus igrok

    Deus igrok Дуже важлива персона

    [​IMG]

    Щойно стало відомо з джерел в Адміністрації Президента України, що головою Львівської обласної державної адміністрації буде призначено Олександра Горошкевича.

    Сьогодні, 16 квітня, Президент України Віктор Янукович дав згоду на цю кандидатуру. Представлення нового керівника області, за інформацією джерела, відбудеться у понеділок ,19 квітня.
    Як повідомили в Адміністрації Президента України, представить нового голову ЛОДА Віктор Янукович.

    Як стало відомо ЗІКу пізніше, певне коло в Адміністрації Президента намагається вплинути на Януковича, аби до понеділка змінити його рішення.




    Довідка ЗІКу.

    Горошкевич Олександр Сергійович; депутат ВР України, член фракції Партії регіонів (з 11.2007), заст. голови Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи (з 12.2007).

    Народився 8 березня 1964р.; одружений; має сина.

    Освіта: Львів. Політехнічний інститут (1985), інж.-конструктор.

    З березня 1998 по квітень 2002 – народний депутат України 3-го скликання

    Народний депутат України 6-го скликання з 11.2007 від Партії регіонів, №128 в списку. На час виборів: нар. деп. України, б/п.

    Народний депутат України 5-го скликання з кінця травня 2006 року. Обраний від Блоку «Наша Україна», № 58 в списку. На час виборів: ген. директор ДАК «Чорноморнафтогаз», член НСНУ; член Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи (з 07.2006), член фракції Блоку «Наша Україна» (з 04.2006).

    04.2002 кандидат в народні депутати України від ВПО «Жінки за майбутнє», №16 в списку. На час виборів: нар. деп. України, член ВПО «Жінки за майбутнє».

    Народний депутат України 3-го скликання 10.2001–04.02 від ПЗУ, №21 в списку. На час виборів: директор ТОВ «Реал-брок» (м. Львів), член ПЗУ; член фракції ПЗУ (з 10.2001).

    З 1985 – інж.-конструктор ВО «Іскра», нач. КБ, гол. механік НДІ побутової та електронної апаратури. З 1993 – в держ. структурах і комерц. закладах. До 10.2001 – заст. голови Центру розвитку укр. законодавства. З 11.2005 – ген. директор, ДАК «Чорноморнафтогаз».

    http://www.zik.com.ua/ua/news/2010/04/16/225116


    Оскільки зік близька до Писарчука, і завтра до нас приїжджає поціновувавч поезії Чехова, то особливих сумнівів до інформації немає ...
    -----------



    Правова довідка:

    З А К О Н У К Р А Ї Н И Про місцеві державні адміністрації
    http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=586-14


    Стаття 2. Основні завдання місцевих державних адміністрацій




    Стаття 13. Питання, що вирішуються місцевими державними
    адміністраціями






    Особливо читати: Глава 2 ОСНОВНІ ГАЛУЗЕВІ ПОВНОВАЖЕННЯ МІСЦЕВИХ ДЕРЖАВНИХ АДМІНІСТРАЦІЙ статті 17-29
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Deus igrok

    Deus igrok Дуже важлива персона

    Президент України Віктор Янукович скасував свій сьогоднішній візит на Львівщину.

    Як стало відомо ZAXID.NET , Президент України Віктор Янукович сьогодні,19 квітня, не відвідає місто Львів, як планувалося раніше. У прес-службі Глави держави не пояснюють, у зв’язку із чим скасовано візит Віктора Януковича до Львова, де Глава держави мав особисто представити голову ЛОДА.

    Наразі невідомо, чи відбудеться сьогодні представлення нового голови Львівської обласної державної адміністрації. Ймовірно, нового голову ЛОДА представить хтось із Кабміну.


    http://www.zaxid.net/newsua/2010/4/19/80133/


    Ти диви які ми страшні )))))))))))
     
  3. MARTINI

    MARTINI Administrator Команда форуму

    Тим часом на Українській Правді

     
  4. Deus igrok

    Deus igrok Дуже важлива персона

    [​IMG]
    – На вас зараз годинник Breguet вартістю більше 100 тисяч доларів…
    – Думаю, його ціна навіть вища. У мене є один товариш, який регулярно дарує годинники. Три або чотири штуки від нього вже є.
    – Тобто, у вас є мільйон доларів, вкладений у годинники.
    – Напевно, так.
    ...
    – Яка музика вам подобається? Які диски у вас у машині?
    – Мій улюблений диск, який грає в машині – це Адре Бочеллі. Хоча те, що я слухаю, часто продиктовано смаками водія. Буває, що не гидую навіть радіо "Шансон".
    ...

    Биография



    Империя бизнеса




    Компромат





    Материальное положение




    P.S.
    Василия Горбаля называют одним из самых крупнейших спонсоров УПЦ МП.


    http://file.liga.net/person/24.html
    http://www.gorbal.kiev.ua/ukr/index.html
    http://www.rudenko.kiev.ua/persons/gorbal
    http://tabloid.pravda.com.ua/person/471dffdc75f64/
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Deus igrok

    Deus igrok Дуже важлива персона

    Губернаторський кортеж-фуршет Горбаля запізнюється на півгодини. Теперішній зам Цимбалюка і колишній член есдеківської "Соціальної справедливості" Михайло Дзюдзь, який на вчорашньому мітингу розпускав руки своїх службових повноважень в парі з одним пацаватим персонажем, ніби попустився з тої дурнуватої теми і намагається не бути неандертальцем (у лінокостенківському розумінні).

    Навколо прибуття нової влади – всі намагаються бути чистими і пухнастими, як вифлиємські немовлятка. Облдепи та інший віп-персонаж області, схоже, що зайняли свої місця в сесійній залі з випередженням анонсового графіку на одну годину. Усі хочуть бути поміченими в адораційному піднесенні рук до світлої постаті нового губернатора Василя Горбаля.
    ---

    Горбаль оцифрував цю інфу продовжуючи перебувати від початку урочистості у стані якоїсь прострації. Його заглючило на усіх майбутніх моментах своєї губернаторської долі і він раз-за-разом кидав розгублені погляди на маму у першому ряду.

    На своєму трибунному виступі він симптоматично згадав своїх друзів, яких йому згадують за звітний період на кожному кроці, та пообіцяв разом зі своїми френдами вивести Львівщину на перші орбіти в Галактиці.

    На цьому презентація Горбаля мала успішно закінчуватись на такій урочистій ноті, але свої 5 копійок вставила Церква, яка має бути відділена від держави.

    Греко-католицький священик забувши про усі заповіді Божі, не маючи ні такту, ні розуму, ні ума (в богословському розумінні) створив один неприємний прецедент.

    Створився цікавий контраст естафетного передання влади на Львівщині. Світлий бік віддувався за оваційне підкидання десантника Кметя, а темний – доповнюючи богословські максими Сеника, опускав Горбаля на хтонічні глибини стартових негараздів. Цей районний священик припечатав перші світлі миті перебування Горбаля на посаді своїм невчасним у такий момент проханням про розмитнення катафалку, типу Мерседес.

    Слаута спробував розвести мементоморні хмари анекдотом про сценарій похорон Черчіля, але неприємний осад від подальшого підлизування (по самісінькі меніски) до нової влади греко-католицького свяща у секуляризованих душах залишався. УГКЦ завжди любо дружила з будь-якою владою та й ідіотів там завжди вистачало, але так безбожно і безпардонно хватати Адоная за бороду – це просто якесь єрихонське жахіття.

    http://vgolos.lviv.ua/events/297.html


    Наввипередки цілюють с***у новій владі ...
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. MARTINI

    MARTINI Administrator Команда форуму

    Ніколи не думав, що скажу це, але я вже по трошку дозріваю до майдану... Ми є свідками окупації України абсолютно чужородними силами. Принагідно передаю привіт галичанам, які голосували проти всіх. Дякуємо вам за все що вже сталося і що ще попереду.
     
    • Подобається Подобається x 7
  7. Персі

    Персі La mafia è immortale!

    Проти всіх - то була дуже вдала передвиборча технологія. І ті, хто її активно просували, добре знали, що на Сході все - одно "за свого" проголосують, а от якраз на Заході, де завше крутять носом і вічно чимось невдоволені, вона подіє. Жаль просто, що народ купується на таке.


    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. DIDIO

    DIDIO Well-Known Member

    Ну то ви зараз маєте святкувати. За що голосували, те й прийшло. Прийшло Проти Все.

    А за те, що ви назвали ВСЕ неукраїнське (і погане, і добре) "чужородним", з вами на Майдан тепер ніхто не піде. Погане не піде, бо й не ходило. А добре не піде, бо вони за Ющенка стали "чужородними" в своїй країні, де народилися і виросли, де трудилися і мають сім"ї. За таку зраду і плювок в душу вони більше нікуди не підуть, а підуть туди, де вони не "чужорідні".
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. MARTINI

    MARTINI Administrator Команда форуму

    ви мабуть вирішили, що я голосував проти всіх? Ви не уважний, я був категорично проти такої позиції і багато про це писав
    це теж про когось іншого. Мабуть Ви взагалі мене з кимось сплутали бо приписуєте мені погляди діаметралоно протилежні моїм власним :) Будьте уважнішим, щоб такі казуси не повторювалися
     
    • Подобається Подобається x 3
  10. Obama

    Obama Well-Known Member

    Мені подобається, магістраль розмови:) Приходить нова влада, всі пишуть тепер все буде хріново, всі хто прийшли - хрінові... ітд..., ми перетворились на заангажованих політологів, поясню чому, всі специ в політиці і всі гнем лінію яка правельна хоч розбийся, бо всі погані...
    А може будемо дивитись по результатам?
    P.S
    Я про Горбаля, бо з Яником здається все зрозуміло:sad:
     
    • Подобається Подобається x 3
  11. Svjato

    Svjato Well-Known Member

    Маємо нового Червоненка?
     
  12. levandivka

    levandivka Не демократ, однозначно.

    • Подобається Подобається x 1
  13. olegkyrychuk

    olegkyrychuk Active Member

    Яке Ваше ставлення до нового губернатора?

    Схоже на те, що мене запрошують працювати в ЛОДА... Цікавить Ваша думка чи Ви би працювали із Горбалем
     
  14. Forest

    Forest Moderator

    Мав нагоду спілкуватися - ніби, як людина, адекватний чоловік, в багатьох моментах випереджує попередників, думаю, працювати можна.
     
  15. Obama

    Obama Well-Known Member

    Що маєте наувазі питанням про Червоненка? Якщо чесно не зовсім розумію:)

    ---------- Додано в 00:38 ---------- Попередній допис був написаний в 00:36 ----------

    Я б пішов, цікаво рацювати з новими людьми в новій команді, тим паче досвід управлінця, за плечима як і будь який інший не носити!
     
  16. Obama

    Obama Well-Known Member

    Чого ви очікуєте від нової влади в місті?

    Цікаво, чого очікує пересічний львів'янин від нової влади в регіоні, на що сподівається, і що болить?
     
  17. Forest

    Forest Moderator

    думаю, в основному нової нагоди покритикувати цю владу, пообзиватися, пожалітися...
     
  18. MARTINI

    MARTINI Administrator Команда форуму

    Особисто мені від будь-якої влади треба тільки одного - щоб не заважала жити і працювати
     
    • Подобається Подобається x 2
  19. sani

    sani Well-Known Member

    аналогічно :)
     
  20. olegkyrychuk

    olegkyrychuk Active Member

    я особисто очікую, щоб нарешті люди мали можливість відчути, що влада на їхньому боці!
    що влада не просто собі користується можливістю і наповнює свої кишені, але також робить щось і для простих смертних.
    хотілося би мені, щоб новий губернатор (а те, що він молода і забезпечена людина може навіть дуже цьому сприяти) мислив інноваційно на своїй посаді!
     
а де твій аватар? :)