20 Липня 2007 Спілка Активної Молоді та фестиваль “шNU-rock” представляє!!! вперше в Чернівцях!!! Гурт світового рівня P.O.BOX (ska-core, Франція) www.pobox-band.com www.myspace.com/pobox Розігрівають: Серцевий Напад (pop-punk, Чернівці) www.sn.cv.ua www.myspace.com/snukraine www.forum.sn.cv.ua Underground Dimension (melodic metalcore, Івано-Франківськ) www.myspace.com/undergrounddimension Йожики (pop-punk, Київ) www.yojiki.com.ua www.myspace.com/yojiki Doping (hardcore-punk, Ужгород) www.doping-punk.narod.ru www.myspace.com/doping Абздольц (трахторний рок, Київ) www.abzdolc.kiev.ua www.myspace.com/abzdoltz www.community.livejournal.com/abzdolc/profile Клуб ХАРД РОК Початок: 17.00 Афішка буде згодом
Відповідь: 20 липня, клуб HARD ROCK, шNU-rock-3!!! P.O.Box в ЧЕРНІВЦЯХ! Круто то вже ажіотаж. Власне Hard rock прикольне місце, файні коктелі там роблять, тай находиться він у центрі біля тралки Добре було б й ціни вказати на вхід. http://community.livejournal.com/gr_czernowitz/tag/theatre (театр):naci:
Відповідь: 20 липня, клуб HARD ROCK, шNU-rock-3!!! P.O.Box в ЧЕРНІВЦЯХ! Так, місце там хороше)))) Але дороге троха)) Ми там недавно концерт німецького гурту SUPERPUNK влаштовували. Атмосфера просто бомба)))))) Вхід 30 грн, з флаєром 25. Має бути кльово. Французи МЕГА КРУТІ!!!!!!!!! :radist:
Відповідь: 20 липня, клуб HARD ROCK, шNU-rock-3!!! P.O.Box в ЧЕРНІВЦЯХ! порція там коктелю авторського 15 грн. то не дорого то є ціна середня, але то є люксово, піду обов"язково. Французи трохи прикольні але про шо вони співають не знаю, наших зрозуміти можна а от ..... ні нажаль.
Відповідь: 20 липня, клуб HARD ROCK, шNU-rock-3!!! P.O.Box в ЧЕРНІВЦЯХ! Так вони з англомовною програмою будуть)) Тому шось зрозумієш))) Збирай побільше друзів)))
Відповідь: 20 липня, клуб HARD ROCK, шNU-rock-3!!! P.O.Box в ЧЕРНІВЦЯХ! Добре погодились на цьому, мої друзі може схотять приїхати до мене у Чернівці зі Львова.
Відповідь: 20 липня, клуб HARD ROCK, шNU-rock-3!!! P.O.Box в ЧЕРНІВЦЯХ! Світового рівня?Та той бенд певно ніхто і не чув.То всерівно шо до нас в Ляльку приїжджають.
Відповідь: 20 липня, клуб HARD ROCK, шNU-rock-3!!! P.O.Box в ЧЕРНІВЦЯХ! А я думаю все рівно буде кльово, у п"ятницю відірвусь трохи може!
Відповідь: 20 липня, клуб HARD ROCK, шNU-rock-3!!! P.O.Box в ЧЕРНІВЦЯХ! Та певно,шо можна показитися.
Відповідь: 20 липня, клуб HARD ROCK, шNU-rock-3!!! P.O.Box в ЧЕРНІВЦЯХ! великий розмір http://www.sn.cv.ua/shnurok/shnurok3big.jpg
Відповідь: 20 липня, клуб HARD ROCK, шNU-rock-3!!! P.O.Box в ЧЕРНІВЦЯХ! Тим більше шо на тралці все є для цего діла у людей!