Пропоную в цій темі розповісти про першоквітневі жарти і порекомендувати як можна розіграти когось. Я, наприклад виграв зробити перший удар по мячу на Євро 2012 http://podrobnosti.ua/sports/football/2010/04/01/violxcej.html ---------- Додано в 17:21 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ---------- Чув класний прикол, але ще сам не практикував: в офісі на двох сусідніх компах перетикнути сусід до сусіда мишки і клавіатури і щоб ті люди одночасно сіли за свої компи.
умгу. Сьогодні всі то показують. З мене теж зробили розшукуваного міліцією. От що я з Ромка зробив ) http://IHero2012.com/1330021775-20100401.html
Сьогодні про жахливий корк надали кризь радіо ,тако серйозне і про його причину. ДАІци зупиняють аутиска і перевіряють всіх водіїв чи файне пофарбовані вних яйця.
Вас важко зрозуміти через велику кількість помилок. Може краще російською пишіть. Я 3 рази перечитував.
Пардон (дубль для грамотних) По радіо серйозним тоном передали про жахливу пробку на трасі та пояснили її причини тим що ДАІ гальмують транспорт для перевірки на скільки якісно пофарбовані яйця у водіїв. (прісніши ніж по простому)
Я сьогодні приїхав з відрядження і зайшов додому раніше від дружини. Взяв найбільшу філіжанку (мою, 0,5 літра), набрав в неї води... Накрив листком картону... Перекинув філіжанку вверх дном, притримуючи папір... І так поставив філіжанку на столі. Витягнув картонку... Зверху поклав іншу листівку, на якій написав - "з Першим квітня!"... А там, де лежать кухонні паралончики (не знаю, як вони називаються), ну, якими посуд очищають або вимочують воду , поклав записку - "НЕ ВЕРЕЩИ! БО СУСІДИ ПОДУМАЮТЬ, ЩО ТЕБЕ ОБДУРИЛИ НА 1 КВІТНЯ!"... Все спрацювало... Звичайно ж, вона, вся мокра, від пояса до п"ят, також прибігла водою обливатися... Але я вже був одягнутий у куртку з надягнутим капюшоном і з парасолькою... Бо я ВСЕ вирахував наперед...
Так а чо... Водичка... Чистий четвер же... Мені тут закинули, що сміятися не можна... А мені Бог каже, що плакатися надмір - також ніззя! Ми надміру серйозні. Має бути якийсь баланс. Якщо час нелегкий, то треба трішки його розбавляти добрим настроєм.