Кормільцев Ілля Валерійович Я обожаю русских. Они всегда точно знают, кого нужно запретить. Я уже лет 20 надеюсь, что наконец кто-нибудь придет и запретит их. Как класс. Ці слова вже стали не просто крилаті - вони вже стали просто безсмертними. І особливо для науковців що вивчають всяких шкідників для людства.
Красивая фраза. Правда, пан Гранд? Ну, как же, сам Илья Кормильцев, плоть от плоти русский, пропитанный русским духом вдруг ТАКОЕ заявил. Просто бальзам для панов грандов. И паны гранды, вырвав фразу из контекста решили во что бы не стало её популизировать. Ну, что же, успехов! Для остальных, более вменяемых граждан хотелось бы пояснить, что в подобном духе Кормильцев отвечал русским националистам, которые просто достали его в ЖЖ.
Несколько лет назад в ходе очередной ЖЖ-дискуссии в ответ на традиционное для определенной части аудитории пожелание "запретить-посадить-наказать" он в сердцах воскликнул: а де посилання на саму діскусію? складно в інтернет-діскусії "в сердцах воскликнуть" "несколько лет назад" - це коли? Илья́ Вале́рьевич Корми́льцев (26 сентября 1959, Свердловск — 4 февраля 2007, Лондон) поки що зовсім ні. …"русские" в том смысле, который я имею в виду, - это сторонники московского ханства, враги всего истинно русского (немосковского), ярые имперцы - те, для которых слово "русский" стоит впереди слова "человек" в самоопределении и оправдывает любые преступления против собственного и чужих народов. Те, кто целует в жопу попов и бар, ненавидят все, что дышит духом личности и свободы. Эту мразь надо уничтожить до последнего человека - в порядке самозащиты. Независимо от того, называют ли они себя правыми, левыми, красными или белыми. Форестер, а що ви сьогодні казали про імперців, яких більшість в РФ і яки голосуюьть за путіна? )
Вы хотите поговорить об "имперцах"? Я готов. Только в каком контексте? Сразу оговорюсь, что на мой взгляд понимание термина "имперец" у меня и у Кормильцева, оцевидно, разное.
не треба мені відповідати запитанням на запитання, ви ще не одесит )))) з присутніх на форумі руських - 90 відсотків відповідає тому, що сказав Кормільцев, навіть ви, тільки ви не "за", а "воздержался" мені хотілось почитати оригінал діскусії - не дасте ссилку?
Зробіть три глибоких вдохи та видохи і міцно замисліться на д питанням "Навіщо воно вам треба?". Хіба свобода висловлювань Вам вже набридла і ви заради якогось там примарного модераторства погодитесь цієї свободи позбутись? Нехай за вільне слово вас і арештують (пошлють в т.зв. бан), але все одно відчуття виконаного душу гріє. При модераторстві від цього кайфу прийдеться відмовитись. Хіба ви відмовитесь? Я би ніколи не відмовився. І навіть як би волею випадку чи ще якогось дива таки став модератором, то взагалі би скасував будь які арешти (бани) за одним виключенням - мат. Все! Решта висловлювань цілком прийнятні.Подобаються вони комусь чи ні. Тоб то я би був модератором який фактично скасував модераторські функції в нинішньому їх вигляді. Я ненавиджу правила, про складання яких зі мною ніхто не узгоджував. Та і взагалі правила це рамки. А ви рамок нелюбете, як і я. Подумайте над цим. Навіщо воно вам.
С кем поведёшся... А я бы оценил не более 10%. Тех кого имелл ввиду Кормильцев (по моему мнению). А на этом форуме того меньше. Я дал ссылку на источник приведённой мной цитаты. Вам нужна дискуссия? Ищите сами.
іноді потрібно, за власним бажанням, "вставати в рамки", щоб зрозуміти, яке це щастя жити без них. да і боляче дивитися як олюблене озеро, з яким зв'язано багато приємних спогадів, зграя ушлепків перетворює не болото.
Це схоже на те, що для розуміння волі вкрай необхідно посидіти в тюрмі. Я наприклад і без тюрми ціную свободу. Світ змінився, а значить і з ним міняється улюблене озеро. Он дивіться Україна до 2010 та Україна після - майже даметрально протилежні. Ще до 2010 року толерантна Україна та толерантні українці було звичайним явищем - сьогодні такого вже не скажеш. І далі буде процес поглиблюватись поки тутешні язікаті не схаменуться (а вони не схаменуться, бо у москвинів інстинкт самозбереження приглушено)і не зроблять певних висновків та не усвідомлять налідків які бумернгом озносять їхні голови. або як що не їхні, то їх нащадків точно.
Достали його видно Фаусти з угро-фінів. Кормільцев видно з потомків новгородських слов'ян, яких москалі не змогли повністю винищити.
очередной высер неардельтальца, поцреота. долго сидел в болоте, наглотался и сделал высер.. надо же, как усердно работает на пр )
Москальство это выдумки украинских националистов. Ну, нравится им это слово, тут уж ничего не поделаешь. А в России националисты понятием "русский" прикрываются. И чем хуже у людей образование, тем яростнее желание вещать от имени русских. В этом они до боли, до братства, схожи с украинскими националистами.
Як і назва Москва, звідки пішли москалі. Не подобаються їм рідні угро-фінські назви. То залишили б Кучкове від булгарина Кучки. Були б тоді не москалі, а кучкінці.
Илья Кормильцев, этот "моральный урод" уже умер. Кстати, если бы он прочитал Ваш пост, полагаю он был бы в восторге. http://lurkmore.to/Илья_Кормильцев