Виявилось, що знайти телефон щоб мав 2 SIM картки і wi-fi проблематично... обійшовши кілька магазинів такого незнайшов що порадите?
http://www.samsung.com/ru/consumer/...ASER/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl= Новый сенсорный телефон с двумя SIM-картами Мультимедиа "на ходу" Оцените полностью сенсорное управление Мобильный офис Wi-Fi для активного общения в социальных сетях
Зустрічав щось таке в інет магазинах від 1000грн... тільки цікаво чи воно нормальне? бо відгуків нема про таке угу на 2 картки але без wi-fi
Мій "отримувач вай-фай" з сусіднього будинку від штатної антени Д-лінк юзає саме Ноклу. Скарг не чув. Тільки "пряма видимість" потрібна, при поважній відстані. ---------- Додано в 08:56 ---------- Попередній допис був написаний в 08:53 ---------- Самс B7722: "Wi-Fi для активного общения в социальных сетях"
Хочете недорогий, але з wi-fi? Читайте "Ваш магазин" та інші оголошення. Є чудаки, які кожен місяць міняють телефони на новий, хоч старий буває в ідеальному стані. Можна натрапити на нормальний телефон.
був на радіобазарі, там можна пощупати китайця, від 1250 з wi-fi і далі... гарантія від тижня до місяця (максимум) - короче без гарантії, а без гарантії такий телефон страшновато брати... ще знайшов на Дорошенка кантору "Ексклюзив" там теж є китайці, з wi-fi був один апарат з qwerty клавіатурою, дуже мені сподобався, ніби якісно зроблений, і гарантію на рік часу дають... 1520 грн, чуть його не купив але знайшов на ньому царапину на пів екрану, ну і звичайного іншого такого нема а знижку за таку царапину дали аж 10 у.о. - аж смішно зарядку шукали по цілому магазині, так і незмогли знайти... склалось таке враження що його вже хтось добряче поюзав і майже за 200 баксів хотіли продати б.у. телефон
Якщо Вас ще цікавить мобільний на 2 сім карти, подзвоніть мені і я дістану для Вас гарний новий телефон з гарантією 1 рік ПОВНА ОПЛАТА ЛИШЕ ПРИ ОТРИМАННІ ТЕЛЕФОНУ В РУКИ З повагою, Андрій :cesored: контактувати через форум