Як то співають : ""А той третій прааазник святе Водохреща...." Цікавить мене наступна інформація, бо щось не можу найти такої, а саме: досить часто їзжу по воду до с. Раковець (десь 20 км. від Львова) чи проходить там якийсь обряд в це свято і чи можна там святої води напиться та набрати її. Підскажіть хто володіє інформацією.
Надо же. И эту Пани в гугле забанили. Но спасибо, самому было интересно. http://discoverukraine.prom.ua/a85222-chudotvornye-istochniki-zapadnoj.html
Минулого року сусід помер. Двоє малих дітей сиротами. В Брюховичах,в озеро стрибав. В йорданську воду... Голову си простудив.Мороз,все ж.... Та й так...
Дякую за інформацію. А на рахунок купання в ополонці, так дійсно тре спочатку підготуватися, а тоді вже і ....., так, що маю рік часу на підготовку.
Був сьогодні там файно-файно, якось навіть атмосфера свята відчуваєтся, добре, що сніжку намело трошки, взагалі враження просто супер.
Ну і....... Хто їм винен, що там до такого відносяться халатно і на людей їм байдуже. Ви ще б запостили сюди новину як на Гваделупі біля каменю це відбувалося.
Знаючи, ЩО там зазвичай плаває влітку і скільки сміття на дні - я б не ризикувала. Його ж не чистять Можливо, краще десь за Львовом?