1 квітня

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем Максим Великий, 1 кві 2010.

1. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Пропоную в цій темі розповісти про першоквітневі жарти і порекомендувати як можна розіграти когось.
    Я, наприклад виграв зробити перший удар по мячу на Євро 2012
    http://podrobnosti.ua/sports/football/2010/04/01/violxcej.html

---------- Додано в 17:21 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ----------

Чув класний прикол, але ще сам не практикував: в офісі на двох сусідніх компах перетикнути сусід до сусіда мишки і клавіатури і щоб ті люди одночасно сіли за свої компи.

• Подобається Подобається x 1
  2. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

умгу. Сьогодні всі то показують. З мене теж зробили розшукуваного міліцією.
    От що я з Ромка зробив :))
    http://IHero2012.com/1330021775-20100401.html

• Подобається Подобається x 3
  3. Максим Великий

Компания Microsoft купила права на ядро Linux.
    Прочитав сьогодні в інтернеті.

• Подобається Подобається x 4
  4. nikolas

nikolas Well-Known Member

Ромко вже в курсі,шо він є надією всього людства?:haha:

5. Чупага

Чупага Well-Known Member

Сьогодні про жахливий корк надали кризь радіо ,тако серйозне і про його причину.
    ДАІци зупиняють аутиска і перевіряють всіх водіїв чи файне пофарбовані вних яйця.

• Подобається Подобається x 3
  6. Максим Великий

7. Чупага

Чупага Well-Known Member

Пардон:blush: (дубль для грамотних)
    По радіо серйозним тоном передали про жахливу пробку на трасі та пояснили її причини тим що ДАІ гальмують транспорт для перевірки на скільки якісно пофарбовані яйця у водіїв.
    (прісніши ніж по простому:sorry:)

8. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я сьогодні приїхав з відрядження і зайшов додому раніше від дружини. Взяв найбільшу філіжанку (мою, 0,5 літра), набрав в неї води... Накрив листком картону... Перекинув філіжанку вверх дном, притримуючи папір... І так поставив філіжанку на столі. Витягнув картонку...
    Зверху поклав іншу листівку, на якій написав - "з Першим квітня!"... А там, де лежать кухонні паралончики (не знаю, як вони називаються), ну, якими посуд очищають або вимочують воду :haha:, поклав записку - "НЕ ВЕРЕЩИ! БО СУСІДИ ПОДУМАЮТЬ, ЩО ТЕБЕ ОБДУРИЛИ НА 1 КВІТНЯ!"...

Все спрацювало... Звичайно ж, вона, вся мокра, від пояса до п"ят, також прибігла водою обливатися... Але я вже був одягнутий у куртку з надягнутим капюшоном і з парасолькою... Бо я ВСЕ вирахував наперед...

:haha: :haha: :haha:

• Подобається Подобається x 10
  9. Lisniy

Lisniy Member

DIDIO+1000:good:

10. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Так а чо... Водичка... Чистий четвер же... :blush: Мені тут закинули, що сміятися не можна... :sorry: А мені Бог каже, що плакатися надмір - також ніззя! Ми надміру серйозні. Має бути якийсь баланс. Якщо час нелегкий, то треба трішки його розбавляти добрим настроєм. :bye2:

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)