20 лет ожидания ...

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 17 сер 2012.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Кормільцев Ілля Валерійович

Я обожаю русских. Они всегда точно знают, кого нужно запретить. Я уже лет 20 надеюсь, что наконец кто-нибудь придет и запретит их. Как класс.

Ці слова вже стали не просто крилаті - вони вже стали просто безсмертними. І особливо для науковців що вивчають всяких шкідників для людства.

:good:

2. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

:good:
    здесь нет негодяев в кабинетах из кожи
    здесь первые на последних похожи... (с)

3. forester

forester Well-Known Member

Красивая фраза. Правда, пан Гранд? Ну, как же, сам Илья Кормильцев, плоть от плоти русский, пропитанный русским духом вдруг ТАКОЕ заявил. Просто бальзам для панов грандов. И паны гранды, вырвав фразу из контекста решили во что бы не стало её популизировать. Ну, что же, успехов! Для остальных, более вменяемых граждан хотелось бы пояснить, что в подобном духе Кормильцев отвечал русским националистам, которые просто достали его в ЖЖ.

4. White Snake

Несколько лет назад в ходе очередной ЖЖ-дискуссии в ответ на традиционное для определенной части аудитории пожелание "запретить-посадить-наказать" он в сердцах воскликнул:

а де посилання на саму діскусію?

складно в інтернет-діскусії "в сердцах воскликнуть"
    "несколько лет назад" - це коли?
    Илья́ Вале́рьевич Корми́льцев (26 сентября 1959, Свердловск — 4 февраля 2007, Лондон)

поки що зовсім ні.

…"русские" в том смысле, который я имею в виду, - это сторонники московского ханства, враги всего истинно русского (немосковского), ярые имперцы - те, для которых слово "русский" стоит впереди слова "человек" в самоопределении и оправдывает любые преступления против собственного и чужих народов. Те, кто целует в жопу попов и бар, ненавидят все, что дышит духом личности и свободы. Эту мразь надо уничтожить до последнего человека - в порядке самозащиты. Независимо от того, называют ли они себя правыми, левыми, красными или белыми.

Форестер, а що ви сьогодні казали про імперців, яких більшість в РФ і яки голосуюьть за путіна?
    :))

5. forester

Вы хотите поговорить об "имперцах"? Я готов. Только в каком контексте?
    Сразу оговорюсь, что на мой взгляд понимание термина "имперец" у меня и у Кормильцева, оцевидно, разное.

6. White Snake

не треба мені відповідати запитанням на запитання, ви ще не одесит ))))
    з присутніх на форумі руських - 90 відсотків відповідає тому, що сказав Кормільцев, навіть ви, тільки ви не "за", а "воздержался"

мені хотілось почитати оригінал діскусії - не дасте ссилку?

7. ГРАНД

Зробіть три глибоких вдохи та видохи і міцно замисліться на д питанням "Навіщо воно вам треба?".
    Хіба свобода висловлювань Вам вже набридла і ви заради якогось там примарного модераторства погодитесь цієї свободи позбутись? Нехай за вільне слово вас і арештують (пошлють в т.зв. бан), але все одно відчуття виконаного душу гріє. При модераторстві від цього кайфу прийдеться відмовитись. Хіба ви відмовитесь? Я би ніколи не відмовився. І навіть як би волею випадку чи ще якогось дива таки став модератором, то взагалі би скасував будь які арешти (бани) за одним виключенням - мат. Все! Решта висловлювань цілком прийнятні.Подобаються вони комусь чи ні. Тоб то я би був модератором який фактично скасував модераторські функції в нинішньому їх вигляді. Я ненавиджу правила, про складання яких зі мною ніхто не узгоджував. Та і взагалі правила це рамки. А ви рамок нелюбете, як і я.
    Подумайте над цим. Навіщо воно вам.

8. forester

С кем поведёшся...

А я бы оценил не более 10%. Тех кого имелл ввиду Кормильцев (по моему мнению). А на этом форуме того меньше.

Я дал ссылку на источник приведённой мной цитаты. Вам нужна дискуссия? Ищите сами.

9. White Snake

[CENZ]
    тобто ви знову "господин соврамши"
    не перейматесь, я вже звик[/CENZ]

10. White Snake

іноді потрібно, за власним бажанням, "вставати в рамки", щоб зрозуміти, яке це щастя жити без них.

да і боляче дивитися як олюблене озеро, з яким зв'язано багато приємних спогадів, зграя ушлепків перетворює не болото.

11. ГРАНД

Це схоже на те, що для розуміння волі вкрай необхідно посидіти в тюрмі.
    Я наприклад і без тюрми ціную свободу.

Світ змінився, а значить і з ним міняється улюблене озеро.
    Он дивіться Україна до 2010 та Україна після - майже даметрально протилежні. Ще до 2010 року толерантна Україна та толерантні українці було звичайним явищем - сьогодні такого вже не скажеш. І далі буде процес поглиблюватись поки тутешні язікаті не схаменуться (а вони не схаменуться, бо у москвинів інстинкт самозбереження приглушено)і не зроблять певних висновків та не усвідомлять налідків які бумернгом озносять їхні голови. або як що не їхні, то їх нащадків точно.

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Достали його видно Фаусти з угро-фінів. Кормільцев видно з потомків новгородських слов'ян, яких москалі не змогли повністю винищити.

13. forester

Достали. Прокипов да грандов с бликами на русский манер у нас тоже хватает.

14. ull9

ull9 Дуже важлива персона

очередной высер неардельтальца, поцреота.
    долго сидел в болоте, наглотался и сделал высер..

надо же, как усердно работает на пр
    :))

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А кого більше - на руський чи на москальський?

16. Фауст

Фауст Well-Known Member

тебе это зачем, Прокопий?

17. forester

Москальство это выдумки украинских националистов. Ну, нравится им это слово, тут уж ничего не поделаешь. А в России националисты понятием "русский" прикрываются. И чем хуже у людей образование, тем яростнее желание вещать от имени русских. В этом они до боли, до братства, схожи с украинскими националистами.

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Як і назва Москва, звідки пішли москалі. Не подобаються їм рідні угро-фінські назви. То залишили б Кучкове від булгарина Кучки. Були б тоді не москалі, а кучкінці.

19. Ryokousha

Ryokousha Well-Known Member

Этот моральный урод будет ждать этого вечно. Впрочем, не дождется - сдохнет.

20. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Илья Кормильцев, этот "моральный урод" уже умер.
    Кстати, если бы он прочитал Ваш пост, полагаю он был бы в восторге.
    http://lurkmore.to/Илья_Кормильцев

а де твій аватар? :)